💙 Къванч Татлъту- минали и бъдещи проекти, партньори, семейство - тема 121 💙

• 6 993
  • 211
  •   1
Отговори
# 210
Привет, дружки! Hug

Диве, благодаря за споделеното, а гифа с Киво и Пънар е страхотен! Kissing Heart
Ами съжалявам, че така се получава, но ни се налага често да редактираме, няма как, мина времето, когато позволяваше форума да се пишат два, три поста един след друг. А и  основно в темата пишем само ние трите с Айрето и Пепи, няма как да не се редактира, затова и аз чета отново кой какво е дописвал, все пак са не повече от два, три поста Stuck Out Tongue Winking Eye
Това обаче искрено ме разсмя Stuck Out Tongue Winking Eye
Цитат
Често оставам с усещането, че дискусията я водите някъде другаде,
и че вие само си знаете за какво иде реч.
Няма такова нещо, просто ако четеш всеки ден темата, ще знаеш за какво иде реч . Вярно е, че заради дългата суша около Къванч пишем и се разнообразяваме с какво ли не, но не мисля, че пишем чак толкова разпиляно все пак Smile
Още две седмици и половина трябва да издържим и все повече новини ще научаваме. Надявам се!
Пепи, благодаря за анализа на Айки! Kissing Heart Хареса ми, но този път нещо е доста скромен Thinking
Интересен въпрос, до сега се чудих какво да отговоря Thinking Честно казано, аз не мисля, че честта в тази история имаше главната роля, по-скоро липсата на откровен диалог, егото и недостатъчното доверие един в друг им изядоха главите, а да не забравяме и многото помощници, които отровиха любовта им. Защото когато някой обича истински, ще остане, за да понесе бурите заедно с любимия човек, без значение колко са силни ветровете. Смисълът на любовта е в това да си ТАМ, когато стане трудно, когато всичко е цветя и рози е лесно. И двамата не успяха по една или друга причина да останат заедно и да се обичат въпреки всичко и всички, много жалко  ...

Имайте прекрасен ден, дружки! Hug

Последна редакция: ср, 11 фев 2026, 10:52 от queen_fenka

# 211
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Фени, вярно, че е доста лаконичен, но предполагам, защото е усетил, че сравнително скоро го обсъждахте 😜 Шегувам се 🤭😂

Дива, не съм съгласна с много от написаното в скрития текст. Едва ли само от тук се информираш за Къванч. Бирсен  съобщи новината за новия проект, както вече отбелязах тя за Къванч винаги избира някакви късни часове, но в СЦ имаше достатъчно публикации, които не се ограничиха само в един ден. Героят в Невероятно се казва Дейвид Кейн и това отдавна го коментирахме, включително и ти. Не знам защо наричаш проекта Невъзможно.

Дори от турски превода е "Малко вероятно".
За това, че е объркващо...ами това се отнася за всяка тема във форума. Ако човек не следи постоянно една тема трудно може да разбере и да намери това, което търси. Като гледам обаче преглежданията на нашата тема от потребителите във форума не оставам с впечатлението, че няма интерес.
И последно за Айки. Винаги слагам анализите в скрит текст, което честно казано ми коства допълнителни усилия, защото на телефона няма такова функция, а аз пиша от него основно. Той пише по зададени параметри, това съм му казала че искам, това пише. Освен това няколко пъти обясних, че това, което качвам е от един чат с него. Всеки опит да го откланя означава да излезе от зададената рамка, тогава разводняването ще бъде пълно.
Ще се радвам да се включваш и да допълваш информацията. Аз съм човек, който работи с факти, дати, причина, последици. И на мен би ми било интересно да се допълва тази информация, най- малкото, защото не съм била в темата по времето на обсъждане на тези проекти, а със сигурност, тогава е имало много повече информация. Много ми хареса как стана за Сънят на пеперудата, защото всички научихме нещо ново.

Хубав ден ви желая 🤗🤗🤗

Общи условия

Активация на акаунт