Отговори
# 210
  • SF
И на 20 години имах познати и състудентки, които си изглеждаха и се държаха като лелички. Ние излизахме в 10 вечерта, те ни обявяваха за луди. Трябвало да си лягаме. Бързо сме щели да остареем, ако не спим. Прекарваха си вечерите пред телевизорите с ролки на главите. Някак манталитетът им беше на възрастни хора, които все се пазеха да не настинат зимата, да не закъснеят вечер.
Половината изглеждахме като техни дъщери с широките си дънки, с овърсайз пуловери, разголени кръстчета. А те пристегнати в костюмчета, ризки, с чантите на майките си. И само забележки ни правеха.

# 211
Обикновено чичаците наричат жена на зряла възраст “леля”

Младите кончета са го измислили по-добре с МИЛФ-а, далеч по-реалистично и прямо

# 212
  • По света и у нас
Елиф благодаря за показното, много на място.

Моля те онагледи и порядъчната жена да се посмеем, че имам нужда.

# 213
Поне да знаеше кво значи милф - Mother I'd Like to Fuck". Т.е може да бъде и на 19.
За възрастта, разлика до 7-8 години в диапазона 25-35 макс 40 не е нещо особено, въпреки личния ми опит, но за 25 годишен 40+ си е баш леля, квото и да го въртим

# 214
# 215
Поне да знаеше кво значи милф - Mother I'd Like to Fuck". Т.е може да бъде и на 19.
За възрастта, разлика до 7-8 години в диапазона 25-35 макс 40 не е нещо особено, въпреки личния ми опит, но за 25 годишен 40+ си е баш леля, квото и да го въртим
На 25 бях с 42 годишна, не беше никаква леля, беше голяма любов.

И друго, ти и Невена Виролан приемате тая абревиатура милф буквално. А тя е символ, олицетворение за зряла жена,  по-голяма от младежа. Не може да е милф на 19 колкото и деца да има, всъщност може, ако е с някой малолетен, но в смисъла, в който ти имаш предвид - само защото м-то е "майка" не, не става.

# 216
Преди онагледяването, какво разбираме под порядъчна жена?
Спорят двама:
- Какво е порядъчна жена?
- Порядъчна е жената, която има един мъж и един любовник.
- Та това е лека жена.
- Лека жена е когато има един мъж и много любовници.
- Това е пропаднала жена.
- Пропаднала жена е когато няма нито мъж, нито любовник.
- Това е самотна жена.
- Самотна е жената, която има само един мъж.

След тази дефиниция, вида няма значение Stuck Out Tongue Winking Eye

# 217
  • Наблизо
Това разбиране,че жената “не става” след като има дете в България не спря ли да съществува? Какво беше -крава с теле?
Всъщност…то идва от идеята,че тия Фибоначи фигури никога няма да приемат чуждо дете..Ама не е така.Свестните дами с и без дете без готини ухажори не остават.

# 218
  • София
Наистина ли чатът си представя така 55-годишните? Simple Smile

# 219
Достатъчно по темата. Заключвам.

Общи условия

Активация на акаунт