ЮнскОТО ни мъНИчко чОВече моЖЕ да пРИСТъпва вечЕ

• 9 102
  • 286
  •   1
Отговори
# 15
Котето,това време в Чикаго ме сбърка.Вчера беше към 30 градуса тия дни пак дават че ще падне до 10.Тук направо се шашнах както вали сняг на другия ден е топло,абе луда работа.Тук явно е или зима или лято.Днес пак е към 22 геадуса ,но е ужасен вятъра,то и вчера беше ужасен,амам е топло поне.Дано скоро малко се нормализира поне това време.
Целувки на всички бебоци.
Ива надявам се скоро да пишеш как е минало всичко и Марти да се възстанови бързичко и да забравите за този период.Само мога да предполагам какво ви е.И ние минахме пре подобно нещо,само че сестра ми имаше киста на грибначния стълб и и направиха операциа и сега няма половин прешлен мисля,но всичко мина благополучно.
Нека се радваме на всеки еин ден,защото незнаем какво ни чака утре.
Лек ден ви желая.

# 16
Зравейте на всички!
Дидка и Пепи   bouquet
Зарадвах се като прочетох снощи,че Марти е добре  Praynig
Ние днес пак бяхме на преглед последен,защото вече нямаме кашлица/пу-пу/ продължаваме алерг.капки само и Вентолина.Да ама аз не съм добре май ходих  на преглед и ме пратиха на снимка.Оказа се,че имам някакво стеснение на прешлените и хич не е било добре ама утре ще видим като отида при педката.
Коте много сте готини и каква мацка си  Whistling
Муцунка и вие сте страхотни  Heart Eyes
Пеперудке браво на мъника, хубава питка.Сам ли го пусна или го придържаше?Щото ми казаха,че се правил при първите стъпки още не при стабилно вървене  newsm78
Млечко Peace Hug
Тинтири Hug Praynig Peace
Аз изчезвам,че почна болката в кръстта  Sad
Лека вечер и приятни сънища,ааа и цунки на всички дечица

# 17
  • Den Haag
Добро утро  Hug
Днес отново ще е слънчево и топло, ще има разходки цял ден  Whistling.
sonka в началото се държеше за ръката ми 1-2 стъпки и после се пусна до табуретката направи 3-4 сам. И аз знам, че се прави при първи стъпки, за да може по-лесно да проходи детенце. Вики се пуска сам от доста време, някъде след 9месеца и половина и аз все отлагах питата, но най- накрая я направих.

# 18
Добро утро и от нас ![/b] kaffeetrmker_2
Дидка   bouquet страхотна темичка!
Тинтири много се радвам че се чувстваш добре и стискам палци за резултатите от хистологията  fingerscrossed
Безкрайно се радвам за Марти на Ива ! Hug Flowers Rose Flowers Four Leaf Clover
И аз смятам както Млечко и Котето да се радвам колкото мога повече на детето си и няма да се подавам на безмислени провокации и да хабя енергия за тях ! noear Няма смисъл да доказвам нищо на никого.Имам си приятели в реалния живот , който ме познават и обичат и това ми стига. Hug
sonka чакаме , за да кажеш какви са резултатите при теб и стискам палци да са добри  Laughing
Люта чушка дай да видим как изглежда Марти с новата прическа .Сигурна съм че му е много сладурска . Simple Smile
коТето не съм ходила за проба за манту , защото нашето БЦЖ се е "хванало".
Муцунка целувки на Алекс и от нас.  love001
Butterfly мерси за идеята за питката и отпечатъка от краче.Много миличко  Simple Smile
Всичко бебковци на снимките са  страхотни !Много милички и пораснали вече момиченца и момченца .Нека майките им  хубаво да ги нацелуват от мен ! Two Hearts
Хубав и слънчев ден момичета ! smile3531

# 19
  • София
Добро утро, момичета  Simple Smile

Диди_б, браво за новите умения на Руми. Щом вече се изправя сама, значи и ще започне да пристъпва настрани и така Simple Smile

Чушчице, айде стига се стиска, пусни снимка на Марти с новата прическа. Или по-скоро идвай в парка да видим колко е порастнал.

Сонка, дано проблемите с кръста минават бързо, стискам палци!

Коте, Тея е мацка, ама щото има на кой да прилича Wink Много сте свежи на снимката.

Хубав ден и много приятни разходки!

# 20
Добро утро и от мен

Ех, че било гот да си виждаш името във всеки постинг newsm68

Ади, надявам се да забравите случката по-бързо  Hug много неприятно и аз бих се чувствала така Tired

Роси, за да пишеш на кирилица, може и да не си инсталираш Флекс Тайп, просто като отидеш на отговори, горе до бутона "изход" си смени да пише на кирилица newsm10

Агнешка и Шошо е от беззъбите все още  но аз не се приятеснявам tooth ще избият, няма къде да ходят..

Пеперудке, браво на хакерчето  да ви е живо и здраво newsm30 и по-малко белички от тук насетне newsm53

Млечко, много хубаво си го написала smile3518
Наистина е един момент човек забравя какво ли не - за това и аз се моля да сме живи и здрави, а пък другото само ще дойде smile3521
Целувки на хубавците ти Kissing Heart и теб  Two Hearts

Муцунка, това да не е сестричката ти newsm78
Много си сладка  newsm51

Таталинке

Къде се изгуби Люба бе newsm12 да не хванала пътя за Сливенско Mr. Green

Мама Яна и на нас ще дойде времето да правим прощъпулник, споко smile3521

Диди Б, честито ви изправяне 1crib

Котенце, голяма свежарка си Hug ...и какъв хубав парк си имате 1swing

Тинтири, стискам палци всичко да е наред с хистологията fingerscrossed Praynig

Чушленце, дай да го видим Марти какъв пич е smile3503
И ние вчера купихме машинка и Вики вече е като войник Joy

Сонка, дано всичко е наред при теб newsm10....странно как не са ти го открили до сега newsm78

Вили, много добре си го написала - радвай се на всичко хубаво около теб и недей да отделяш толкова време за неща, които преминават бързо и само лошите спомение остават Hug newsm08

Момичета и аз скоро ще трябва да бия на малчуганите тази БЦЖ, която сотавя белег и ми казаха, че много боляло Sad
Дано миличките ми леко я понесат newsm17

....извинявам се за дългия постинг  Blush но се надявам, че никой не съм пропуснала от скоро пишещите, ако да - сорри - морри smile3525 не е било нарочно Wink ще му дам по някой

Чаочи за сега...отивам да закусвам  че мецанка огладня и да

# 21
Здравейте момичета!
Сонка,Вили,Таталинка, Hug Heart Eyes
Сега сложих Тея да спи и като се събуди отиваме за Манту-то!Дано да има реакция и да не се наложи да и слагат ваксина в рамото,защото е много болезнена Praynig Praynig Praynig
Вчера забравих да честитя на Пеперудката ходещеото момче и да и пожелая да е дзрав и много пъргав Laughing
Тинтири Hug дано изследванията при теб са добри Praynig
Чушчице, честита ви прическа,айде покажи юнака да го видим Wink
Хубав ден на всички  bouquet
Наснимайте бебоците и после пуснете снимки,нека да изпълним темичката с хубави снимки на красивите ни деца,природата в момента е толкова красива,всичко е зелено и изпълнено с живот! Peace
Дидка, Hug сега видях поста ти ,снимката е от Морската градина във Варна и наистина е прекрасна,а бриза от морето ,който полъхва е неописуем.Хайде,който има желание,лятото го чакаме на море  grinning039

# 22
Zdravejte i ot men.Moja malak palavnik predi malko zaspa,koeto e dobre,za6toto,ako ne spi predi objad celija den e mnogo kisel 4u64ice Ceci sa6to e s dosta kosa,osobeno bretona posledno vreme mnogo mu porasna,no men me e strah da go podstriga,za6toto sam 4uvala,4e dete do 1 godinka ne bilo hubavo da se podstrigva.Az oba4e 6te pomolja majka mi v skoro vreme da me otmeni v tova delo,za6toto skoro malkija njama da moge da vigda,a ne e momi4e da mu slagam fibi4ki.!!!Vesel i slan4ev den  mami i beboci!.

# 23
  • София
Дидко, какви са тези юнашки закуски от теб - верно ли печено пиле опапваш на закуска?! Нещо ни бъзикаш ми се струва...  Laughing

Коте, на предните избори откарах един месец във Варна и морската градина беше едно от любимите ми местенца. Много е приятно там, а сега през пролетта предполагам е още по-красиво... ех, размечтах се... Simple Smile

# 24
Дидка благодаря ти че ме светна как да пиша на кирилица.

# 25
Здравейте Сладурки!

Липсвах ли ви ? хехехееее

Затрих се аз покрай множество сватби и купони.... и малко боледуване на малката шматка hahaha

Изчетох всичко назад и гледам имало "интересно".... а аз офцата съм го изпуснала  Joy

Ние сме ОК.... бебе е добре .... аз също!
Гледам да сме навън повече и не ми оставаше време за вас, но ще се поправя!

Купих на беба обувки на ПЕРЛИНА ... турска фирма и са мнооооого джиджави.

После ще разказвам....сега отивам за маджата на бебка , а после в парка Simple Smile

# 26
  • София
Пускам малко снимки, но моля предварително да не му/ми се смеете Laughing

ПРЕДИ

СЛЕД

# 27
Дидко, какви са тези юнашки закуски от теб - верно ли печено пиле опапваш на закуска?! Нещо ни бъзикаш ми се струва...  Laughing

Ох cry...ако имаше начин и с това мога да закусвам, че все гладна ходя.
Сигурно вече имам 2 стомаха Weary
Целуви на Енката Two Hearts

Пиперлийке, много ти е сладко чушленцето newsm53

Еликсирче, Буболинка къде сте Two Hearts

Мишелка, целувки за Принчипесите си Kissing Heart Kissing Heart

# 28
Здрасти момичета!

Аз нали ви чета от дъжд на вятър ... и видях за мантуто (да не е само след дъжд качулка Mr. Green ) та да се включа компетентно bowuu Grinning щото на Борко му правиха такова
Коте аз да обясня: на мен ми дай да обяснявам newsm47 : мантуто е втора броба за ваксинация срещу туберколоза, тъй като някои деца имат имунитет срещу туберколозата (въпросното БЦЖ), но нямат белег. Самото манту предтсавлява следното: бие се подкожно предполагам умъртвен щам на болестта и се следи реакцията на организма: появява се едно зачервено кръгче около мястото на инжекцията. За бебета: ако въпросното кръгче е с размер 1-2 см сте перфектни: имате имунитет, въпреки че нямате белег от БЦЖ; но ако нямате зачервено кръгче: то бебка няма имунитет и вероятно пак ще трябва да правят БЦЖ; има и трети вариант: кръгчето да е по-голямо от 2см, но това не знам к'во значи newsm78 Т'ва е.

Иначе вчера бабата и дядото се похвалиха че Борко тигелосвал от единия край на дивана до другия внимателно пристъпвайки.. Той милия ще вземе да проходи без да присъствам Rolling Eyes

Айде до следващо включване, днес чистя апартамента, налегнал ме е пролетен ентусиазъм Mr. Green

# 29
Здравейте мацки! Heart Eyes
Току що се върнах от педката като стоически издържах близо 40м и 100 баби  TiredНаистита било сериозно,но както винаги няма направления  #Cussing out  че чак къмто 3-4 ще отида та оттам на невролог и той да ме прати на скенер  ThinkingМалко съм в недоумение ама ще чакам да видим кво ще ми кажат,м/увременно ми изписа един куп с лекарства за болката.Та днес по тази причина изтървахме разходката  Close Момичета Дидка,Таталина,Вили,Коте  Hug и на другите разбира се  Heart Eyes
Чушке няма място за подигравки много ти е хубаво момчето,вече истинско пораснало дете  PeaceАма и аз съм се заканила на бретонеца на Диди,но пусти бабини девитини все отлагам   Wink
Дидка и аз така много любя храната преди не ми се лепеше ама сега и даже пак съм понапълняла малко  ooooh!
Валка добре се завърнала айде сега разказвай за купоните
Лек ден аз отивам да си хапна нещо Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт