ЮнскОТО ни мъНИчко чОВече моЖЕ да пРИСТъпва вечЕ

• 9 261
  • 286
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Дидка, Сонка, мерси за похвалите Hug.

......има и трети вариант: кръгчето да е по-голямо от 2см, но това не знам к'во значи newsm78 Т'ва е.
.....
Това значи, че или детето е имало контакт с болен или болестта е факт (това поне ми обясниха).

# 31
  • Варна
Здравейте!

Ние от миналата седмица сме на вилата на родителите ми -те отидоха на почивка и ние се пренесохме да пазим. Приятно е, тихо и спокойно....и скучно. Направила съм доста снимки, тези дни ще ги кача. И най-накрая ни излезе първото зъбче.

Дано всичко с Марти на Ива е наред вече  Praynig

Сонка, как е кръста? Дано скоро имаш подобрение, стискам палци. А какво стана с кашлицата на Дидко?

Диди_Б, браво на Руми за изправянето. За кухнята да ти кажа и една моя съседка така- пробва една седмица- не ядеше. Направи пауза от 2 или 3 седмици и сега вече детето си изяжда всичко.

Емси, как е Бобко? Дано няма вече температура. Ама този ваш доктор  newsm78....то Нурофен добре, ама да пусне и едни изследвания. Може би е добре да отидеш и при друг лекар. Пък дано няма нищо.

Котето, затъжихме се за Тея и теб. Тези дни се надявам да се видим  Hug

Тинтири-Минтири, стискам палци.

Люба, много сте готини пловдивския отбор. Много ми се иска да ви видя на живо, но май няма да е скоро. А къде се изгуби Пепи?

Сега вече ще ви оставям, че става нетърпимо....

Утре се пренасяме обратно с багажа и ще имам време за повече писане.

# 32
Така,заведох бебка,направиха и пробата и сега чакаме да видим каква ще е реакцията в Петък,дано има такава Praynig
Дирдри, тенкю за обяснението,направи го като един истински молекулярен биолог Hug Joy
Чушчице, дано не стигаме до този вариант,който са ти обяснили на теб,а Марти е подстриган много фешън,браво на теб Peace
Вал Hug

# 33
  • София
.....
Чушчице, дано не стигаме до този вариант,който са ти обяснили на теб,а Марти е подстриган много фешън,браво на теб Peace
...
Споко Коте, сигурна съм, че всичко ще бъде ОК. Мерси за комплимента. Hug

# 34
Анита  bouquet
Не смогвам да пиша  и да се отчета редовно. Не вдига вече температура, но се изрина целия, предполагам от Нурофена. Rolling Eyes
А нощем пак го хванаха кризите, имам предвид че нощем нещо го мъчи корем ли какво ли, но много силно и само се мята. Сутринта е като парцал, да не  говорим за нас, че открай време сме така, но поне не го боли.
Преди време като го водихме на специалист ни казаха, че има синдром на раздразнено черво... newsm78  Каквото и да означава това и така ще продължи до към годинка.
Ха, да видим, ако е така, вижда му се края, но ако не е... Thinking

И ние нямаме белег от БЦЖ.

# 35
Дидка,тук съм бе/у Пловдив/...ама  от скитосване и слугинстване не остава много време...обаче  специално заради теб ,немога да не се разпиша Wink....
Анитка-радвам се че сте добре .....и честит ви зъб!А специално за теб/и за останалите  фенки на Пловдивските мами/ -веднага плясвам една топла още снимка: /с нея отговарям и на въпроса ти  къде е Пепи/
Сонка,защо си мисля,че за децата няма ограничения за направленията newsm78......и да ти кажа,че при желание от страна на педиатъра,не се чака заедно с бабите/аз също го научих когато я смених..новата педка си има отделна стая за децата/...
Емси,не трябва ли да спазвате някаква диета при тая диагноза?...Радвам,се че поне температура нямате вече...дано скоро никакви проблеми да нямате здравословни Praynig
Валкирия-радвам се,че сте добре....Бубата сигурно доста е пораснала?
Чушцице,аз намирам подстрижката за повече от прилична/като знам за каква борба става дума...направо си е страхотна/..което ми напомня да  понатисна Иво тая вечер.....
Пеперудке,честит ти пешеходец-да са му здрави и силни крачетата!

# 36
Люба, не не са ни препоръчали диета. Известно време пихме някакви гадни хапчета, зелени капсули, но нямаше подобрение.

Направлението на Сонка май си е за нея, не за дечко, иначе е така няма ограничения. Макар, че нашия ни е отказвал с този довод.

Аз още не искам да подстригвам Боби, защото съвсем няма да прилича на бебе, а на малко момченце. Толкова бързо порастват, искам по-дъло да го гледам с тази косица.

Иначе Чушчицата, перфектно се е справила!

# 37
  • София
Любе, Емси, направо се изчервих Embarassed Grinning Blush

# 38
  • Den Haag
Дидке и Любе  Hug Hug Hug
Чушчице верно много е сладък мъника, нашия бретон вече влиза в очите, как и къде ще се постригваме незнам  Rolling Eyes.
Валкиарка добре дошла   bouquet

# 39
Здравейте и от мен   bouquet
Ние сме добре. Днес ходихме на пазар за пюренца и каши, та реших да взема кашата на Хумана с ягоди, та днес ще й дам да я видя дали ще я яде и дали няма да има проблеми  Praynig
Благодарско на Дидка за новата темичка, а на Пепи да кажа, че липсва  Hug
Радвам се за добрите новини за Марти  Praynig Дано занапред всичко да е наред при тях и Ивка скоро да ни зарадва с присъствието си  Peace
agne6ka добре си ни дошла и не се притеснявай и ние нямаме зъбче  Wink
Butterfly, браво на юнака  Hug Пожелавам на Вики, като порасне да работи това, което иска и обича Simple Smile А на теб и съпругът ти много щастливи семейни моменти   bouquet А за питката нямам думи, май ще те пазарим за Иванна ти да я направиш  Mr. Green
mle4ko  newsm51
Mucunka, коТето, Чушчице страхотни снимки, а дечковците са супер, много са пораснали Simple Smile Да са ви живи и здрави 
Вили, Таталинке  lovekiss Flowers Bouquet lovekiss
Лека вечер

# 40
  • Den Haag
Таби няма проблем, само свиркаш и ще замеся една пита и за малката принцеса  Hug Hug Hug. Благодаря ти за хубавите пожелания   bouquet

# 41
  • София
Мацки, с това БЦЖ малко ме притеснихте. Ени няма белег, а и педиатърката ни последния път изобщо не провери. Другата седмица ще й напомня. Дано всичко да е ок, че не искам да ми бодат пак детето.

Чушка-мам, Марти е много готин. Не виждам какво в прическата те притеснява. Справила си се чудесно. Ще те пазаря да оформиш и Енините коси, които са уникално подредени Simple Smile

Пеперудке, и аз се нареждам на опашка за питка. Няма само Хари да се фука с такова слънчево произведение
  Laughing

Забравих да споделя за новите обувки на Ени ( http://www.snimka.bg/album.php?album_id=126524&photo=1 ) - за съжаление се оказа, че този модел не е подходящ за нейното краче. Но това го разбрах, чак като беше ходила с тях един час навън. Като й ги махнах забелязах, че до кокалчето кожата й беше много зачервена. Явно тъпите обувки са я убивали отвътре. И сега ми е притеснено пак да й ги сложа, че да не я повредят. Уф, не предполагах, че ще е толкова трудно с избора и пасването на бебешките обувчици...  сега ще трябва да търсим по-подходящ модел. Така че, момичета, оглеждайде обувките и отвътре - за някакви ръбове или неравности по кожата. Аз не предполагах, че може така да зачерви кожата й. Можеше и рани да й направят, ако беше ги носила повече часове Sad

* * * Спокойна нощ за всички! * * *

Последна редакция: вт, 24 апр 2007, 22:52 от Tatalina

# 42
 Здравейте мамчета и сладки дечица!
Анитa, и аз така смятам да направя, ще пробвам пак след месец. Пък ако не ще, не ще. Ще й давам да яде това, което иска. Караме го на принципа организма да си определя сам от какво има нужда Simple Smile Simple Smile Simple Smile.
Аз днес бях за първи ден на работа в офиса и малката сладурана много е слушала детегледачката. Дано така да я караме и занапред, че да не се притеснявам Praynig Praynig. Иначе на мен акъла ми беше все в бебка, но се надявам с времето да свикна.
Люта чушка - пиперлийка, Марти много е пораснал и е голям сладур.
Ние взехме обувчици за прохождане на Колев и Колев затворени с връзчици, високи до глезена, без цип и за сега съм доволна.
Валкирия, вчера си мислех че не си писала отдавна и ето, че се появи - явно съм ти подействала от разтояние  Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Лека нощ от мен!

# 43
  • Den Haag
Таталинка и на тебе ще направя  Wink
Хайде, мами лека нощ! Отивам да спя, че едвам гледам  Tired.

# 44
Ааа не е честно аз не виждам снимката на Пловдивските мами  SadЛюбе то това за мене не за малкия ама тъй като гледам и неговия док се скъпи за тях.
АЙде Лека Нощ отивам да гушкам мъжо Laughing

Общи условия

Активация на акаунт