ЮнскОТО ни мъНИчко чОВече моЖЕ да пРИСТъпва вечЕ

• 9 261
  • 286
  •   1
Отговори
# 60
  • Den Haag
26  Hug
Дидка и аз искам рецепта за тутманик, ако не е много нахално  Blush Blush Blush
Любе за гризкането от специален магазин ли се купува?
Чушчеце и нашето диване много ме скуби и все съм вързана, че ме хващат нервите и стиска силно и щипе мисля, че е временно  Crazy

# 61
Здравейте, мили момичета и сладки бебоци! Като гледам всички колко са пораснали! Браво!
Много ми е трудно да пиша, защото нямам много време, но се опитвам да ви чета, макар и това да не правя много успешно  Embarassed
Честито на всички ходещи крачета! да ви водят крачетата, все напред и нагоре!  Hug

Миа също ходи от онзи ден newsm68 Тя още от две-три седмици се пуска за по една-две крачки, но в понеделник се пусна и направо си тръгна все едно досега все това е правила. Аз онемях зад нея, но ме беше страх и да не я стресна.  Като направи около 2метра от мен, явно се сети, че е станало нещо различно обърна се леко към мен, нахили се дяволито и тупна, но все пак беше много щастлива. Сега непрекъснато иска да ходи самичка, и вече цялата е в синини. Навън я държа за ръка, но вкъщи имам и друга работа и тя милата пада, лази става, ама така, ще е...  Laughing Аз, ще правя другата неделя прощапулник, че тази вече имам други планове. Иначе МИа е живаче и мъниче, на 10м. е 74см и 7 300 (заедно с две пелени и памперс мерена, поне памперса беше чист  Laughing) има усмивка на перфоратор с два зъба! Много е сладка тази усмивка, така ми се е запечатала и на Еми щърбата усмивка, може би това е, което ми липсва, когато започнат да растат  Wink  Миа, започва да израства, като че ли алергията  Praynig  Дано! Поне аз вече се храня с всичко и тя не реагира, което е добър знак. Миналата седмица и дадох два пъти по много мъничко козе сирене и един път овче, постепенно ще я захраня, надявам се Wink  Ето да я видите, макар, че снимката не е съвсем пресна  Laughing

Целувам ви всички и да знаете, че ми липсвате  Hug

# 62
  • Den Haag
Мишелка  Hug Hug Hug радваме се че се отби,не сме те забравили Heart Eyes. А за двете принцески нямам думи страхотни са и колко много са пораснали, да са ти живи и здравички и дано по-скоро свърши алергията и да си яде нормално детенце  Praynig. Да ги нацелуваш от Вики  kiss

# 63
  • София
a_witch, мазах обувките с крем, търках ръба с една лъжица, но ефектът не е голям.
26, май ще купуваме нови обувки и ще ни се увеличи колекцията, а бюджетът ни ще ревне, но няма начин... важно е Ени да е със здрави крачета.

Мишел, чудесни новини. И двете ти бонбонки са страхотни, виждам Еми добре се справя с гледането на бебка Simple Smile Те как се разбират помежду си? Дано алергията при Миа остане само в миналото и скоро да си хапва всичко без проблем.  И да пуснеш снимки от прощъпулника, да видим Миа каква заявка за бъдещата си професия ще направи Simple Smile Ще се радвам да се засечем някой път в Южния парк.

# 64
Добра вечер и от мен!Днес се размазахме от разходка,а и да се похваля мой Дидко се научил да се качва сам на фотьоила и от там на масата.То малко не е за радост,че сега не мога да го оставя сам вече в стаята щото не се е научил да слиза обаче  Laughing Купих аз каиши днеска и веднага на проба ииии какъв кеф беше ама после кой ще ще количка  smile3539 иска да тропка по центъра,че вкъщи и сам се пуска.Тъй че скоро и ние може да правим прощъпулник,имаме и снимки ама като ги кача ще пусна да ни скивате какви сме пияни моркови  Grinning
Дидке много хубава питка. WinkДаже много го нагушках  Mr. Green
Любе   bouquet да бе то това за мен ставаше на въпрос.Много сте хубавки пловдивчанки.
Чушке и аз съм чувала за такава агресия,че има но нямам и наидея как трябва да се процедира.
Момичета аз ви оставям,че Димитър ме блъска тука Лека нощ и приятни сънища,цунки за всички!

# 65
  • София
Момичета, благодаря за отговорите Hug. Реших да говоря с педката на Чушка - бой и после с психолог.
26, ако можеш Praynig прати ми на лични тази статия, защото Марти започна да си бие главата в стената или таблата на креватчето, или в земята, или въобще където свари (с премерена сила), когато не стане неговата.

Мишел bouquet

Лека нощ от нас  bouquet.

# 66

Пеперудке, ето рецептата за тутманика

3 яйца
1ч.ч. кисело мляко
1/2 ч.л. сода
1/2 ч.ч. олио
1 1/2 ч.ч. сирене
щипка сол
по-малко от 2ч.ч брашно (аз го пресявам)

Всичко това се смесва, разбърква се в съда и се прави не много гъсто тесто.
Намазва се тавата с малко (маргарин) и се слага сместа - пече на умерена фурна (180 С)

Много е лесен и бърз Peace 

Мишелка, честити ви ходещи крачета Hug
Да нацелуваш красавиците от юнаците ми Kissing Heart Kissing Heart

Люба, мерси за снимките newsm10

26, направо ме срази с тези 20 чифта обувки - и аз съм фен на всякакви видя и цветове и сега ме подсети, че скоро не съм си подновявала асортимента newsm08

Ади, пожелавам ви занапред лесно да избиват зъбчетата Peace и Миши тепърва му предтои да му избиват и се чудя коя гора да хващам ooooh!

Приятен и хубав ден желая на всички dancing

# 67
Добро утро, мили момичета  bouquet
Днес реших аз да сервирам кафето Simple Smile
Не сме писали с Ева отдавна, но пък Ви четем редовно. Ева е добре и расте гъбката, а аз имах малко болнични неприятности, но всичко отмина.

Да Ви се похвалим, май скоро ще правим прощъпулник ... малката щъка, навсякъде ... така, че попивам жадно информацията за питки Mr. Green По отношение  на зъбите нямаме нито един. newsm78 Пратете ни един зъб, ако са Ви в повече?! Mr. Green

Дидке, с този тутманик направо ми потекаха лигите ... отивам да го забъркам. Да питам за брашното ... пресяваш го, за да стане по-пухкаво тестото ли?

Целувки от Нас Hug

P.S. За първите обувчици ... Забравих да, Ви похваля една марка турски обувки Peace ... ето линк

Последна редакция: чт, 26 апр 2007, 09:54 от Boshi-Moshi

# 68
  • Den Haag
Добро утро  Party

Дидка Бандитка тенкююю за тутманичето, копнах си рецептата

# 69
Добро утро и от мен момичета!  Two Hearts
Мишел , радвам се че се отби при нас , моля те минавай по-честичко !Еми и Миа са страхотни сладурки и аз ще се радвам да се видим в парка с тях ! Нацелувай ги от мен  Two Hearts
Чушчице мила много съжалявам за агресията на Марти .Мисля че решението ти да се обърнеш към специалист и наистина най-правилно . Успех и бързо справяне с проблема !   Hands Thumbsup
Аз утре заминавам на гости на майка ми и ще остана там няколко седмици , за това моля всички мами , чийто първи рождени дни ще пропусна защото там нямам нет да приемат както моите поздрави и пожелания за здраве и много усмивки , щастие и безоблачно детство и да ме извинят. newsm51 Наистина ми е мъчно момичета и съжалявам че пропускам този важен момент ,но се налага да си почина както физически , така и психически от много случили ми се от Нова година насам неща .Няма да ви занимавам със себе си ! Naughty
Пожелавам ви много хубави празници , а също така ще чакам снимки и изпращам една виртуална  Hug за всички ви .
Честито на всички проходили дечица !  Grinning
adi_5 дано не ви мъчат много зъбките !
За гризането ами Нана гризе бисквитки , корички хляб и всичко , което и попадне  Wink солети и аз не съм давала още , защото се страхувам да не си нарани венците , пък и са си доста соленички  newsm78
Пускам си дългия постинг и изчезвам да стягам багажа , че току виж пак ме обвинили че се подмотвам из форума , а пък иначе се оплаквам от липса на време и сън  Mr. Green Wink
Е , целувки момичета ! Ще ми липсвате   bouquet

# 70
... Да питам за брашното ... пресяваш го, за да стане по-пухкаво тестото ли?

Да  smile3503 както и да не става на бучки Peace

smile3501 на сладката Ева  Wink ....а за зъбките - не мога да пратя, понеже и Шоши няма, още му е беззъба устичката newsm53

Ох...сега ме карате и аз тутманик да правя че да не си разваля фигурата

чаочи 

# 71
Мишелка-браво,бе.....изпреварихте ни....да ти е жива и здрава ходещата принцеска...и кака й-също Heart Eyes...радвам се и за  алергията-дано да нямате повече проблеми  Praynig
Боши-и вие сте от пъргавелките май Wink...
Дидка,тези бисквити са за гризане...а ако искаш да замениш Плазмон-ките,пробвай с турските/Чичи бебе май бяха/...ти нали  за  вечер питаш...
За обувките-ние  сменяме няколко чифта,но определено с маратонките ни е най-добре,защото на Иво му е висок свода и  те са най-широки....а поради факта,че трябва да са точно тамън и да са му според сезона-изчаквам точния момент за да купя нови сандали...но до 20 те чифта на 26  май няма да стигнем/моля те пиши ми от кои си най-доволна като марка,че да поръчам на зълва ми като си идва/
Край-отказвам се ....че това го пиша от точно три часа.....излизаме  да купуваме подарък за рожден ден/и на мама обувки/ Laughing

# 72
  • Варна
Здравейте!
Аз най-накрая качих снимките от вилата

Ето и останалите ако ви се гледат http://www.snimka.bg/album.php?album_id=112783&photo=14 . Сега ще приспивам Криско, а след това трябва да оправям багажа и къщата..

Усмихнат ден!

# 73
  • Варна
Честити 10 месеца на любимата ни Тея! Да расте все така хубава и сладка  Heart Eyes
А това е за мама Роси

# 74
Оххх, ето ни и нас, тез дни нямам никакво време за форума  no , даже не мога и да ви прочета като хората... Ще се постарая, ама...Но както и да е, добър ден на всииииичкииии   bouquet
Таз сутрин мойта мома откри колко е хубаво да се спинка по коремче  newsm47 , та вече няма накъде, ша трябва да и слагам преградката, че да не тупне, щото "ходи" кат лазарка из леглото нагоре-надолу и фотьоила, който и слагах до сега, вече не ми се види достатъчен  Thinking

За гризкането - ний още нищичко не гризем, че си нямаме ни един дзъб в устата, пък и като и дам нещо (свихме си онзи ден едно Трохо от на Пепитка май) и не проявява интерес към него като към предмет за гризкане... Което си е странно от своя страна  newsm78 , щото пък иначе всичко слагаме първо в устата... А иначе тати и беше дал една бисквитка, която от смучене се отчупи и тя се задави... Та не настоявам все още...Абе бебешка и раута  Mr. Green

Любе, абе приготвили сме ний сопата, ама хубаво ти е казала и мама 26, абе вярно момите мнооого палави в днешно време, бе  Mr. Green Само Корни да не ни се разсърди, че и обещах да запознаем младите, като се приберем скоро  tooth , пък питаме тука за ваш Сами  Wink Ааа, да, и ша ви налазим пак скоро и по-честичко ша е, обещаваме  hahaha

Люта чушке, дано скоро отминат тези агресивни прояви на малчо, пък и дано и докитата да успеят да ви помогнат в този труден момент... С много любов ще се справиш с това, успех от нас  newsm10

Дидка, питката с крачетата е мноооого яка хахахах, а пък ако нямаш нищо против, ша направя на татито един бърз тутманик по твойта рецепта  Laughing

Ади_5, много се радвам, че си успяла да превъзмогнеш страха и стреса, дано на никого да не му се случват такива работи, че е много неприятно...

Мишел, много ти е сладка щерчицата, синя-лилава, важното е да е щастлива, пък все някой ден ша се научи да пази равновесие и да се пази да не пада. Да ти е жива и здрава  Grinning

Анитка, ама страшшшшна вилка си имате, лелееее, браво, аз ако съм на вас, няма да се мръдна от там цяло лято, пък ако ще и нет да няма... Малчо като гледам много добре се е забавлявал там  newsm44

Охх, не мога повече, тъкмо сложих момата да спинка и трябва раута да върша тука, та за тва ви пожелавам на всички весел ден и приятни разходчици за бебоците и бебочките и целуффки от нас  Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт