Дидка и аз искам рецепта за тутманик, ако не е много нахално

Любе за гризкането от специален магазин ли се купува?
Чушчеце и нашето диване много ме скуби и все съм вързана, че ме хващат нервите и стиска силно и щипе мисля, че е временно

Тя още от две-три седмици се пуска за по една-две крачки, но в понеделник се пусна и направо си тръгна все едно досега все това е правила. Аз онемях зад нея, но ме беше страх и да не я стресна. Като направи около 2метра от мен, явно се сети, че е станало нещо различно обърна се леко към мен, нахили се дяволито и тупна, но все пак беше много щастлива. Сега непрекъснато иска да ходи самичка, и вече цялата е в синини. Навън я държа за ръка, но вкъщи имам и друга работа и тя милата пада, лази става, ама така, ще е...
Миа, започва да израства, като че ли алергията
Дано! Поне аз вече се храня с всичко и тя не реагира, което е добър знак. Миналата седмица и дадох два пъти по много мъничко козе сирене и един път овче, постепенно ще я захраня, надявам се
Ето да я видите, макар, че снимката не е съвсем пресна 
Те как се разбират помежду си? Дано алергията при Миа остане само в миналото и скоро да си хапва всичко без проблем. И да пуснеш снимки от прощъпулника, да видим Миа каква заявка за бъдещата си професия ще направи
Ще се радвам да се засечем някой път в Южния парк.
иска да тропка по центъра,че вкъщи и сам се пуска.Тъй че скоро и ние може да правим прощъпулник,имаме и снимки ама като ги кача ще пусна да ни скивате какви сме пияни моркови 
Даже много го нагушках
да бе то това за мен ставаше на въпрос.Много сте хубавки пловдивчанки.
. Реших да говоря с педката на Чушка - бой и после с психолог.
прати ми на лични тази статия, защото Марти започна да си бие главата в стената или таблата на креватчето, или в земята, или въобще където свари (с премерена сила), когато не стане неговата.
.

и Миши тепърва му предтои да му избиват и се чудя коя гора да хващам 
Пратете ни един зъб, ако са Ви в повече?! 
... ето линк 

Наистина ми е мъчно момичета и съжалявам че пропускам този важен момент ,но се налага да си почина както физически , така и психически от много случили ми се от Нова година насам неща .Няма да ви занимавам със себе си ! 
за всички ви .
солети и аз не съм давала още , защото се страхувам да не си нарани венците , пък и са си доста соленички

както и да не става на бучки 
на сладката Ева
....а за зъбките - не мога да пратя, понеже и Шоши няма, още му е беззъба устичката 

...радвам се и за алергията-дано да нямате повече проблеми 
...
, даже не мога и да ви прочета като хората... Ще се постарая, ама...Но както и да е, добър ден на всииииичкииии 
, та вече няма накъде, ша трябва да и слагам преградката, че да не тупне, щото "ходи" кат лазарка из леглото нагоре-надолу и фотьоила, който и слагах до сега, вече не ми се види достатъчен
, щото пък иначе всичко слагаме първо в устата... А иначе тати и беше дал една бисквитка, която от смучене се отчупи и тя се задави... Та не настоявам все още...Абе бебешка и раута
, пък питаме тука за ваш Сами
Ааа, да, и ша ви налазим пак скоро и по-честичко ша е, обещаваме