Термин септември 2026г.

• 3 322
  • 123
  •   3
Отговори
# 120
Здравейте, момичета. На 21.01 направих кръвен тест и чхг излезна 9450 приблизително, МЦ 17.12. На 22.01 бях на преглед видя се плодно сакче и жълто тяло, но си имам болки като пред МЦ и едно леко течение с кафяви жилки. В петък се чух с докторката и ми изписа Дуфастон 2х1 т и но шпа. Гърдите са ми много напрегнати. Имам една Биохимична 2018, 2020 една успешна бременност, 2025 ноември отново биохимична и сега тази. Днес на своя глава отидох да пусна отново чхг защото нещо ме човърка, че не е наред всичко и чхг е 10680. Следващата седмица ме вика лекарката за установяване на пулс, не знам дали изобщо да чакам до тогава или утре да ходя пак и да се види за какво иде реч. На прегледа ми се стори, че плодния сак е малък 9.2 мм. Какво да очаквам според вас?

# 121
  • София
Второто чхг от кога е? Знам,че когато цифрите станат големи не се очаква да се удвоява на 48ч.

# 122
Второто чхг от кога е? Знам,че когато цифрите станат големи не се очаква да се удвоява на 48ч.

Първото от 21.01
Второто от преди 2 часа

# 123
  • София
Важното е,че се вдига. А и освен допълнителен прогестерон, който вече имаш, няма какво друго да се направи. Аз бих си изчакала прегледа. Стискам палци!

Общи условия

Активация на акаунт