Направих си сама 2

• 31 222
  • 380
  •   1
Отговори
# 180
Аз пък се уча да плета на една кука от руските форуми и си изплетох  това от торбички. Като материал за обучение обаче са идеални  Laughing

мен ако питаш, направо си се и научила   bouquet аз мога само синджирче и знам, че това е основното, но наддавките и тем подобни не съм усвоила  Blush (поради липса на време и желание най-вече Mr. Green) иначе се прекланям пред хората, които могат да плетат на една кука и да шият гоблени  bowuu

# 181
Обаче шапката на Дид-ка, ми развали съня.
 И аз искам такава, но как става извивката за периферията, така и не разбрах  newsm78

Съжалявам, че си си развалила съня Simple Smile Когато наплетеш до започването на пероферията, вмъкваш между всеки две фунийки по още две и ги залепваш, и продължаваш да плетеш.И като  периферията стане толкова широка колкото искаш, започваш да пристягаш по малко и се получава извивката.Дано съм обяснила добре. Сама ще усетиш кога трябва да пристягаш или да отпускаш. Желанието и вдъхновението ще те насочват!:)

# 182
ми някой беше плел - Caprari ли кой ли не помня  Rolling Eyes
Да ,аз плетох.Но аз я плетох на две куки, защото не бях сигурна, че ще става за нещо- чантата, де.А на една кука е по-трудоемко и не ми се искаше да хвърлям труд на вятъра.И на щерката е на две куки, но е лице и става по-хубаво ,отколкото на опаци.

# 183
тъкмо щях да се извиня, че съм сбъркала името и гледам пак си си ти - капрари, перманентната отпускарка Mr. Green ще покажеш ли пак снимки ако не те затруднява  Mr. Green

# 184
Не ми е проблем да ви покажа снимки Hug
моята чанта и на щерката чантата.

# 185
  • Разпиляна във въображението
Много са хубави чантите. Имам доста торбички. Дали става и с обикновени игли за плетене. На какви ивици трябва да се нарежат чантичките? След това се правят на кълбо newsm78

# 186
Дид-ка  много благодаря,   bouquet още довечера ще пробвам.

А торбичките трябва да могат да се плетат с обикновени игли. Само "преждата" е малко по-разтеглива и тук таме има възелчета  Simple Smile.

# 187
да ти кажа честно, синята чанта направо ми взе ума! невероятна е!  newsm20   bouquet

колко торбички горе-долу отиват за направата на една чанта?  newsm78 и аз се присъединявам към молбата на Мириел да кажеш по-подробно за широчината на лентичките  Praynig

# 188
По-напред в темата Дид-ка е дала линк, в който е  онагледно кое как става .Широчината на лентичките е около 2-2,5 см.За синята чанта отидоха около стотина торбички.Знам, защото си ги купих специално за целта и останаха съвсем малко от пакета.Пакета торбички купих за "огромната" сума от 1,37. Laughing

Последна редакция: пт, 18 май 2007, 11:57 от Анонимен

# 189
и аз съм фърлила око на купчината торбички, които обикалям в мокрото, но 100 newsm78 сигурно имат. Аз ще се пробвам на шарено, пък каквото стане. Предполагам ако се отрежат по- дебело ще стане и с по- дебела кука- по- бързо.

# 190
Ето и нашият "Чичко Тревичко" Все още е плешив, но ще видите другата седмица...  smile3521
http://images17.snimka.bg/002891198.jpg

# 191
много е красив  Peace а какви семенца сложи отгоре? вчера гледах една костенурка - чичко тревичко и бая се замислих дали да си я купя, но защо пък да не си направя сама  Wink

# 192
Извинявам се, че ни в клин, ни в ръкав, но някой беше ли писал за глината SES?

днес подариха на щерка ми комплект за скулптура- глина, бои и инструменти, но тя остана крайно разочарована. Докато работеше, глината се разсъхна и започна да се рони.Казах и, че може би трябва да си мокри ръцете.засега, трябва, не трябва, я пъхна в хладилника, пък ще видим после.

# 193
И аз се палнах по новата страст. Оплетох чантичка за дъщеря ми

Ето и нашият "Чичко Тревичко" Все още е плешив, но ще видите другата седмица...  smile3521
http://images17.snimka.bg/002891198.jpg

Страхотен е! Кажи сега как го направи.

# 194
аТИ ,ВИЖ ТАЗИ КЬЩИЧКА
http://prodecoupage.com/forum/13-39-7
мисля че ти искаше да правиш
на Елен

Общи условия

Активация на акаунт