Четка за коса

• 352
  • 11
  •   1
Отговори
Може ли предложения за четка, която разресва лесно и не накъсва косата?

# 1
  • SF
Аз ползвам tangle teezer.
Но аз съм с къдрава/чуплива коса, която изправям.

# 2
  • София
Още един глас за  tangle teezer. И не решете косата докато е мокра.

# 3
С глиганска четина - има и бюджетен вариант в Дм.

# 4
Зависи от косата, бих казала аз. Понякога гребен е по-добър вариант от четка. Вашата коса какъв тип е?

# 5
Чуплива, много суха и винаги заплетена.

# 6
Моята е чуплива. Не бих казала, че е суха, но е с тънък косъм и лесно се заплита. Фризьорката ми препоръча т. нар. широк гребен (с по-голямо разстояние между зъбците). Определено върши добра работа. Първоначално ползвах пластмасов. После намерих дървен и от него съм още по-доволна.

# 7
Гъста, чуплива коса с тънък косъм имам. Използвам една четка от години, която само тя ми разресва косата, както трябва – без да накъсва много, скубе и боли. Счупи ѝ се дръжката, вече на нищо не прилича, но продължавам да я ползвам. За съжаление не намирам същата вече да си купя. Реша само на суха коса преди баня.
Пробвала съм и с дървени, редки гребени и какво ли не – не работи.
Скрит текст:

# 8
Гъста, чуплива коса с тънък косъм имам. Използвам една четка от години, която само тя ми разресва косата, както трябва – без да накъсва много, скубе и боли. Счупи ѝ се дръжката, вече на нищо не прилича, но продължавам да я ползвам. За съжаление не намирам същата вече да си купя. Реша само на суха коса преди баня.
Пробвала съм и с дървени, редки гребени и какво ли не – не работи.
Скрит текст:

Има много подобни https://aptekililly.bg/category/aksesoari-za-kosa?srsltid=AfmBOo … 2JwMl1GL7UQ1eJomy

# 9
Благодаря, знам, имам още поне 6 подобни закупени. Но, уви, не вършат работа. Тук самият материал, гъвкавост, форма ли, не знам, но пасват точно за моята коса. Simple Smile

# 10
Доволна съм от ebelin на ДМ

# 11
  • Банско
Artero Ge-Bion 17 FLEX VENT от Arlen. Тя е с косъмчета вместо пластмасови резци и разресва много лесно.

Общи условия

Активация на акаунт