ЮнскОТО ни мъНИчко чОВече моЖЕ да пРИСТъпва вечЕ

• 9 261
  • 286
  •   1
Отговори
# 240
yanan радвам се че всичко е минало успешно. Дано в тези красиви сини очи няма вече сълзи. И да не се налага да ви правят още интервенции.

Ами разменете се - ти ядеш пюрета, той твоята манджа hahaha, шегувам се.
Joy като го храня аз, правя така - една на Вики feeding една на мене eat пък после искам да отслабна

# 241
Привет на всички  bouquet
Аз още не съм давала кисело мляко,и честно казано не бързам,защото като забравя някоя кофичка в хладилника стои по 1 месец и нищо му няма Thinking Така или иначе и този момент ще дойде,но четох че най-доброто е на Бор Чвор, а тук при нас я няма тази марка Crossing Arms
Янан ,радвам се за вас Hug
Ноел, целувки на малката бонбона Hug
Ох,баткото ме вика,няма спокойствиееее в тази къща

# 242
момичета, здравейте, ами аз тук чета марки КМ, ама тука има едно, дето не го виждам във вашите постинги, а много майки го ползват. Русалка му е името. И аз пробвах две три лъжички и определено го прие, поне не направи тази физиономия на погнуса, както от АМ. мами, честно да ви кажа аз съм много против АМ. Знам, че повечето сега ще ме нападнат, но за мен това е чиста химия. то и КМ е така - има консерванти, но до кога мислите е полезно да се надуват изкуствено децата с АМ? До годинка, до две? Защото имам приятелка, на която детето е на 3 годинки и му дава все още вечер АМ със сламка преди лягане...

# 243
Ето ни и нас, най-вероятно не сме липсвали на почти никой, ама пак сме тука  Mr. Green
Напоследък нямах много време за форума, но снощи седнах да ви попрочета, ама то тоооолкоз много, че по едно време погледа ми се завърза на фльонга поради късния час, та сега уж прегледах на бързичко, ама пак... да се извиня предварително, щото много мами ще пропусна, знам, ама не мога да ви смогна  no
Гледам киселото мляко е на дневен ред  eat , та да си кажа и аз Mr. Green

Дирдри, точно тази сравнителна таблица ми попадна някъде из форумите, докато бях бременна, и си мислех на скоро за нея, че след последния преинстал "Фейвъритс" заминаха, забравихме ги просто, та чудничка е, аз също съм пристрастена към киселото мляко и сега и бебка така  hahaha . И по този повод аз и давам Бор-Чвор, Маноле или Пловдив, ама тези последните две са си тукашна марка и не знам дали изобщо ги има по другите градове далеч от Пловдив, ама са мноооого добри. Иначе това "Герма" не съм го засичала  Thinking , ама ще потърся... Та бебка яде КМ с бисквитки, с намачкано бананче или с домашно пюренце от кайсии или праскови, ама мене ако питате, най-си го обичка чисто натурално, може да си изяде цяла кофичка, ако и давам  newsm78

А, да се похвалим, от 3 дни сме на млечна кухня, та сега се борим с новите вкусове, ама нещо май поизпускат солта и захарта в тази Rage , та ша го мислим за другия месец... Иначе десертчетата много ни харесват, ама днес с кисело мляко го разредих, че сладичко беше  Imp и то доста...

А за АМ съм напълно против, даже като бяхме с разстройство, педката препоръча Лечебна Хумана и Ентерол, пробвахме я от няма на къде, ама не харесваме АМ и тва е... Цица му е майката  hahaha и Ентеролче...

yanan, бързо възстановяване на Ники и дано не му остане лош спомен от лелките и чичковците с бели престилки, че после и на консултация като ходите, да не се стресира милото  fingerscrossed
Зори, как сте, мила? Йоанката не се ли оправи вече
a witch, дано се оправи госпожицата по-скоро  Peace  А пък тва с разстройството си е гадничко, и ние бяхме дълго време така, ама продължавай с Ентерола, той поне е безобиден  Peace
~Поли~ , и ние сме в отбора на ревливите бебоци посред нощите, ама до преди 2 месеца изобщо не се събуждаше по цяла нощ, спеше, спеше, пък сега... newsm78  ама от как почнаха да ни мъчат сериозно симптомите на дзъбите (ама само ни мъчат, не щат да се показват гадините), се будим поне по 2 пъти в най-добрия случай, ама добре, че не ни е срам и още се кърмим, та с една цица бързо-бързо и запушвам устенцата  hahaha
Абе, споко, момичета, няма да сме вечно така, я...
Elisir-че, ако сме тук за големия ден, ша си имаме едно наум  hahaha , хайде честити ви крачета проходили, а на тебе мамо - здрав ти кръст  newsm51
Коте, ами останалите марки? Не може да няма и във Варна хубаво кисело млекце  newsm78 , прегледай таблицата и се разрови по магазините и бакалийките, аз тука по забутани магазинченца съм намирала много хубави млека...
Корнииииииnewsm51

Ох, хайде, изпускам доста мами предполагам, както казах още в началото, ама стана време да се приготвяме за преглед вече и трябва да бегам, пък и бая дъъългичко стана пак, простете  hahaha
Целуффффки от нас по дупетата ви  newsm47

# 244
Здравейте ОТ дъждовния Русе  Sad
Днес няма разходки и сме си вкъщи.
26 нЯМА НИ ВЕСТ НИ кост от Пинкчето  Thinking
Любе Mr. Green май тъй ще стане бабите по-гиздави
За КМ- аз давам Бор Чвор с бисквитка и малко захар/на баща ми му го дават от работа и ни зарежда и двете/ и без това те всичките едниии.Чувах че На баба много не е препоръчително  newsm78 ,  Селекта пък не го ще много е кисело дори и със захар.
Янан Hug дано вече всичко е добре милия Ники  Heart Eyes
Ноел браво на Мони все така оправна да е  Peace
Хайде до после малкия спи и аз отивам да ударя еднан глава!

# 245
  • BG
Здравейте,аз доста време не съм се включвала,иначе редовно ви чета.Гледам, че говорите за кисело мляко - аз му давам домашно.Сиренето и маслото също са домашно производство.Ники всякак яде млякото- и с бисквити, и без, но не му слагам захар и не го разреждам с вода.Но той всъщност яде всичко де,изобщо не е капризен Simple SmileОт седмица вече не ме буди в 5-6 часа сутрин, закусваме вече в 8 и 30 - 9 часа.Имаме три зъба, но усещам че и друг се задава,защото е малко крив.
И ние се присъединяваме към ходещите човечета, и сега вече няма удържане Laughing
На всички болни - бързо оздравяване Simple Smile

# 246
  • Бургас
Здравейте и от нас! Днес сме си в окопа, че страхотно силен вятър духа Whistling
Елисирче, Ливиана честито ви ходещи крачета! Алекс все още му се огъват крачетата, не е стабилен, нито прави крачки, но аз не го и насилвам.

Колко от бебоците сме в отбора "беззъби бабички"? Дайте да се преброим  bowuu

Дидке, с настроение и чувство за хумор, както винаги  Laughing
Елиа, не се коси, че мъж ти те ядосал, бързо ще ти побелеят косичките  Peace Знаеш против ядосване моята рецепта - Шопинг терапия  Laughing
Агнешка, давам на Алекс от КМ "Елена"2% по 2-3 лъжици, смесени с 1 банан и няколко бисквитки за вечеря.
Котенце, млякото не се разваля в хладилника, защото е правено с хубава закваска.
Албени, и ние се цицаме цяла нощ  Rolling Eyes, че понякога и през деня. Мен не ми пречи това, обаче колкото повече отлагам отбиването, толкова по-мъчно ми става, че този момент все някога ще дойде и ме избива на рев  Cry / П.С. Пловдив ми е любимия град след Бургас, изкарах студентските си години там и там срещнах мъж ми.  - сори за офф-чето, ама исках да го отбележа /
Ноел, браво на малката сладуранка!
Янан, Hug и бързо възстановяване!
Сонка, Hug

# 247
Искам да ви пожелая приятна събота и неделя.
Да имате слънчево настроение sun
Млечко сменила си си автара. Много сладко това бебенце. Май скоро не си пускала снимки на Алекс и кака Ивка. Аааа разгледах линкчето със снимки от подписа ти. Много красиви рамки. Може ли няколко урока на ЛС Blush Praynig

Kissing Heart

# 248
  • Варна
Здравейте момичета!
Благодаря за споделеното за КМ  bouquet. Аз пробвах с "Елена" ама не го хареса. Днес дадох "Роса" с бисквитка и си го хапна сладко, сладко. Искаше ми се да махна АМ и да давам КМ преди лягане/той заспива вечер с шишето/. Довечера ще се опитам да го излъжа и се надявам да има ефект. Иначе повечето млека които сте изброили освен, че не съм ги виждала ами даже не съм ги и чувала  Mr. Green А нашето педи ми препоръча "Маркели"
Айде засега толкова Hug

# 249
Аз одеве забравих да кажа, че и ние КМ без захар го ядем, ама сладко-сладко си го апваме  Mr. Green
mle4ko, да се разпишем в беззъбия отбор юначки и юнаци  hahaha
Уффф, абе и на мене така, ми реве ми се като си помисля, че все някой ден ша се отбивамееее... и все по-мъчно ми става от ден на ден...
Днес на консулта установихме, че не сме си мръднали от килцата, ама пък нагоре с 3 санта сме се длъжнали, ама джипката вика, че е нормално за нашто щъкане - та 8700 и 74 санта  Laughing
Вчера на прибиране от разходка си закупихме един брой търкало и един брой топка за риткане с бодлички и сега е голяма еуфория, наду ми се главата от радостни писъци  Joy  Пък топката, ама още не се е научила да ходи, обаче... ми направо тичкаме след нея, ама на мама кръста си отива  newsm78
Хайде момичета, ние ша спинкаме вече, отивам да си оправям момата и ви пожелаваме весел уикенд на всички и мнооого целувки от нас   bouquet

# 250
  • София
Да се отчета и аз за киселото мляко. Давам от време на време Герма с бисквита или с плод. И аз се позовах на онази таблица за млеката и от свестните само Герма има при нас, та затова сме на него. Бях решила да минавам изцяло на КМ, но прочетох доста негативи и се отказах. Сега давам само от време на време за разнообразие, а иначе сме си на полуадаптирано. Мисля след годинката да минем на Нестле Джуниър.

Виктор пак ми е качил доста - 920 грама и от днес сме на 4 хранения, че то не може повече така. Иначе лекарката ме успокои, че не е проблем, но все пак ми каза, че е добре да махнем едното хранене и от днес сме така. Та вече тежи 11 300 кг. и е качил 1 см - 76, за сметка на 3-те миналия месец. Спряхме Вигантола, въведохме рибата и ходиме за една ръчичка вече.

На мен ми излезе хистологията, ама нищо не й разбирам. Сестрата дето ми я даде каза, че всичко било наред, ама ще видим, като отида на контролен преглед какво ще каже доктора.

Това е от нас. Целувки на всички бебчовци и бебки!

# 251
......... мами, честно да ви кажа аз съм много против АМ. ......

#Crazy #Crazy #CrazyМама Яна, много несериозно ми звучи подобно твърдение,разбира се че най-добро е майчиното мляко,но да се казва че АМ е чиста химия,сори ,но немога да се съглася Naughty ,по простата причина ,че само като погледнеш състава му се вижда че в него се съдържат всички полезни и необходими за растежа на бебето витамини,минерали,калций  ит.н. И никой неможе да ме убеди ,че киселото мляко е по-полезно от АМ, ама никой Naughty ,просто от киселото мляко организма получава ценната бактерия Бифидус/ако я съдържа въобще/ нищо повече.
Не искам никой да приема лично това ми изказване,въпрос на лично мнение Peace
Лека и спокойна нощ  bouquet

# 252
# 253
  • на брега на Дунав
Оле, побърках се бре , големи записки му ударих  ooooh!, завърнах се без време пак в унито  Joy. Ама като пак го ударих на ързел два дни и не съм ви чела така е кой ми е виновен.
26 сладурско рошленце си имаш  hahaha, много сладка снимка  Heart Eyes.
Сонка ... ооооооооо  Сонка бонбонка   love001, какво става с кръста има ли подобрение. Одеве и аз се оплаквах ама от болки в таза, гадна работа дали от двете бременности незнам обаче така ме цепят тазовите кости особенно като вдигам дебеланкото, че бая тежи вече.
Емси твоя бубчо какви сладки червени бузки е отпрал. да го нацелуваш от мен.  Heart Eyes
Елия много сте сладки с красавицата Йо  Crazy
Млечко радвам се че процедурата с раничката е минала безпроблемно. Поне един пробел по-малко да ти е на главата, че знам какво е.
а witch да оздравявате бързо.   bouquet
Любче, големи фоги твойте юначета, то при теб си е направо екшън всеки де и по много. Да са ти здравички малчуганите пък другото да са бели кахъри.
Агнешка много сладка поспалива снимчица   love001
За залъгалката нещо бяхте писали  newsm78. Ние все още сме със залъгалка, тя е единствената джаджа с която Сами иска да си чеше венците и ако върви така няма да я махам скоро, въпрекки, че аз лично смятам, че като започнат да излизат зъбките е добре да се пристъпи към отказване. Иначе и при нас бибата вечер си е цял ритула, на всичкото отгоре иска само един вид биба и взехме че я изгубихме онзи ден. На следващия ден взехме пак същия вид и вчера пак я изгубихме. И аз упорито магаре реших, че ще му дам една друга за вечерта, която е същата като другата само пеперудката е малко по-малка. Сами обаче категорично я отказа и познайте .....цяла вечер не спа спокойно  ooooh! Та днес по бързата процедура пак взех биба  Mr. Green.
Тинтири Минтири за предстоящите рожденни дни питаш. Аз не съм му мислила много, ама ще трябва да си седна на задника и да се позамисля много добре, че при мен освен Сами през юни ме чака и РД на Еми през юли, та бая трябва да поразмишлявам.
Елесир честото ви прохождане  Hug
З_енева честита ви годипнина миличка.   bouquet
Веселушка, Ноел добре сте дошли пак в отбора след краткото зачезване.  newsm51
Албенкееееее  Hug Hug Hug
Дидка, много са ти цветни постингите душата  Hug
Поли благодаря за пожеланията за уикенда. Подобно и на теб   bouquet
Мама Яна честито ви зъбче  tooth
Янан целувка за малкия НИКИ   love001
Мале ставам, че мойте хора всички до един се изпонатръшкали на дивана и спят  ooooh! ooooh! ooooh!. Отивам да си ги оправям, барабар с таткото, че и той яко откъртил  hahaha Хайде чао за сега и лека вечер ви желая на всички.

# 254
Здравейте от нас с Йодиванна  wavey
Ние сме добре. Днес бяхме на контролно мерене и сме пораснали с 350 гр. и 0.50 см. Много се радвам, че си е наваксала даже и 230 гр. отгоре за 2 седмици. Нямаме си зъбчета още.
Elisir, И честито прохождане  newsm68
mle4ko, много е сладък Алекс Simple Smile
коТето, малката писанка е много готина  Peace
За чашата: Иванна пие много оттдавна в такава чаша с мек накрайник, но сега вече й слагам и твърдия. За сега много не е очарована ама аз настоявам. Иначе навън ми е по- удобно с биберон, че ми се събира в термочантата.
Тинтири-Минтири, много е пораснал Виктор. Всички нимки са страхотни Simple Smile
yanan, както винаги и Ники е супер готин  Hug И се радвам, че всичко е минало добре  Praynig
Butterfly, първо да ти кажа, че количката е супер и със здраве да си я ползвате , а второр съм обидена, че не се обади да се видим щом си идвала на София
Elia, и вие много сте пораснали, а за сладурката нямам думи   bouquet
За каишите: Вече имаме даже Иванна в парка ходи с тях. Много са ми удобни и вършат перфектна работа за кръстчето ми  Mr. Green Mr. Green Mr. Green, а тоалета е страхотен  bowuu
emsy, Божидар добре го дава с опитите. Гладур голям е.
26, Далия е много игрива, а прическата й е страхотна.
За залагалката: Още не съм започнала да я махам, но Иванна не е много пристрастена към нея та се надявам да ми бъде лесно с отучването  Praynig
agne6ka, готин сънчо си имате и Иванната от време на време спинка така.
За рождения ден: Ще си го направим в къщи с торта, балони, украса, гости както си му е реда. Може Иванна да не помни първия си рожден ден, но ние ще го помним, а й снимки ще й направим та като порасне да се радва и да си ги гледа. Много се вълнувам и целия ритуал по- подготовката ще бъде много готин  Heart Eyes
mama_iana, честито ви първо зъбче   bouquet
Люба, ще чакаме хубави новини и дано този път да разнообразите обстановката
geri_di, много е хубава Карина, а й е пораснала   bouquet
ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА НА z_eneva МНОГО ЗДРАВЕ И ОЩЕ МНОГО ПО 15 ГОДИНИ

vesseluchka, а Валерия е страхотна госпожица  Wink
За киселото мляко: Аз давам на Иванна от 2 седмици и страшно й хареса. Не й лсгам нищо. И да ви кажа за марките. Брат ми учи в Пловдивския университет за напитки и храни и изследвайки киселите млека са стигнали до извода, че най- удачния вариянт са Елена 2%, Фибела нискомаслената и 1 % на Верея. Аз купуван Елена. Агнешка по твоя въпрос не мога да кажа, защото Иванна не го пие когато е със захар или бисквити.
Извинявам се за дългото писане ама като не съм чела и сега ми се натрупа, а искам да няам сърдити  newsm10
И накрая да ви покажа и Иванна, че да не ни забравите Simple SmileSimple SmileSimple Smile

А още ако ви се гледа http://www.snimka.bg/album.php?album_id=73583&view=1&photo=97 и http://www.snimka.bg/album.php?album_id=73583&photo=98
Лека и спокойна вечер от нас  newsm51

Общи условия

Активация на акаунт