Какво се случва ПРЕДИ менопаузата? Да споделим и да обсъдим. Тема №36

• 2 002
  • 52
  •   2
Отговори
# 30
Със СЗО няма да споря Simple Smile Да приемем, че не съм права.

Макар че много медицински източници дават 130/90 като граница на дефиницията, а не 140. Оставям по-подробните разяснения на FDA, в случай че някому биха били полезни:
https://www.fda.gov/drugs/special-features/high-blood-pressure-u … ing-silent-killer

# 31
За какво са тези хапчета и има ли ги в Бг? Видях на кутийката, че има и соя, а тя хич не е за всеки

Не знам дали ги има в България, аз си ги купувах от Австрия. Относно соята - всеки сам си преценя, както  се казва напоследък.
Съставките ги има, всеки чете и решава.
Аз само споделям собствен положителен опит.
П.П. Нито съм производител, нито търговски представител, само да вметна.

# 32
Ок. Всеки нито може, нито иска да чете на всякакъв език. Попитах за какво са, то е ясно, че всеки си преценя

# 33
За всички несгоди, които ми причиняваше менопаузата. Най-вече топлите вълни.
П.П. Има възможност и за онлайн превод - за тези, които не владеят немски.

# 34
Червената детелина в тези хапчета, я препоръчва и китайската традиционна медицина.
(Охлаждаща. Използва се за изчистване на „вътрешната горещина“ ,  за третиране на възпаления, треска).
За соята, не бих коментирала- доста алтернативно на алтернативното би прозвучало.
Вечерната иглика, предполагам, повечето я познават.

Качеството, точно на този бранд, е отлично. Аз бих пробвала, ако имах топли вълни.

# 35
  • Бургас
Взимала съм вечерна иглика за ПМС. Не се чувствах никак добре от нея. Даже по зле станаха нещата.

# 36
здравейте, кое приложение ползвате за статистика на МЦ?

# 37
# 38
  • Бургас
Аз съм с Ladytimer

# 39
# 40
Аз съм с Моят календар.

# 41
Аз съм с Моят календар, но вече почти не поглеждам в него, защото отдавна цикъла не е по календар. И с това зацапване изобщо не зная вече кога да считам за начало....

# 42
  • Варна / UK
И аз съм с "Моят календар". Като започне да ми вади съобщения - "Да премина ли в режим бременност" ми идва да му фрасна един между менютата Joy .
Аз току що приключих с МЦ за януари (на 52г. - и първия ми за тази възраст Grinning ). Добре мина - 6 дни (първите три доста обилни) и днес вече нищо. Последно октомври се вясна - 20 дни мацане, спря за 4, после пак 4 маца. Преди това август, по-преди това м.май, миналата година... и така.

# 43
Моят е много удобен, много точен,  може да си водиш записки, изкарва статитика и тн.Лесен за използване.

# 44
  • Бургас
Аз пък януари почнах с 5-6 дни зацапване и после изчезна и нищо повече, а понеже и аз вече правя 52г и съм в очакване на последен цикъл, а последният нормален бе ноември, та сега януарското да го броя ли за цикъл

Последна редакция: ср, 14 яну 2026, 15:30 от bur02

Общи условия

Активация на акаунт