ЮнскОТО ни мъНИчко чОВече моЖЕ да пРИСТъпва вечЕ

• 9 261
  • 286
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте момичета Hug

Да ви почерпя   party023  beer2  cook   food002  Wine Glass  smile3546

Скромно но от сърце.Днес преди 15 години сключихме брак.

# 211
  • Варна
З_Енева, честита годишнина! Много да се уважавате и обичате още поне 5 пъти по 15години. Виж какво намерих по случая:
15 години - "стъклена" или още "кристална" сватба
За ясни и прозрачни семейни отношения и пищни семейни веселия подаръци от стъкло трябва да се подарят семейните сервизи да подменят

Честито на малките ни именници, да са живи и здрави и много хубави подаръци да получат днес!

За рожденния ден- подкрепям с две ръце за заведение. Моя мъж искаше да го правим на вилата на нашите- на двора през деня, но там пак ще има цял ден подготовка и после чистене и прибиране. Предпочитам да дам повече пари, но и на мен да ми сервират и да си усетя празника.
Извинете за краткия пост, боли ме глава и не съм в кондиция за писане  smile3511

П.П. Ще редактирам, за да не пускам нов пост. Карина е чудесна малка шаферка, а мама Гери е много елегантна и изглежда супер!

# 212
Айде и ние да се похвалим... вече ходим... newsm44. От няколко дена си стои сам прав и днес като видя баба си..., която я нямаше 5 дена... направо тръгна към нея. Сега не се спира... пада на всеки 3-4 метра , но става и продължава.
Лека вечер от нас../
Честита годишнина на З_Енева  bouquet!

# 213
Привет на всички!
Сиска,да ти честитя и тук,желая ти много сбъднати мечти   bouquet  bouquet  bouquet Hug
Елисир, честито ви прохождане,нека да е безаварийно Wink
з,енева Честита годишнина от сватбата,бъдете влюбени цял живот помежду си  bouquet
Гери и Краси,страхотни снимки,принцесите са ви супер Peace
Имаше и още ,но Тея ме търсииииииии

# 214
Здравейте мили мами и бебоци,

Скоро не сме се обаждали, защото времето е все едно такова хубаво и празнично и не ни остава време да ви изчетем дори, но викам да драснем някой ред за да не ни забравита. Мотивира ме също така една много мила мама от вас, - (тя си знае коя е да не и правя реклама, че тя и без това няма нужда  Wink
Момичета много се трогнах също от поздравленията за рождения ми ден (нищо че нямам такъв - все пак не би било много радостно да имам два пъти в годината) Рожденият ми ден всъщност е 3 дни след този на Лери и един след този на моята майка - абе въобще ... както и живеем с майка ми за сега, като дойде края на юни таткото ни ще трябва да емигрира (от сега се е заканил че ще е командировка). Мислех си по едно време че Лерито ще се роди на 28.06, за да сме в редичка, ама на 24.06 я дръпнаха за ушите.
Ето и една от по-новите ни снимки - как я постригах с машинката (малко е нещастна ) и обещавам да пиша пак .... по-скоро
ЦЕЛУВКИ на всички мами и бебоци

# 215
  • Варна
Здравейте мамчета!
Не съм ви чела още, но имам един проблем и моля за съвети: исках да започна да давам кисело мляко на Хрис, но той го отказа, след това отказа и АМ и започна едно хленчене, дърпане и тръшкане, и аз незнам как успях да го излъжа да си изяде АМ. Та питането ми е как давате киселото мляко? Какви пропорции, със захар или без и всичко, което може да ми е от полза
Благодаря ви предварително

# 216
 smile3501 smile3501 smile3501
Ели, браво на Цецко!!! Честити проходили краченца! Безаварийни стъпчици! smile3539 smile3539 smile3539

# 217
smile3501 smile3501 smile3501
Ели, браво на Цецко!!! Честити проходили краченца! Безаварийни стъпчици! smile3539 smile3539 smile3539

Агнешка, аз му давам кис. мляко с бисквити и малко намачкан банан.... много го обича. По-малко от половин кутийка. Само от На баба - бялото...

# 218
  • Варна
Честит рожден ден на Сиска
[/b]
Пожелавам ти много любов, сбъднати мечти и цялото щастие на Земята
[/b]
newsm59
Честита годишнина на З_Енева! Още 100 години щастлив семеен живот!  bouquet
[/size][/b][/size]
Честити проходили краченца на Цецко!
За РД и аз мисля да е на заведение/детски клуб/, че не ми се трополи вкъщи, а пък и какво да им сложиш на децата? То първия РД е за майките Mr. Green те децата още не разбират Laughing
Чушчице, и на мен ако можеш да пуснеш едно ЛС какво е казала докторката ви, че и мойто големи инати продава. Удря си главата в таблата на кошарата и ми се смее, тропа ми с крака и ми се тръшка по земята, като не стане това което иска(а ми се струва малък за такива тръшкания), както и ти беше казала. скубе ми косата и след това е невероятно доволен.
Оставям ви сега, че много съм разстроена заради тъпото кисело мляко се скарахме с мъжо и умирам сега за една цигара.
  love001 и  smile3524  от нас

# 219
Е,мога ли да не се разпиша при такива поводи:
Честито на мама Ели ходещо момченце newsm10.....да е жив и здрав Цецко и много обувки да скъса от ходене newsm17
На z_eneva пожелавам  още много години да се обичат и уважават....и да възпитат в същия дух прекрасните си дъщерички newsm51
Веселушка,радвам се,че се появи.....че и теб щяхме да те издирваме/аз се извинявам,че развалих работата с рожденния ден.....ама то не пречи да почерпиш на няколко пъти Mr. Green/....Лери много е пораснала,обаче много сериозно гледа на тая снимка/то и мен да ме почнат с машинката и аз така ще гледам,че и по-лошо Wink/Пиши как сте здравословно-оправихте ли се с алергията?
Агнешка,аз млякото го давам за разнообразие,но много внимавам какво давам-затова съм се спряла на "Кутела","Родопея" и "Бор чвор"...ама това са местни марки,та не знам по варненско дали ще ги има....и доколкото съм чувала от мами-ако се свикне с бисквита или захар вътре после трудно се отказва добавката/аз лично съм го давала чисто,разредено с много малко вода,но ми се струва,че подсладено или с бисквитка е по вредно за зъбите-особенно ако след млякото се заспива веднага и остава в устата/...то май не ти помогнах много,но защо не пробваш да смениш марката?.......
Хайде-лека и спокойна нощ от мен smile3524/аз също се надявам на такава,че днес имахме рядко пакостлив ден и мама вече е  #Crazy/

# 220
  • София
Здравейте милички, не съм чела всичко, но ви прегръщам, честитя на празнуващите и пожелавам на всички здраве и усмивки  bouquet
Ние сме добре, Джули расте, не ходи още Rolling Eyes, но с проходилката е първа писта Joy
На колко хранения са вошите бебета, тя още е на 5 Rolling Eyes, та се чудя дали да не минем на 4, яде всичко, без свинско и черен дроб, не смея още, някой дава ли ги тези продукти?
Ето ви една снимка от последните Hug Heart Eyes да не ни забравите Hug
http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=2503&AlbumId=92733

# 221
Здравейте!Най-после се откопчих от мойта дъвка  Laughing
Честити краченца на Цецко и по-малко аварий!
 smile3539
Честито зъбче на малчо на мама Яна
Честит рожден ден на Сиска!МНОГО ЛЮБОВ И ЩАСТИЕ!ЛИПСВАШ ТУКА
Честита годишнина на З_Енева дълъг семеен живот и щастие!
Гери ди много сте готини и малката е голям сладур  Heart Eyes
Буболина,Веселушка,Краси 78 много са ви пораснали дечицата и хубавички  Heart Eyes
Аз за РД още нищо не съм решила,но май ще е с  кръщенката наедно наобяд,а следобяд с бебета и мами.Но определено не в къщи,а някъде на заведение и сладкарница или детски клуб   NaughtyТо вкъщи ще стане една ще има само търчене,а аз мисля да се накипря и нищо да не бутам.Споделям мнението на другите мами ние майки мацки ли ще бъдем или не  Crossing Arms е поне за 1 ден  Laughing
Сега ви оставям,че утре рано рано ще ставам ЛЕКА И СПОКОЙНА НОЩ! още нещо щях да пиша ама забравих

# 222
  • Ямбол
Сиска, честит рожден ден! Бъди здрава, щастлива и все така ведра!
Мили мами, благодаря ви за комплементите!
Elisir, честито прохождане!
Дирдри, благодаря ти за идеите.Първата, с бутилките ни направиха на нашата сватба.Хареса ми много втората, само дали ще намеря утре подходящ албум.....
Лека нощ!

# 223
Таталина, Люба  bouquet
Агнешка, давам кис. мляко с плод и до този момент само така го харесваме.
Чушчице, пиши ми какво стана,статията помогна ли ти с нещо...?
Сонка.....имаш ли новини от ПИнк...омъжи ли се?
З_енева.....от тук на сетне да те слуша мъжо още повече и да те глези....сгеа тука едни познати празнуваха 50год от брака, но те много рано са се оженили. ТА една от гостите вика на въпросанта празнуваща...."брей, та ти си много запазена за 50годишен брак"...не знам на вас, но на мен ми стана много смешно, защото трябваше да е комплимент, а въпросната го прие за обида newsm78
Едно ??? някой от вас чувал ли е, че може да се дава козе мляко на деца под годинка. Едан от тукашните майки дава на 10мес си бебе козе мляко около 250мл на ден, та се чудя само аз ли не съм чувала за тва чудо newsm78
ЛЕка вечер или май за вас ще е  ДОБРО УТРО И ЛЕК ДЕН!

# 224
Добро утро момичета....

Нямам много време напоследък да ви чета, за това и не пиша Confused
Целувки и слагам кафето Wink

Общи условия

Активация на акаунт