🌊 ТОВА МОРЕ ЩЕ ПРЕЛЕЕ/Taşacak Bu Deniz 🌊Teмa 3

• 11 801
  • 270
  •   2
Отговори
# 240
  • Кърджали
Адил не се е оженил 20 години докато Есме е била омъжена за друг. Сега от инат няма да тръгне да прави такава глупост (това е в специалността на Оруч).
Според мен това "какво си направил" и последващото от него "осигорих справедливост" ще е  по някакъв начин свързано с разследването срещу Елени и опита да ѝ отнемат лекарските права

# 241
На мен ми се струва правдоподобно предположението на Цвети, имам предвид и избухването на Есме в конака на Ширин. Може да го направи Адил като последен катализиращ фактор за решението на Есме да каже истината. Много е гадно, факт... Защото губи и двамата с Елени.

# 242
Цвети, дано не си права. Ще е гадно не само спрямо Есме, а и спрямо Гезеп. Адил знае за неговите чувства, така че  се надявам да не стигне чак дотам. Да събуди ревност- да. Но женитбата вече е страшно нещо. От тази змия няма отърваване- все ще намери пролука, през която да изпълзи. И ако се отървеш, ще ти свари тревички и ще те кападиса. Smiling Imp
Като цяло ни чакат тежки серии, с тъжни и буреносни емоции за Адил и Есме и предполагам за Елени и Оруч. Затова назначих за отговорник по веселите моменти Исо. Blush
Ще трябва да се въоръжим с търпение- сега започват тежките серии за главната двойка. Освен Хиджран и прокурорката е на хоризонта. Както гони Адил да го арестува, така ще се влюби.
Днес нищо не ни дадоха, нарушиха ни разписанието: петък- серия и фраг; събота- обсъждане, неделя- теории в Х и Инстаграм; понеделник- втори фраг; вторник- обсъждане и теории след втория фраг; сряда- промо снимки; четвъртък- откъс от новата серия; петък- море от снимки зад кадър и нова серия. Днес направо ни разбиха режима.  Joy

# 243
Справедливост като се жени за онази змия няма да направи. Моето мнение, че е прехвърлил отговорността за собствената си операция на Оруч. И така той да си изгуби лиценза. Вижте във фрага как си сваля престилката и Елени плаче. Сега по какъв начин не знам, може да го накара да каже, че е заплашил Елени. Но ще е за лиценза. Адил няма никога да пипне таз змия Хиджран.

# 244
  • Благоевград
Днес догледах както трябва серията, много работа и първо отгоре, отгоре, та ми хрумна нещо, мисля, че прокурорката я гласят за Гезеп.

# 245
Прокурорката все още ми е пълна енигма. Дори с поглед не намеква към кого проявява някакъв интерес.
Тя и Есме не дава Шериф да я докосне, но е омъжена за него. Адил нали веднъж изведе Хиджран и Елени на вечеря, за да разбере Есме какво му е. Та като нищо може да се ожени за Хиджран, за да разбере и на него какво му е тя като е омъжена за Шериф. Пък ако ще и да не  си лягат заедно. Според мен Есме и Адил няма да ги съберат скоро и най-вече ако ще правят втори сезон.
Иначе Гезеп тук ме накара да се смея. Сватбата на Фадиме я преглътна някак, но втора няма да може.

# 246
Моето мнение, е че това никога няма да стане по няколко причини. Първо по националната телевизия, така едно безсмислено женене няма да стане, защото после ще има разводи. Един на Есме и на Илве стига за сериала. Второ за онази вечеря просто искаше да покаже какви чувства той като гледа Есме до Шериф. Ама да се ожени за Хиджран, това ще сценаристки гаф, никога няма да измислят такива глупост. Самият сериал не такава драма, той е в друга посока. Трето на Хиджран времето за мен ѝ изтича. Скоро ще се разкрие истината и тя ще е изгорена на клада (както подобава на рижавата ѝ коса). Най-големият нож за Есме в гърба ще е Адил никога повече да не я погледне, както и Елени. Това е. Четвърто Адил приема брака за нещо свято, няма ей така да вземе да жени за някоя, просто напук.
Колкото до прокурорката, тя още е далеч от влюбване. Първо трябва да се разбере защо е в Трабзон, защо е хванала за шията Кочари и защо не  обръща внимание на Шериф. Едва след това ще има искри, може да е в Адил, ако решат да я правят пречка за Есме, може и да Гезеп, ако решат да я правят една от Кочари.

# 247
Резюме и снимки:

Без да знаят какво се случва след сватбата, Исо и Фадиме се опознават по-добре по време на принудителния си меден месец в планинската къща. Исо научава значението на мънистата в плетката на Фадиме и е съкрушен. Адил, който научава, че има тайна, която заплашва да наруши мира точно когато е оженил сестра си, и че Есме също знае тази тайна, е съкрушен. Адил изгаря мостовете си, отказва се да чака оръжието да бъде намерено и се изправя срещу Есме. Предателството на Шериф към Адил обаче го поставя в трудна позиция. Точно тогава ход, който Хиджран прави, излагайки се на опасност, сближава Елени, която е дълбоко наранена от Есме, че е пазила тайната, с Хиджран. Възможността да загуби и Адил, и Елени съкрушава Есме. Тя излива гнева си, като разбива всичко по пътя си в имението Фуртуна и се заклева да накара Шериф да съжалява за действията си. Първият етап от плана на Адил за пълното елиминиране на Шериф довежда Оруч до края на пътя, разкъсан между любовта си към Елени и семейството си. Елени е съкрушена от това наказание. След като е накарал Оруч да плати много висока цена, целта на Адил сега е Есме. Те или ще горят един до друг, или ще горят поотделно.
/автоматичен превод/

Интересно каква цена е накарал Адил да плати Оруч. Може би мед. му практика.

ПП. Онче, писали сме едновременно, но няма да трия. Снимките са много хубави.

Последна редакция: чт, 29 яну 2026, 11:00 от cvetansk

# 248
Има разни теории в Х, но даже не ми се споделят.

Още промо снимки.

Май само сцената от тази снимка ще е положителна в серията. Blush Поне някой ще разбере Есме и ще прояви съчувствие. Чаках го това сближаване между Есме и Фадиме, слава богу- поне това ще имаме в серията.

Цвети, писали сме едновременно, редактирам публикацията и махам двете снимки, ще добавя други. Като гледам, и ти не си сложила Адил и Хиджран. Satisfied

Последна редакция: чт, 29 яну 2026, 11:15 от oncee

# 249
Ох, Онче, разбирам че Хиджран е необходима за сериала, но това не може да ме накара да я харесвам. А, бе същото чувство като при теб.
Ето още една с Гезеп и Илве.
И тя ще си го отнесе след разкриването на истината. Как ще се оправдава, че не е казала за отвличането на Атакан не ми е ясно. Знам само, че Кочари  ще  бъдат много разочаровани  от нея, а  доверие няма да  й имат никакво, а това е достатъчно голямо наказание.

# 250
Благодаря за информацията, която качвате Heart
Интересна серия се очертава.
Не вярвам Адил да тръгне към Хиджран за отмъщение, не подхожда на същността му. Имал е 20 години, за да си намери друга жена, а не го е направил. Обаче и той, и Елени ще са много сърдити на Есме, което ще я разбие и съответно бомбата в имението ще е малка вреда в сравнение с нейния гняв.

# 251
Да, сърдити са и, но това с Хиджран е доста гадно. Хайде, Елени не знае, макар, че присъства на сцената до скалата. А и Елени си е малко наивна, като повечето гении.
Но Адил много добре знае кой е причината за раздялата им с Есме; кой е правил очи и е проследил Гезеп, за да разбере, че купува билети за бяството им; кой е предал Есме, че е бременна и още, и още. Само не знае, че Хиджран участва в продажбата на Елени. На всичко отгоре знае, че Хиджран е стара болка на Гезеп.
А змията Хиджран не само ще се опита да се сближи с Елени, тя продължава да си таи надежди за Адил и ще направи всичко възможно да се доближи до него. Освен през Елени, прави и друго- нали в резюмето пише, че с риск за себе си ще помогне Адил. Не знам какъв риск, но сигурно ще помогне да намерят пистолета на Адил- или ще подслуша нещо, или познава този, при когото е, може и друго. Че е рискувала много не вярвам, по-скоро е създала такова впечатление. Но каквото и да направи, е само и единствено, за да се опита да се доближи до Адил.
Ако мислят да я "избелват" с този риск, дето щяла да го поеме- не, не приемам. Може да реагирам като истински скорпион, но има неща, които са непростими. Само песни на Металика ми идват наум при името и образа на Хиджран. Sunglasses
Сега, че няма да успее при Адил- няма, но дано не я доближат до Гезеп. Този толкова добър и верен човек не заслужава такъв дракон до себе си. За него съм съгласна за прокурорката, тя като разбере, че вероятно са я лъгали за смъртта на баща и, може би ще промени отношението си към Кочари. Вече не мисля, че ще се влюби в Адил, че много ще станат на клона. Satisfied

Ама как не, какъв мъж само! Снимката е от фотографа на сериала.

Иначе Морето е спечелил награда за ней-добър сериал на поредните награди- «Kristal Marmara Ödülleri».

# 252
Исо и той с награда

Ердем Шанлъ спечели наградата „Най-добър актьор на годината“ на наградите „Кристал Мармара“!

Телевизионният сериал "Taşacak Bu Deniz!" (Това море ще прелее!) спечели наградата за "Най-добър телевизионен сериал на годината" на наградите Kristal Marmara.

Да, въпреки, че на мен ми хрумна тази глупост, много ме съмнява Адил да се ожени за нея.
Първо все забравям, че сме на държавната.
И второ всички аргументи, които Онче представи са повече от достатъчни, Адил да не се ожени за Хиджран, дори и на инат.
Въпреки, че всеки човек има право на щастие, продажбата на Елени е не простимо деяние.

Пак ще имаме флашбек с малката сладурана Фадиме. Сигурно мънистата в плитките на Фадиме са с някакво значение от Ширин.

# 253
Цвети, благодаря Hug, че публикува и информацията за Ердем Шанлъ. Аз я бях намерила, пък после я изгубих. Blush А неговата награда не е ли за пробив или нещо в този дух?

Няма чак да се ожени Адил за Хиджран, но глупости ще направи. Няма какво да се крие повече, защото информацията я има в Х и Инстаграм- ще изведе Елени и Хиджран на вечеря. Rage Вероятно в тази, може и следващата серия. Още по-гадното е, че е въможно да е за рождения ден на Елени. Представяте ли си?! Grin
Есме ще пристигне там и после- ще видим.
Има снимки с фенове от мястото, където е ресторанта, затова не е тайна вече в мрежата. Та- гадничко. Trollface

Реално Хиджран с мрежите си се опитва да открадне от Есме любимия и, детето и и саможертвата и. Защо пиша последното- защото вероятно Хиджран ще намери оръжието, а знаем поради какво Есме още търпи да стои в конака Фуртуна и оня психопат. Значи Хиджран ще е тази, дето ще е хубавата  и добрата, помогнала на Адил за пистолета. Ангел направо! А Есме кучета я яли.
Всъщност всичко иска да и открадне Хиджран и това е неизживяно още от юношеството им.
Извинявайте, че толкова ви занимавам с червенокосия дракон, но много ме е яд. Ако с друга дама беше събудил  ревност Адил, нямаше толкова да ме ядоса.

# 254
Здравейте! Ето и откъс от новия епизод 😁 Прекрасни са! ✨

https://youtu.be/q5TobccmwaM?si=_JwXkx8zWoMIfb_h

Ох, изчетох ви и хич не ми се иска това с Хиджран, изобщо не е честно накрая тя да се окаже печелившата от цялата ситуация...

Общи условия

Активация на акаунт