Направих си сама 2

• 31 163
  • 380
  •   1
Отговори
# 285
много добре се е получило!  Peace

# 286
  • на втория етаж
Страхотни нещица си правите тук,браво.

# 287
Е, да! PeaceКрасиви са!

От бутилките първата повече ми хареса!

А на последната кутия виждам едни кръгли охлювчета на преден план.Ако имаш достатъчно, много внимателно ги разпробиваш и стават изключителни гердани.Имам два и още си ги нося с голямо удоволствие.

# 288
  • Добрич
Здравейте, момичета!
Отдавна ви чета и разглеждам творенията, които сте създали. Браво и поздравления за всички!  Peace  bouquet
Днес се пробвах да нашаря една стъклена купичка, че беше ужасно прозрачна и скучна и ето какво се получи:

http://images18.snimka.bg/003294819.jpg
http://images18.snimka.bg/003294820.jpg

Приятен ден!   bouquet

# 289
  • София
kadrokosa, мн. сладурска е станала  bouquet.Я кажи каква боя ползваш?Чудя се дали ще стане да се рисува в/у стъкло с тези детските контурни боички ,които ги продават по книжарниците newsm78
zai4e1977, мн. ми допадат твойте творения. Simple SmileА силиконът с пистолетли е или как?От къде се сдобиваш с него разясни моля?  Joy
Klaris ,супер ти е кошчето.И на мен плетенето от вестници май не ми е в стихията Laughing

Последна редакция: чт, 28 юни 2007, 10:30 от geniko

# 290
  • Добрич
Генико, аз съм рисувала с акрилни бои на "Марабу", но преди време бях се пробвала с обикновени темперни бои и да ти кажа все още си седят краските.  Wink Разликата с витражните бои, които са точно за стъкло, е че тези не са прозрачни и не се вижда зад тях. Пробвай с тези, които имаш - мисля, че ще се получи!  Peace Hug

# 291

А аз искам да се науча как се бродира гоблен, ама уви никой около мен не може.... Sad

Маги, нямаш проблем за гоблените.
Мога да ти покажа как става.
Лесно е.

Много ти благодаря!!
Можем да го плануваме за август, като се позадържа по-дълго в София. А и децата ще се радват да си поиграят заедно.

Момичета, бихте ли ми обяснили в изделията които правите от вестници и списания, как се справяте със симетрията. Направих поне две купички от списания и нещо като моливник, но не са симетрични. Малко, но все се кривят.  Sad

# 292
........Момичета, бихте ли ми обяснили в изделията които правите от вестници и списания, как се справяте със симетрията. Направих поне две купички от списания и нещо като моливник, но не са симетрични. Малко, но все се кривят.  Sad.........
Кошничките от вестник са лесни, но така и не успях да си направя купичка от "навъртяни"вестници Cry

# 293

А аз искам да се науча как се бродира гоблен, ама уви никой около мен не може.... Sad

Маги, нямаш проблем за гоблените.
Мога да ти покажа как става.
Лесно е.

Много ти благодаря!!
Можем да го плануваме за август, като се позадържа по-дълго в София. А и децата ще се радват да си поиграят заедно.

ОК! Става  Heart Eyes!

# 294
Генико, аз съм рисувала с акрилни бои на "Марабу", но преди време бях се пробвала с обикновени темперни бои и да ти кажа все още си седят краските.  Wink Разликата с витражните бои, които са точно за стъкло, е че тези не са прозрачни и не се вижда зад тях. Пробвай с тези, които имаш - мисля, че ще се получи!  Peace Hug

Отгоре слагаш ли покривен лак и правиш ли някаква друга процедура, като печене, например.

Много красиво и ефектно е станало.

# 295
Къдрокоске и тук си нападнала, докато ме няма Wink

# 296
  • BG
Толкова отдавна си оплетох чантичката, а нямах фото да ви я покажа. Сега имам още много идеи, толкова много, че чак започвам да ги забравям, а нямам време да изпълня всичките   ooooh!

http://img166.imageshack.us/img166/3752/picture403db4.jpg
http://img174.imageshack.us/img174/193/picture075lx7.jpg

# 297
Rozaly, много е готина.И  се връзва със стила ти на обличане. smile3501

# 298
  • BG
благодаря, тази вечер мисля да направя една кутия за бижута, че отдавна й се каня, а от утре почвам друга чантичка  Peace

# 299
Голяма краста е! Laughing Също като плетенето от вестници! Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт