Направих си сама 2

• 31 176
  • 380
  •   1
Отговори
# 240
Вероятно и на мен ще ми омръзне, то какво и да правя толкова много неща. Аз вече подарих част от тях:)

Аз май на инат ще се науча да ги плета тези чантички - ако трябва и на две куки!!!

Много са ми легнали на сърцето !!

Ако успея ще ви покажа:)

# 241
  • Разпиляна във въображението
Мимиту да взема да ти донеса чантички да ми изплетеш нещо и на мен Wink
(това беше шега)Чантата е страхотна, де да можех да плета на една кука Sad

# 242
  • София
Момичета продължавам да ви следя с интерес,но за сега нямам какво да покажа.
Дид-ка, ти си станала направо специалист  bouquetСупер са ти нещата.
мимиту с кирилизация,ти вече с нищо не можеш да ме учудиш.Мн. готина чантичка.Браво. Wink

# 243
Аз май на инат ще се науча да ги плета тези чантички - ако трябва и на две куки!!!
Не виждам проблем да си оплетеш на две куки.Както по-напред в темата писах, аз и двете чанти съм ги плела на две куки.Пусках линкове към творенията ми-потърси ги.Не стават никак лоши.

# 244
Само аз ли имам мерак, пък нямам време?!
Вие май не спите бе, хора!Как успявате?

# 245
  • София
Само аз ли имам мерак, пък нямам време?!
Вие май не спите бе, хора!Как успявате?

Споко, бе Софи, не си само ти! И аз съм на същото дередже. Захванала съм двайсетина неща и нищо не е довършено  ooooh! А да речеш, че много спя  - ми не  Naughty Нощем разучавам Фотошопа  smile3529   typeuu

# 246
 Joy а денем търкате гурли Wink

# 247
еми и аз да се присъединя с овациите към мимиту и дидка    bouquet   bouquet, че нещо напоследък май съм от тези, дето нямат време и само гледат  Blush

а страстта ми по вестниците вече мина, много пипкаво - не е за мен  Mr. Green, но ми останаха очите в кошничката със сините цветя на дидка, трябва да призная....

хайде, продължавайте да творите и да показвате Heart Eyes

# 248
  • BG
Страхотни сте   bouquet
Аз също съм захванала много неща наведнъж, но като ги завърша ще снимам. Направих си прежда от торбички, само стискайте палци свекърва ми да ми я оплете, че аз нещо не мога на една кука.

# 249
но ми останаха очите в кошничката със сините цветя на дидка, трябва да призная....

bouquet

Simple Smile schneee , това със сините цветя е чантичка за щерката Simple Smile

Или не съм я снимала добре или може би наистина не прилича на чантичка...

Сега правя едни купички, но имахме доста празници и не зная кога ще ги завърша..

# 250
  • BG
Момичета, научих се да плета на една кука  bowuu Ами то било лесно, сега си плета чантичката. Като я направя, ще я снимам  Hug

# 251
 Heart Eyes ми лесно е, ама..... мен са ме учили на синджирче, а знам, че то е основното, ама пусто времеееееееее  Rolling Eyes

# 252
  • Вече в моята си приказка...
Момичета, научих се да плета на една кука  bowuu Ами то било лесно, сега си плета чантичката. Като я направя, ще я снимам  Hug

Възможно ли е сама да се научиш? Аз имам някакви познания - мога да плета основните плетки, но на две игли. Дали ще ми е от полза, ако реша да се уча на една кука? newsm78

# 253
  • BG
Мира, свекърва ми ми показа как се плете на една кука. Мисля, че някой трябва да ти покаже, сама няма смисъл да се мъчиш да откриваш нещо, което хората са открили преди години  Wink

# 254
  • Вече в моята си приказка...
Мира, свекърва ми ми показа как се плете на една кука. Мисля, че някой трябва да ти покаже, сама няма смисъл да се мъчиш да откриваш нещо, което хората са открили преди години  Wink

Права си, но тръпката ще е по-голяма ако сама се справя. Въпреки, че доста бързо се отказвам след третото-четвъртото погрешно заплитане...

Общи условия

Активация на акаунт