Направих си сама 2

• 31 165
  • 380
  •   1
Отговори
# 270
Има разлика, според мен! Едно е да кърпиш някоя дупка на захабен чорап, да кажем  Laughing, друго е да гледаш как от пръстите ти излизат красоти. Аз не обичам да бродирам, защото ми е сръткаво... Обичам бързите работи... Поради същата причина не съм изплела нищо по-голямо от търлъчки за бебе... Embarassed

винаги съм искала да шия гоблени, но може би като остарея и имам много време (то пък тогава очите ми няма да виждат  Blush), абе като му дойде времето! мразя да шия от времето, когато ме караха да шия каренца  Mr. Green а майка ми ми беше купила две или три детски гобленчета (червената шапчица, котаракът в чизми), за да ме учи, но така и не се получи и накрая тя си ги уши - аз нямах мерак  hahaha сега малко ме е яд, понеже генико беше показала невероятни неща по-напред в темата и много се запалих  Rolling Eyes

Ати, добре дошла отново  Hug! вече се чудех къде се загуби  Rolling Eyes

# 271
Моята нова чанта - шита от една стара пола, в която отдавна не влизам...
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=3105523
Сега имам идея за още една - тази не е нищо особено... Rolling Eyes

# 272
Dididi, не се отваря линка. Rolling Eyes

# 273
и при мен  Rolling Eyes

# 274
# 275
  • София
Много е готина,браво! Laughing

# 276
ух, че е красива  Hug   bouquet

# 277
Dididi - чантата е страхотна! Дай някаква кройка  Praynig

# 278

А аз искам да се науча как се бродира гоблен, ама уви никой около мен не може.... Sad

Маги, нямаш проблем за гоблените.
Мога да ти покажа как става.
Лесно е.

# 279
Днес си направих кошче от вестници Laughing - http://www.snimka.bg/album.php?album_id=145740
не знам защо стана конусовидно, уж гледах да не стягам...Утре ще го боядисвам и лакирам

# 280
  • Вече в моята си приказка...
klaris, добре се е получило. Така и не се научих как се плете!

# 281
Показвала ли си чантата в друга тема? newsm78

Кошчето от вестници е  супер!!! Кларис поздравления!  bouquet

# 282
 =^._.^= ,   
Не, не съм си показвала чантата на друго място.  Защото не е нищо особено. Иначе ми е удобна да я нося, но трудно намирам нещата в нея, понеже е с един джоб. Като торба е и вътре е хаос и половина.
wel, не знам как да ти дам кройка - нямам готова кройка - просто отрязах с ножицата... Нали казах, че е от пола. Ще опитам да скицирам нещо и да снимам с фотоапарата. Поне да добиеш представа.

# 283
Момичета,досега не бях влизала във вашето кътче,за което много съжалих,като видях какви неща майсторите!Направо ми падна шапката.Ще следя редовно темичката ви,както и тази на Хипатия,там си намерих много увлекателни четива и идейки.Ще се пробвам с нещата от вестници,макар че малко сложни ми се виждат,но съм си намерила като за начинаещ едно по-лесно моделче.
Засега мога да ви покажа само две нещица,правени от мен,и те са много скромнички Embarassed
Но съм си ги правила с голямо желание.И двете са бутилки,украсени с мидички и охлювчета-едната е от бира,а другата-от вино.Облепяла съм ги със силикон-много лесно става.

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=147258
Страхотни сте  bouquet
От вас ще науча много неща.

П.П.Оправих си линка Embarassed Дано да се вижда вече албума със скромните ми творения...

Последна редакция: пн, 25 юни 2007, 15:45 от zai4e1977

# 284
zai4e, албумът ти иска парола.

Добре дошла тук!

Общи условия

Активация на акаунт