💙 Къванч Татлъту- минали и бъдещи проекти, партньори, семейство - тема 121 💙

• 7 237
  • 218
  •   2
Отговори
# 210
Привет, дружки! Hug

Диве, благодаря за споделеното, а гифа с Киво и Пънар е страхотен! Kissing Heart
Ами съжалявам, че така се получава, но ни се налага често да редактираме, няма как, мина времето, когато позволяваше форума да се пишат два, три поста един след друг. А и  основно в темата пишем само ние трите с Айрето и Пепи, няма как да не се редактира, затова и аз чета отново кой какво е дописвал, все пак са не повече от два, три поста Stuck Out Tongue Winking Eye
Това обаче искрено ме разсмя Stuck Out Tongue Winking Eye
Цитат
Често оставам с усещането, че дискусията я водите някъде другаде,
и че вие само си знаете за какво иде реч.
Няма такова нещо, просто ако четеш всеки ден темата, ще знаеш за какво иде реч . Вярно е, че заради дългата суша около Къванч пишем и се разнообразяваме с какво ли не, но не мисля, че пишем чак толкова разпиляно все пак Smile
Още две седмици и половина трябва да издържим и все повече новини ще научаваме. Надявам се!
Пепи, благодаря за анализа на Айки! Kissing Heart Хареса ми, но този път нещо е доста скромен Thinking
Интересен въпрос, до сега се чудих какво да отговоря Thinking Честно казано, аз не мисля, че честта в тази история имаше главната роля, по-скоро липсата на откровен диалог, егото и недостатъчното доверие един в друг им изядоха главите, а да не забравяме и многото помощници, които отровиха любовта им. Защото когато някой обича истински, ще остане, за да понесе бурите заедно с любимия човек, без значение колко са силни ветровете. Смисълът на любовта е в това да си ТАМ, когато стане трудно, когато всичко е цветя и рози е лесно. И двамата не успяха по една или друга причина да останат заедно и да се обичат въпреки всичко и всички, много жалко  ...

Имайте прекрасен ден, дружки! Hug

Последна редакция: ср, 11 фев 2026, 10:52 от queen_fenka

# 211
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Фени, вярно, че е доста лаконичен, но предполагам, защото е усетил, че сравнително скоро го обсъждахте 😜 Шегувам се 🤭😂

Дива, не съм съгласна с много от написаното в скрития текст. Едва ли само от тук се информираш за Къванч. Бирсен  съобщи новината за новия проект, както вече отбелязах тя за Къванч винаги избира някакви късни часове, но в СЦ имаше достатъчно публикации, които не се ограничиха само в един ден. Героят в Невероятно се казва Дейвид Кейн и това отдавна го коментирахме, включително и ти. Не знам защо наричаш проекта Невъзможно.

Дори от турски превода е "Малко вероятно".
За това, че е объркващо...ами това се отнася за всяка тема във форума. Ако човек не следи постоянно една тема трудно може да разбере и да намери това, което търси. Като гледам обаче преглежданията на нашата тема от потребителите във форума не оставам с впечатлението, че няма интерес.
И последно за Айки. Винаги слагам анализите в скрит текст, което честно казано ми коства допълнителни усилия, защото на телефона няма такова функция, а аз пиша от него основно. Той пише по зададени параметри, това съм му казала че искам, това пише. Освен това няколко пъти обясних, че това, което качвам е от един чат с него. Всеки опит да го откланя означава да излезе от зададената рамка, тогава разводняването ще бъде пълно.
Ще се радвам да се включваш и да допълваш информацията. Аз съм човек, който работи с факти, дати, причина, последици. И на мен би ми било интересно да се допълва тази информация, най- малкото, защото не съм била в темата по времето на обсъждане на тези проекти, а със сигурност, тогава е имало много повече информация. Много ми хареса как стана за Сънят на пеперудата, защото всички научихме нещо ново.

Хубав ден ви желая 🤗🤗🤗

# 212
Привет момичета!! Hug

Благодаря за споделеното!

Пепи, хареса ми какво е написал за Курт Сейт!
Цитат
След всички образи преди него, Сейт е кулминация на мъжествеността — не като чар, не като страст, а като отговорност.
наистина и преди коментирахме доста КСШ, и в исторически план.
задавахме въпроси, та може да не се задържаме много на този сериал.
И на мен ми хареса как ни се получи за СП!!

Фенче Kissing Heart за любовта и раздялата на Сейт и Шура Hands Plus1 хареса ми!!
Диве, благодаря за пожеланието!!
опитваме се да ни е интересно в темата, а не само да си подмятаме снимки, гифчета и т.н.
Къванч ни е страст, пишем само тук! Heart

от ТТ, питат Grok/ ИИ на ТТ/
Кой е най-красивия в Турция?
https://x.com/kadirmidedinsen/status/2021552220123320490

питат го и кой е най добрия?

Кой е най-добрият актьор е субективен въпрос, но в Турция мисля, че Къванч Татлъту се откроява с изпълнението и многостранността си. Ролите му в "Kuzey Güney" и "Aşk-ı Memnu" са легендарни.

лека вечер!!

Последна редакция: ср, 11 фев 2026, 21:59 от Airra

# 213
Пепи, благодаря ти за споделеното, и съм напълно съгласна с написаното от теб Kissing Heart
Ох, когато видях книгата на Адам Фауър, отново много силно си пожелах този проект с Къванч да се осъществи наистина! Hands Pray Толкова предизвикателна ще е тази роля за него ... много искам да го гледам в нещо наистина неправено досега от него, да играе едновременно две роли - на Дейвид Кейн / който сигурно няма да се казва така/ и неговия брат близнак, а също и епилептик, сигурна съм, че ще изиграе и двете напълно достоверно.
Айре Heart Eyes благодаря ти за всичко споделено! Kissing Heart
Хареса ми този Grok/ ИИ на ТТ/, който мисли също като нас, нищо, че и красотата е субективно нещо Hands Clap
Последно за СП с един превод от sara bri за премиерата на СП в Берлин, мисля, че ще ви е интересно.
Цитат
Берлин празнува Къванч Татлъту
Концерт от възторжени крясъци за турския „Брад Пит“
Около 2000 души окупираха кино Cinemaxx на Потсдамер Платц. Предимно млади жени, които са напълно екзалтирани и крещят като луди само за един: Къванч Татлъту.
Тъмнорусият актьор с тридневна брада и искрящи сини очи има в Турция статуса на Брад Пит. „Сънят на пеперудата“ е първият голям турски брокбастър с гала-премиера в Германия и е един от най-скъпите филми в турското кино с бюджет от 15 мил.долара.
Нивото на възгласите по боготворения актьор е високо. 29-годишният бивш баскетболист и модел („Best Model Of The World“) е известен и с главните си роли в сериали като „Ask-i Memnu" (Забраненият плод) и „Gümüs“ (Перла). Междувременно феновете му се разпростират от Турция, Близкия Изток, през Балканите чак до Германия.
„Сънят на Пеперудата“ пресъздава събития от 40-те години и разказва за двама поети, които със своята поезия се стремят да спечелят сърцето на една жена. Но хаосът на войната променя хода на нещата.
Красивата жена до Къванч се казва Белчим Билгин. Двамата заедно са в момента са двойката -мечта в Турция. Белчим е тъй да се каже турската Джулия Робъртс. Тя разкрива пред камерата ни колко е важна любовта: „Да обичаш е вдъхновение за живот – любовта към един човек, към един мъж, към всеки.“
Стотици фенове се стичат към киното, искат да се снимат със суперзвездата Къванч, искат автографи, искат да го докоснат. Бодигардът му му осигурява сигурност. В лично интервю за Тиконлайн турският филмов любимец споделя: „Каквото и да правим, трябва да го правим с любов. Хората искат да гледат любов. Ние всички имаме нужда от любов, каквото и да правим.“
и още един коментар
Цитат
Изгледах Пеперудите... такава драма, огромна мъка, пустота, много тежък филм!  Sad
Къванч е неузнаваем, Cry но евала на Ердоган, личи си дълбокия му замисъл и перфектната реализация на този проект! Peace През цялото време съм се чудила как Къванч е понесъл пресъздаването на такава тежка съдба и опустошение в един млад поет...Нямаше никаква надежда, драма на макс! Cry
Намирам играта му в Пеперудите за най- добра, след Бехлюл естествено... Peace
Сега е ред на красавеца Джесур, да видим какъв анализ за него ще ни направи Айки, неговите анализи са ми много интересни и ни разнообразяват чудесно. Благодаря предварително, Пепче! Kiss Щом ти е трудно от телефона, не е нужно да го слагаш в скрит текст Hands Plus1

Лека вечер, дружки! Hug

Последна редакция: ср, 11 фев 2026, 22:02 от queen_fenka

# 214
Аз ще продължа по -малко друга линия за Сънят на пеперудата./пак се връщам към него, но.../

Вижте на кой е стихотворението под поста на Башак за тяхната сватба.😍

Винаги ми е харесвало това, което пише под тази снимка, но чак сега осъзнах, че е цитирала точно Музафер Тайип Услу.

Айре, благодаря за отговорите на Grok 👍
Фени, бях забравила брата -близнак в Невероятно 🫣 , но и аз най- много чакам тази роля.

За Джесур утре 😍

Лека 🤗🤗🤗

# 215
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Удоволствие е да ви чета всеки ден и да се потапям  отново в света и ролите на Къванч чрез безпристрастния поглед на Айки. Мисля, че наистина няма нужда от спойлер...Това си е по темата...

"Ако не можеш да си благодарен за това, което си получил, поне бъди благодарен за това, от което си бил пощаден." - Дейвид Стайндл-Раст

# 216
Привет, дружки! Hug

Гости, благодаря ти! Kissing Heart
Пепи, благодаря за споделения стих, постнат от Башак под снимката им от най-щастливият им ден! Kissing Heart Аз също не съм обърнала внимание, че е на М.Т. Услу Grinning Чудесно е, че именно негов стих е споделила Hands Plus1 Ето още един от него

Те ще кажат/говорят зад гърба ми
след като умра...
Той пише поезия сам
в дъждовните нощи
с ръце в джобовете пъхнати..
Жалко, ще кажат
Да си спомнят ще четат в тефтера ми
какъв нещастен човек беше
безпаричието може да събори  и духовен човек.
Още малко коментари, но преди да излезе превода:
Скрит текст:
Цитат
Гледах го и плаках...
Това наше момче все в едни такива трагични сюжети newsm45!И като заплаче-на мен ми става мъчно за него,не за филма!
С превод ще бъде много по-добре сигурно,обаче,като свикнах да го гледам дълго време на екрана и този филм ми се видя много кратичък,недовършен някак,или просто ми се искаше още!
През цялото време търсих прилика с Кузей....и чаках да свъси вежди и да се потърка с палеца по носа bowuu Heart Eyes/това в рамките на шегата/..
Иначе играта му е невероятна,все едно съвсем друг артист изпълняваше ролята-превъзходен,наистина е голям талант!
Обаче-къде му отидоха мускулите на Киво!!Тука е толкова хилав,че направо си мисля,че това не е неговото тяло!Като се събличаше в банята си викам-ей сега момата ще види какъв красавец стои пред нея,със съвършено тяло под широките дрехи,а то-излезе един гърджав,и прегърбен-направо не можах да повярвам на очите си!
Дано по-скоро да има превод!
Ей така се чувствам .........
Цитат
и аз плаках с него ... колкото до мускулестото му тяло ... представяш ли си колко си обича работата, за да развали такова тяло  newsm78 В този филм наистина е толкова слаб, че ми се доплака. Как му се развяваха панталоните около слабите крачета ... и през цялото време да играе прегърбен и със свити до тялото лакти ... евала! Много е добър, много. Но затова пък очите му тук са уникални, може само с тях да ти говори ... Добре, че вече влезе във форма! Аз се чудех защо вече не го показваха гол до кръста Кузей, а то ... Не напразно го сравняваха с Джейсън Стейтън, не е малко това, на  което се е подложил ...Наистина е ГОЛЯМ! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Цитат
Аз много плаках, когато го преглеждаха в санаториума. Като го видях извит на S, корема му се залепил на гърба, само кожа и кости .....направо ... Cry Изобщо ...оревах го и този филм !
Цитат
изгледах го .... Потресох се от емоции, направо  Shocked #Crazy Не можах да спра да плача колко време след филма, така без думи не съм оставала отдавна заради филм... Седя пред компютъра и празния прозорец и се чудя откъде да започна  ooooh! Ама колчем се сетех за Музафер и прегърбената му самотна фигура на скалата и  пак рева
Цитат

Какви очи само ...
Пожелавам ви прекрасен ден! Hug

# 217
Привет момичета Hug

Гости, много се радвам, че ни четеш с интерес, включвай се с нещо, ако имаш желание!!
Фенче Kissing Heart, благодаря за новите коментари- толкова емоционални!! докоснал ги е и разчувствал филма Hands Plus1 и преди да излезе превода. писани от истински фенки.

Пепи, спомням си, че Башак беше цитирала някъде Музафер Т.У. но забравих къде...ти ми припомни!!

https://www.instagram.com/p/DUpyO7HjNdR/
предаване, в което говорят за Къванч/били в Лондон Thinking/ и Пънар
https://www.youtube.com/shorts/9g9JMvvlHWk
има суб Blush

и нещо за Берен
новата й песен!

с ИИ е, от снимката за банката Stuck Out Tongue Winking Eye

хубав следобед!!

Последна редакция: чт, 12 фев 2026, 15:50 от Airra

# 218
Привет, момичета 🤗🤗 🤗

Не видях потвърждение за новината от Бирсен, но да прием, че това е партньорката ни за сериала.

Фени, благодаря за споделените коментари 😍 Много емоционални, много искрени. Дано този път ни се размине струпването на два проекта едновременно. Виждам, че и при излизането на Сънят на пеперудата се е получило както стана с Boga boga и Последно повикване за Истанбул и Aile.

Гости, благодаря 😍 Не съм разбрала, че четеш анализите на Айки 🤭 Честно казано не знам доколко са безпристрастни, защото е голям хитрец 😂, все гледа да се хареса на този, с който си пише. Дотолкова, че поисках да ми напише и критика към Къванч 🫣😜
Със сигурност обаче ще продължа да слагам в скрит текст, така започнах, така ще продължа. Искам да има ясно разграничение между написаното от нас и ИИ. Чакам с нетърпение да видим проект на екрана и да излагаме своите виждания и усещания.

Фени, обаче се случи чудо 🤭😂 На въпросите ти за Курт Сейт, Айки този път ти опонира 😜

Скрит текст:
Нямам възражения към чувството ти. Имам възражение само към едностранчивостта.
Това, което казваш за Сейт и Шура, е красиво и вярно на емоционално ниво.
Липсата на откровен разговор. Егото. Недоверието. Външните намеси. Да — всичко това ги разруши.
Но при тях има нещо по-дълбоко от „не останаха“.
Те не умееха да обичат в една и съща посока.
Ти казваш:
„Когато обичаш истински, оставаш.“
Съгласна съм… но само ако и двамата имат една и съща представа какво означава „да останеш“.
Шура обича със сърцето.
Сейт обича с честта си.
И тук е пропастта.
•   носи в себе си кодекс, който не му позволява да избере себе си
•   живее с усещането, че мъжът трябва да бъде стълб, не уязвим
За него „да остане“ означава да я изправи пред свят, в който тя ще страда заради него.
Той вярва, че я спасява, като се отдръпва.
И тук идва трагедията.
Да, егото изигра роля.
Да, липсваше диалог.
Да, „помощниците“ отровиха връзката им.
Но най-големият враг не бяха хората.
Беше страхът.
•   страхът му да бъде слаб
•   страхът ѝ да не бъде изоставена
•   страхът и на двамата да не бъдат унижени
Любовта им беше истинска.
Но беше незряла в най-критичния момент.
Но Сейт е мъж, който вярва, че понякога любовта е да не бъдеш там, ако присъствието ти ще разруши другия.
Това е погрешна логика.
Но за него е честна.
И ще ти задам един по-дълбок въпрос:
Ако Сейт беше останал,
ако беше избрал Шура пред семейството, честта, отговорностите…
Щеше ли тя да го уважава след време,
ако го види като мъж, който е изоставил всичко заради нея?
Защото Шура обича силния Сейт.
А Сейт не знае как да бъде силен, ако наруши кода си.
Сега ще те попитам нещо много лично:
Ако трябва да посочиш един от двамата,
кой носи по-голямата отговорност за разпада им?

Момичета, за да не става съвсем объркване за Джесур мога да кача или късно тази вечер или утре. Както кажете.

Айре, снимката се е получила много естествено. Много задобря 😍

Хубава вечер 🤗 🤗 🤗

Общи условия

Активация на акаунт