, шегувам се.
като го храня аз, правя така - една на Вики
една на мене
пък после искам да отслабна
, шегувам се.
като го храня аз, правя така - една на Вики
една на мене
пък после искам да отслабна 
Така или иначе и този момент ще дойде,но четох че най-доброто е на Бор Чвор, а тук при нас я няма тази марка 

, та да си кажа и аз
. И по този повод аз и давам Бор-Чвор, Маноле или Пловдив, ама тези последните две са си тукашна марка и не знам дали изобщо ги има по другите градове далеч от Пловдив, ама са мноооого добри. Иначе това "Герма" не съм го засичала
, ама ще потърся... Та бебка яде КМ с бисквитки, с намачкано бананче или с домашно пюренце от кайсии или праскови, ама мене ако питате, най-си го обичка чисто натурално, може да си изяде цяла кофичка, ако и давам
, та ша го мислим за другия месец... Иначе десертчетата много ни харесват, ама днес с кисело мляко го разредих, че сладичко беше
и то доста...
и Ентеролче...
А пък тва с разстройството си е гадничко, и ние бяхме дълго време така, ама продължавай с Ентерола, той поне е безобиден 
ама от как почнаха да ни мъчат сериозно симптомите на дзъбите (ама само ни мъчат, не щат да се показват гадините), се будим поне по 2 пъти в най-добрия случай, ама добре, че не ни е срам и още се кърмим, та с една цица бързо-бързо и запушвам устенцата 
, хайде честити ви крачета проходили, а на тебе мамо - здрав ти кръст 
, прегледай таблицата и се разрови по магазините и бакалийките, аз тука по забутани магазинченца съм намирала много хубави млека...

, Селекта пък не го ще много е кисело дори и със захар.
дано вече всичко е добре милия Ники 

От седмица вече не ме буди в 5-6 часа сутрин, закусваме вече в 8 и 30 - 9 часа.Имаме три зъба, но усещам че и друг се задава,защото е малко крив.

Знаеш против ядосване моята рецепта - Шопинг терапия
/ П.С. Пловдив ми е любимия град след Бургас, изкарах студентските си години там и там срещнах мъж ми. - сори за офф-чето, ама исках да го отбележа /
и бързо възстановяване!

. Аз пробвах с "Елена" ама не го хареса. Днес дадох "Роса" с бисквитка и си го хапна сладко, сладко. Искаше ми се да махна АМ и да давам КМ преди лягане/той заспива вечер с шишето/. Довечера ще се опитам да го излъжа и се надявам да има ефект. Иначе повечето млека които сте изброили освен, че не съм ги виждала ами даже не съм ги и чувала
Пък топката, ама още не се е научила да ходи, обаче... ми направо тичкаме след нея, ама на мама кръста си отива 
Мама Яна, много несериозно ми звучи подобно твърдение,разбира се че най-добро е майчиното мляко,но да се казва че АМ е чиста химия,сори ,но немога да се съглася
,по простата причина ,че само като погледнеш състава му се вижда че в него се съдържат всички полезни и необходими за растежа на бебето витамини,минерали,калций ит.н. И никой неможе да ме убеди ,че киселото мляко е по-полезно от АМ, ама никой
,просто от киселото мляко организма получава ценната бактерия Бифидус/ако я съдържа въобще/ нищо повече.

, завърнах се без време пак в унито
. Ама като пак го ударих на ързел два дни и не съм ви чела така е кой ми е виновен.
, много сладка снимка
.
, какво става с кръста има ли подобрение. Одеве и аз се оплаквах ама от болки в таза, гадна работа дали от двете бременности незнам обаче така ме цепят тазовите кости особенно като вдигам дебеланкото, че бая тежи вече.

. Ние все още сме със залъгалка, тя е единствената джаджа с която Сами иска да си чеше венците и ако върви така няма да я махам скоро, въпрекки, че аз лично смятам, че като започнат да излизат зъбките е добре да се пристъпи към отказване. Иначе и при нас бибата вечер си е цял ритула, на всичкото отгоре иска само един вид биба и взехме че я изгубихме онзи ден. На следващия ден взехме пак същия вид и вчера пак я изгубихме. И аз упорито магаре реших, че ще му дам една друга за вечерта, която е същата като другата само пеперудката е малко по-малка. Сами обаче категорично я отказа и познайте .....цяла вечер не спа спокойно
Та днес по бързата процедура пак взех биба 

. Отивам да си ги оправям, барабар с таткото, че и той яко откъртил
Хайде чао за сега и лека вечер ви желая на всички.

И се радвам, че всичко е минало добре