Диве, благодаря за споделеното, а гифа с Киво и Пънар е страхотен!

Ами съжалявам, че така се получава, но ни се налага често да редактираме, няма как, мина времето, когато позволяваше форума да се пишат два, три поста един след друг. А и основно в темата пишем само ние трите с Айрето и Пепи, няма как да не се редактира, затова и аз чета отново кой какво е дописвал, все пак са не повече от два, три поста

Това обаче искрено ме разсмя

и че вие само си знаете за какво иде реч.
Още две седмици и половина трябва да издържим и все повече новини ще научаваме. Надявам се!
Пепи, благодаря за анализа на Айки!
Хареса ми, но този път нещо е доста скромен 
Интересен въпрос, до сега се чудих какво да отговоря
Честно казано, аз не мисля, че честта в тази история имаше главната роля, по-скоро липсата на откровен диалог, егото и недостатъчното доверие един в друг им изядоха главите, а да не забравяме и многото помощници, които отровиха любовта им. Защото когато някой обича истински, ще остане, за да понесе бурите заедно с любимия човек, без значение колко са силни ветровете. Смисълът на любовта е в това да си ТАМ, когато стане трудно, когато всичко е цветя и рози е лесно. И двамата не успяха по една или друга причина да останат заедно и да се обичат въпреки всичко и всички, много жалко ...

Имайте прекрасен ден, дружки!