Направих си сама 2

• 31 158
  • 380
  •   1
Отговори
# 300
  • Разпиляна във въображението
страхотна чанта Wink

# 301
  • Добрич
Розали, много е хубава чантата! Браво, браво!  Peace  bouquet
Мими, хехехе - превземам всички теми в подфорум "Хоби".  Wink Hug
goldenova, никакви процедури не правя след рисуването. Рисувам и оставям да изсъхне. Това е. За сега всичко е ок.  Laughing  bouquet

# 302
  • Вече в моята си приказка...
rozaly, браво за чантата. Страхотна е станала!!!

# 303

goldenova, никакви процедури не правя след рисуването. Рисувам и оставям да изсъхне. Това е. За сега всичко е ок.  Laughing  bouquet

Много ти благодаря за отговора.  Heart Eyes

# 304
  • Добрич

Много ти благодаря за отговора.  Heart Eyes

Peace Hug

# 305
  • BG
Радвам се че ви харесва чантичката ми. Надявам се втората да е по- добра от първата. Почти я приполових, като я направя, първо на вас ще я покажа  Wink

# 306
отдавна не съм показвала ново "творение" и ето, че днес мога да се похваля: цък, цък, а тука вече аранжирано: цък и последно цък
надявам се да ви хареса  Blush

# 307
  • BG
Страхотно е schneee. Какъв материал си използвала? Аз скоро ще си покажа следващата чантичка.

# 308
  • Бургас
schneee, много е сладко - дай подробности

# 309
  • Добрич
Ей, много е сладурско! Браво, schneee!!!  Hug

# 310
мерси  Blush радвам се, че ви харесва! първоначално замисълът ми беше да оплета тази конструкция (кошница от колело, която изтърках и грундирах по Великден още  Blush) с въжета, но все не ми харесваха тези, които гледах... после търсех подходящи естествени материали и най-сетне се спрях на .... папур (тръстика)! снощи я направих (оплетох), като изсъхне, ще лакирам - мисля, че ще стане добре, но на мен вече ми харесва  Blush и затова реших да споделя  Hug

# 311
Дойде момента да ви покажа две скромни творения,оплетени от вестник:кошница
И нещо като...тумбеста ваза
Съжалявам,че снимките не са много хубави,правих ги с телефон EmbarassedВ момента съм започнала една кошница,която представлява голямо пиле с разперена опашка,малко по-сложна е,но надявам се да се получи.
И двете "вестникарски" неща са още в полуготов вид,защото трябва да ги боядисам и лакирам,а за целта чакам мъжо да ми донесе материали,но той нещо се ослушва...

# 312
красиви са! аз имам  подобна кошница, но е купена и е от някакви естествени материали! като боядисаш и лакираш, ще стане още по-хубаво!

# 313
страхотни неща сте изплели!
Браво!
Аз освен да ви покажа как направих стената на детската newsm78
понеже и тя е направихме си сами Joy

# 314
Аз освен да ви покажа как направих стената на детската newsm78

Ми хайде, де!До сега к`во чакаше?! newsm78

Общи условия

Активация на акаунт