ЮнскОТО ни мъНИчко чОВече моЖЕ да пРИСТъпва вечЕ

• 9 261
  • 286
  •   1
Отговори
# 255
Таби, Иванна е страхотна Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 256
TABBY, благодаря за инфото за КМ - ама това Елена за първи път го чувам.
коТетоВъобще не искам да споря за това дали е полезно АМ. Просто изказах мнението си. Много ясно , че ако бебето е на 1-2 месеца няма как да се започне с КМ, ама в моя случай не виждам смисъл тепърва да го насилвам с АМ. Hug Hug Hug

# 257
Дзяг пак от нас   bouquet
Аз продължавам да си дочитам от тук - от там  Mr. Green
За бибите  baby_neutral - ами ние таквоз чудо не търпим из устата си от доооста време насам, само като и я тикна и тя я хваща за дръжчицата, стиска устенца и почва да я дърпа и да си чеше венците с нея и се чува един много смешен звук  Joy , ама тва 5 минути и след това губи интерес, а ритуала с приспиването е с друга една биба - с на мама цицата - естествена кожа  Laughing , пък и с екстри - млекце пуска !!!
С каиши все още не сме се сдобили, мисля по-нататък да го направя  newsm78, да почне да се движи стабилно де...
А за Рожденния Ден - ами сигурно по Дунава ша си бъдем тогава и по домашному ще празнуваме, че и родата ша бъде, да и се нарадват бабите и дядовците, та те ще се занимават с храната и напитките  Joy, а тука като си се върнем, ша го мислим къде Heart Eyes
Пеперудке, как е новата количка, удобна ли ти е  Laughing  Hug
А бебе Иванна е мнооого сладурско, ама много, с таз косица и с тез сини очки, чак сега я прегледах...
Хайде лека ноооощ от нас   bouquet   bouquet   bouquet

# 258
Добър вечер мами  bouquet
Elisir,Liviana  честити ходещи крачета!
Tabbi много големи къдрици има твоята принцеса Heart Eyes
Млечко,Тинтири,Елия,26,Гери_ди  Heart Eyesсладки снимчици
Янан Praynig
a witch Ани е болна от същото има разтройство,температура,която преборихме вече,сополки,зачервено гърло.Не яде.....днес я излъгах на обяд с варени картофи и като изяде 50г. ги повърна,после и дадох на два пъти банан и го прие,единия път беше с бисквитка "закуска",за вечеря отказа даже да опита варени картофи с кърма,а направих каша "слънчо"разредена с вода ,така че да го пие от шише 100г. И през целия ден е изпила 350 г. чай от шипки.
Аз попълних всички пристъпи на глад с кърма Grinning,както почти нямах денем мляко вече,а само нощем и сутрин,успях да го възвърна и в този труден момент свърши много добра работа.
Пием "ентерол","панадол",Виброцил"......На ден ака по 4-5 пъти
Вървим към оправяне Simple Smile
Днес спахме заедно следобед 3 часа.И все пак като стана 21.00 пак и се спеше Laughing
За киселото мляко още не съм давала.
Гризинките "трохо" не ги хареса,"крокито" го обожава,жалко че е толкова солено ама и избирам по безсолни.Солетите я давят,ядем бисквитки "чичи бебе" турски и оризови блокчета,варения геврек го смуче харесва и.
За рождения денще каним гости у нас има много място.Вече съм купила балони-45,шапки празнични,сламки,свещи чаени и свещичка единичка LaughingЩе стане купона
Мама Яна честито ви зъбче Party
На Ани и са и избили два горни и скоро ще е като hahaha перфораторче Mr. Green Mr. Green
Хайде пак да полягвам,че време стана.Лека нощ на още будните мами  bouquet

# 259
  • Бургас
Сервирам кафето на недоспалите мами  #Crazy От цяла нощ висене на цицката, едвам гледам Shocked Адски ми се спи... Кога ще дойде вечерта, че да легнем пак  Crazy

# 260
Добро утро от нас!
Още не мога да стигна до кафето, че моя слон от СТранджа планина реве за ядене. Днес изяде най-малко 350 гр. овесени ядки+половин бурканче плодово пюре и още си отваря устата, а като ида сега на педито пак ще сме най-слабите Mr. Green
Zorri, гадна работа е този вирус, добре, че сте го преборили.
За рождения ден аз съм най-облагодателствана, че сме на 30 юни чак - ще следя как са минали вашите и ще си правя изводи за нашия. Тук има едни жени, които рисуват по личицата на дечицата - всякакви животинки и каквото си пожелаят децата. Това за сега съм измислила за по-големите. Правят и специални партита, клоун може да се наеме - тук е 40 лв за половин час.

# 261
  • София
mle4ko, взимам осморна доза от кафето, че Чушка - бой като се събуди в 1, та до 4-ри не мигна това дете.

Днес Марти е много прегракнал... от това неговото пищене на фалцет, съвсем си е изгубил гласа или по - точно звучи като солист на Сепултура (така ли се пише? Blush). Нашата педка все още я няма и сега се чудя къде да го заведа на преглед...  Много се вълнувам за РД (след 8 дни е), направо не мога да повярвам как мина 1 година, а тепърва започват да растат много бързо.

За залъгалката - Марти все още си я търси, но не мога да намеря физиологичната на Чико (само нея признава... що пари потроших за биби ooooh!), че старата сдаде багажа. В три магазини я няма и направо не ми е ясно къде ще я търся.

Таби, страхотна е Иванна, просто нямам думи да ти опиша колко й се радвам Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes.

Това е от нас. По - късно, ако имам време, пак ще досаждам.

Таталинка, къде си дарлинг? Как сте?

# 262
                                                 bdbaloni

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА коТето 
                            newsm51  newsm51  newsm51

БЪДИ МНОООГО ЗДРАВА, ЩАСТЛИВА, ВЕСЕЛА И НАЙ-НАЙ-НАЙ ОБИЧАНАТА МАМИНКА НА СВЕТА  smile3521

И ДАНО МАЛКИТЕ ТИ КОТЕНЦА ДА ТЕ СЛУШКАТ И ДА ТЕ НАПРАВЯТ НАЙ-ГОРДАТА МАМА КОТАНКА

newsm44 newsm44  newsm44

ХАЙДЕ ИДВАЙ И ДА ПОЧЕРПИШ  newsm48

# 263
  • София
Честит рожден ден, Роси!
Да си здрава, слънчева и пълна с ентусиазъм!
Любов и хармония във всичко!

Весел празник пълен с усмивки!

# 264
  • на брега на Дунав
Котето, честит рожден ден душичке. Много радост, здраве и любов ти пожелавам от сърце.

Млечко благодарско за кавенцето скъпа. Само, че днес аз съм от многоспалите мами  Joy, нищо де то не пречи да си пийна кафенцето  Mr. Green Пожелавам ти днес малко откраднато време та да можеш да си наваксаш със съня  Peace
Имам минутка да се разпиша, че дребосъчето вече вика от съседната стая, че се е наспало.
ТАБИ, завиждам ви за буйните коси, наш тати много се е навил да оставя такива на малчугана, ама тя пък много бавно върви все още тая коса, та незнам кога ще го огрее. Както винаги страхотна снимка на страхотна госпожица ....  Grinning
Гери май вчера съм проспала снимките ви  ooooh!. Много сте сладки и вие разбира се   bouquet
О, Зоренце  Hug. да възстановявате и вие бързичко.
Наш Сами също се присъедини към отбора на болничките. Не мисля, че нещо сериозно, но има хрема и от сополките почна една храчлива кашлица. За сега няма да го водя на лекар и се моля да не се налага. Ще си го лекувам с Проспанче и Нисита спрей и се надявам да премине, че то от това шантаво време тази година децата ни големи болежки откараха.
Напускам ви с пожелания за весел и спорен ден, че всички в къщи вече са наспани и готови за подвизи, а аз колкото време откраднах за форума, откраднах  това е за сега.

# 265
# 266
Честит рожден ден КОТЕ!!!!!
Много щастие,здраве и любов!
От мен и мойта малка дама получаваш цели три букета!

Тази сутрин тя е добре ,не е вършила голямата работа и сега играе щастлива Grinning Grinning
даже ми пее Joy Laughing
весел ден!  bouquet

# 267
  • София
Котеее, голям съм заплес Embarassed.

Честит рожден ден дарлинг, да си жива, здрава и много щастлива

и изпълнена с обич и най - прекрасни емоции
baloni baloni baloni

# 268
Момичета, много ви благодаря за милите думи и хубавите пожелания,наистина ме просълзихте Rolling Eyes Hug Heart Eyes
Искам да ви кажа ,че ви обичам и макар да не познавам реално доста от вас,сте ми много мили и симпатични Hug Hug Hug
И тъй като не се научих да слагам от тези хубави картинки с разни вкуснотийки,ще ви почерпя скромно,но от сърце newsm38  party023  cook Misc Baby Bottle Misc Baby Bottle beer3 beer2 Wine Glass
а който има път към Варна,да заповяда Hug
Иначе моя празник започна с падане на Тея от гърнето на теракота #Crazy и то заради мен,защото говорех по тел. и приемах поздрави и за секунда я оставих и тя полетя с главата напред да вземе една играчка и резултата е разкървавена устна Sick и то заради тъпата ми глава,иде ми да се  #2gunfireМного плака милата и много я гушках,докато я успокоя.
Сега отивам да стана красива на фризьор,че довечера ще се черпим по женски.
Целувам ви всички  Heart Eyes

# 269
  • BG
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, КОТЕ
Желая ти много здраве и щастие, твойте дечица много да те слушат и радват, а съпруга ти да те кара да се чувстваш най - обичаната и специална жена:)

Общи условия

Активация на акаунт