Има ли забременели след два мисед аборта?

• 269
  • 6
  •   1
Отговори
Здравейте момичета, много ми е мъчно, че отварям тази тема. Имам втори мисед аборт. Направихме инвитро в Турция . Всичко беше добре чухме пулс в 7 седмица и после в 8 седмица спря развитието си.
Не зная от тук нататък какво следва.
Има ли момичета , които след два мисед аборта да износят плода. Прочетох много лоши неща и се филмирах. И какво следва от тук нататък. Много съм отчаяна. На 35 г. съм. Благодаря ви предварително за отговорите. С много мъка в сърцето си ви пиша…

# 1
  • София
Моя близка забременя след 5 миседа и около 20 процедури за 12 г. На 47 т.
Скоро чака момиченце.
Оказа се, че чрез цялото време е имала проблем, който никой репродуктивен никога не се е сетил да провери, хем при нея миседите бяха предшествани от тежки кръвоизливи и има успешна бременност преди 22 г. също с тежки кръвоизливи.
И сега имаше, но попадна на лекари, които откриха много бързо проблема и го разрешиха.

Т.е. търси проблема, по възможност преди следващата процедура.

Аз съм имала само 1 мисед/задържан аборт между бременностите, но след миседа имам още 2 здрави деца и то над 40 и близо до 50.
При мен причината беше тежко вирусно заболяване с висока температура. Точно в 7-8 г.с., които реално са най-рисковите.

Успех!

# 2
Благодаря от сърце за отговора!

# 3
  • Стара Загора
За инвитрото изследваха ли тромбофилия?

# 4
# 5
Задължително се изследва за Тромбофилия и хронични недолекувани инфекции - зъби, уши, гърло, бъбреци, гинекологични нелекувани инфекции - често това се пропуска и се скача веднага в дълбокото, понеже инвитрото е скъпо и всяка клиника бърза да вземе парите.
И на въпроса - да, има много жени, които са забременявали и раждали след няколко инвитро и след няколко мисед аборти.
Има и такива, които след инвитро опити забременяват спонтанно.
В природата всичко е възможно, медицината не е универсална , така че имате прекрасни шансове, освен това сте едва на 35 години.
Преживели сте трудни моменти, но хубавото предстои!

# 6
Много, много благодаря! Да сте жива и здрава!

Общи условия

Активация на акаунт