Термин септември 2026г.

• 3 197
  • 119
  •   1
Отговори
# 105
Може ли да споделите името на теста, който е дал грешно положителен резултат?

Сега мина моят преглед в 6+3 г.с. Видя се сакчето с жълтъчното мехурче, правилно закрепено, всичко наред. Надявах се да чуем пулс, но докторката каза на следващия преглед след 10 дни. Пак ще се чака….

A по въпроса за пренаталния тест този път мисля да изчакам, имах консултация с генетик преди бременността, с който обсъдихме, че няма нужда да се бърза и да се прави преди феталната морфология и скрининга. В миналата бременност имах грешно положителен резултат на пренаталния тест, който се отхвърли след амниоцентеза 2 месеца по-късно, това беше огромен стрес и чакане, затова трябва да се внимава с тези тестове.

# 106
Geneplanet

Също така това, което ми обесниха в последствие беше, че по-широките пакети давали повече грешки…

# 107
Здравейте, момичета

Мина и моят първи предглед, за сега всичко е наред видяхме бременост правилно закрепена, но за пулс АГ ми даде час за 04.02 вече нямам търпение. Притесни ме само факта, че ми откри и 2миомни възела, като каза да не се притеснявам понеже били мънички и нямало да пречат за износването на бременноста. Някоя има ли такъв проблем и какво и каза док.

# 108

Това е този, който моята АГ ми препоръчва да направя.

# 109
Здравейте , записвам се при Вас със термин 13.09.2026 . Вече бях на 2 прегледа при Аг , чухме пулс и назначихме терапия за тромбофилията. Реших този път да се следя при друг доктор . Първата ми бременност не беше лека със скъсена шийка и 3 месеца лежане родих в 37г.с. . Имате ли мнения за д-р Апостолова в Токуда ? Опитах да се доредя до Атанасова, но има часове за май...

# 110
Аз съм утре на преглед и ще питам, тъй като съм инвитро и ембриона е минал ПИД изследване.
В момента все още ходя на прегледи само при репродуктивната и се оглеждам за проследяващ.

# 111
Rosi92,
Моя приятелка беше бременна с миоми до колкото знам. Следяха им големината (тъй като по време на бременност нарастват). Заради тях се наложи да роди секцио. До колкото си спомням се появиха още допълнителни във входа на бременността. Беше отдавна, затова така несигурно споделям, но си спомням, че най-фаталното беше, че ѝ бяха казали ако планира други бременността то да е до 1-2 години след това, защото препоръчваха отстраняване на матката. Не поддържам вече близки отношения с нея, така че не мога да разпитам подробности.

diana.st,
И моето АГ препоръчва тези в Геника и аз съм се насочила към този.

FBID,
Следя темата за раждане в Токуда и там има множество коментари за лекарите. За Апостолова общо взето казват, че е блестящ лекар, но по-обрана и тези, които очакват да станат първи приятелки с лекаря ще бъдат разочаровани, защото стилът ѝ е неутрален като отношение. Чисто информативно, за скъсената шийка, къде ти я диагностицираха? Аз имах брутален лош опит с грешно измерване точно на шийка още в 12 г.с., бях под стрес и лежане докато не издържах и отидох на второ мнение в друга болница и се оказа, че не е скъсена, а е с нетипична форма и си беше наред. Беше ли на второ мнение тогава?

# 112
Да , следях се при двама гинеколога и шийката беше скъсена от 22г.с. . Установи я д-р Колева в Токуда. При нея следях първата си бременност и родих. Тогава тя беше много отзивчива и мила, но на сегашния ми преглед останах доста разочарована и реших да я сменя.
Rosi92,
Моя приятелка беше бременна с миоми до колкото знам. Следяха им големината (тъй като по време на бременност нарастват). Заради тях се наложи да роди секцио. До колкото си спомням се появиха още допълнителни във входа на бременността. Беше отдавна, затова така несигурно споделям, но си спомням, че най-фаталното беше, че ѝ бяха казали ако планира други бременността то да е до 1-2 години след това, защото препоръчваха отстраняване на матката. Не поддържам вече близки отношения с нея, така че не мога да разпитам подробности.

diana.st,

FBID,
Следя темата за раждане в Токуда и там има множество коментари за лекарите. За Апостолова общо взето казват, че е блестящ лекар, но по-обрана и тези, които очакват да станат първи приятелки с лекаря ще бъдат разочаровани, защото стилът ѝ е неутрален като отношение. Чисто информативно, за скъсената шийка, къде ти я диагностицираха? Аз имах брутален лош опит с грешно измерване точно на шийка още в 12 г.с., бях под стрес и лежане докато не издържах и отидох на второ мнение в друга болница и се оказа, че не е скъсена, а е с нетипична форма и си беше наред. Беше ли на второ мнение тогава?

# 113
Rosi92,

diana.st,

FBID,
Ами АГ каза че са с малки размери и най вероятно в момента ги вижда заради бремеността, и каза че така се разпределени че няма да пречат. Надявам се всичко мине нормално. А като ще ми е второ дете, ако ще става нещо поне да е след раждането. Ако ще трябва да приминавам някакви интервенции. Благодаря ти за информацията

# 114
Днес се събудих с розово зацапване и супер много се притесних. Бях на лекар, изписа ми Но шпа + Циглогест.

# 115
  • София
Гуш! Почивай няколко дена, всичко ще е наред!

# 116
Гуш! Почивай няколко дена, всичко ще е наред!

Благодаря! Уж си почивам, не се и натоварвам,но не мога да се отпусна да се зарадвам...

# 117
Привет момичета, мина и моя втори преглед. Имаме си сърчице вече! Докторката каза, че е рано за изследвания и тестове. Ще говорим другия път.

# 118
Момичета, мина и моя преглед днес в 7+1г.с.
Видя се ембрионче и се чу сърчице. ❤

# 119
  • гр. Варна
Здравейте и от мен 🤭 с положителен тест в началото на седмицата ииии с бебе номер 3, термин около 27.09 😍... Другите две дечица са ми вече големи на 11 и 9 години .. Леко ми е притеснено.. Надявам се годините не са ми много вече... На 37 съм.. Бяхме при док четвъртък, имам киста, но видяхме и сакче, на 16.02 сме на преглед за пулс.
Със сигурност мисля за пренатест, не съм правила в другите две мишлета, ноо в този случай е необходим.
Желая на всички щастлив и пухкав финал 😍

Общи условия

Активация на акаунт