🌊 ТОВА МОРЕ ЩЕ ПРЕЛЕЕ/Taşacak Bu Deniz 🌊Teмa 3

• 10 413
  • 235
  •   7
Отговори
# 120
Тя и Елени иначе не изглежда да е научила. Няма да е сега, ще арестуват Адил, нали Шериф подава сигнал. Възможно е да е нещо като заплаха към Есме, да не се доближава до Адил. Иначе ще чакам превода на откъса, защото повече ще ми стане ясно. Но ми стана тъжно за Фадиме как плачеше като слагаха червената панделка. Тоя Исо много трябва да я заобича и да се грижи за нея. Хареса ми хорото им, Фадиме между брат и съпруг.

# 121
# 122
Алекс, благодаря за превода.
Не знам  дали, защото ми се  иска вече всичко да  се разкрие, ми се струва, че в следващите 1-2 епизода  Адил ще  разбере, че Елени му е родна дъщеря.

# 123
Благодаря за трея и превода. Flowers Four Leaf Clover
Дават ни надежда , че ще намерят пистолета и надежда, че Адил и Елени ще научат истината...   Blush

# 124
Алекс, благодаря за превода.
Не знам  дали, защото ми се  иска вече всичко да  се разкрие, ми се струва, че в следващите 1-2 епизода  Адил ще  разбере, че Елени му е родна дъщеря.
И аз очаквам някакво развитие следващите два епизода. Но все си мисля, че Адил ще разбере последен и има още време до това. Но този пистолет вече му изтече екранното време на заплахи и трябва да се включи в играта. Не мисля, обаче, че сигналът е свързан с пистолета. Възможно е този сигнал да е за самото убийство, но без улики да го пуснат Адил на свобода. По-другия епизод ще е появата на този пистолет и тялото на Балъ. Не знам, но ще са доста тегави тези епизоди. С изключение на джавкащите се Исо и Фадиме, те внасят лекота във всеки епизод. Иначе, ако се разбере истината за Елени, ще настане истински Ад. Елени пак ще прокълне Оруч, Адил няма да погледне Есме. И така още 5 епизода на омраза. Иначе някой, ако знае кога би трябвало да приключи този първи сезон да каже.

# 125
Mimya, сезоните приключват края на април/май. Затова си  мисля, че няма да  чакат чак до края.
Иначе ми се струва, че този път Адил няма да  реагира,  като  онзи път, когато разбра, че дъщеря му е умряла. На Есме няма да й се размине с прегръдка

# 126
Здравейте, има ли резюме за утрешния епизод? Някъде в пространството видях, че има нови снимки от него. Днес май трябва да излезе и откъс от епизод 15.

# 127
Епизод 15 Резюме и кадри...

Адил Кочари, държащ ръката на Есме пред Шериф Фуртуна, подлудява Шериф. Той затваря Есме и ѝ забранява да вижда дъщеря си. Сега Есме е затворена в имението, докато Елени е в стая за разпити в полицейския участък. Въпреки всички трудности, тримата се опитват да намерят начин да бъдат заедно. Оруч носи бремето на разделянето на Елени от семейството ѝ, както и тежестта на загубата на работата ѝ. Научаването, че чичо му е затворил леля му, излага живота му на опасност. Фадиме и Исо са притиснати между Адил, който се е заклел да не позволи друг живот да бъде загубен в имението Фуртуна, и Зарифе, която се е заклела да вземе Фадиме за булка. Отвличането на Фадиме от Еюфан води до неочаквана изненада. Моментите, които преживяват с брат ѝ по време на церемонията по сватбата, дълбоко разтърсват както Фадиме, така и Адил. В крехката атмосфера на мир на сватбата всички са като бомба, готова да избухне всеки момент. Но Елени ще бъде тази, която ще я отключи.

# 128
Каква ли изненадата ще носи това отвличане? Благодаря за споделеното резюме и снимки !

# 129
Аз съм  любопитна  и Елени каква бомба  ще взриви.
Може би, че е родна дъщеря на Есме и Адил

# 130
Не мисля, тя още не знае за истината. По-скоро е само това, че Оруч крие голяма тайна, която ще развали мира, но тя няма представа коя е тази тайна още. То си личи по фрагмана, че не знае. Но и аз мисля, че скоро ще я научи.

# 131
Благодаря, Цвети, а снимките и резюмето! Hug На Алекс- за превода на втория фраг! Hug

Да, и аз мисля, че въпросът на Елени към Оруч ще е взривоопасното нещо на сватбата. Но ще се намеси или "любимата" ни прокурорка Smiling Imp, или някой ще стреля.
Нещо в резюмето ми направи впечатление- Шериф ще забрани на Есме да вижда и дъщеря си, не само Адил. Все си мисля, че той усети, че тя е разбрала- по реакцията и в края на миналата серия. Много бързо схваща този шейтан.

Много ми харесват снимките на Есме, Адил и Елени, на Исо и Фадиме. Ще добавя и някои други.

Колко е харизматичен Адил! А Есме е някак притихнала- много красива и някак тъжна, носталгичен е погледът и. Може би си мисли за несъстоялата се своя сватба с любимия човек. И акцентът върху буквата "А" до нея... Елени общува чудесно с добрата си леля. Blush

# 132
То Шериф знае, че Есме знае за Елени. Това стана ясно, като я отвлече. Там, когато убиха Балъ.

# 133
Така ли беше? Това в коя серия беше, да погледна? Струва ми се, че всички крият от него.
Влизам да допълня. Видях, в 10 серия е. Но там  Шериф разбра, че Есме знае, че Елени е продадена от него, друго не. Тайната, че Есме знае, че Елени и е нейната продадена дъщеря  все още я пазят от него.
Уф, много лошо го написах, ама нали става ясно. Grinning

Последна редакция: чт, 22 яну 2026, 13:26 от oncee

# 134
Не, знае си. Там нали пита, разбрали за Елени, и Есме казва да, разбрах. То, че той е продал детето се разбра много преди това.

Общи условия

Активация на акаунт