🌊 ТОВА МОРЕ ЩЕ ПРЕЛЕЕ/Taşacak Bu Deniz 🌊Teмa 3

• 12 825
  • 299
  •   9
Отговори
# 255
За Ердем го копирах от ИГ на самите награди и аз си мислех, че е за пробив, но това бяха написали.

Онче, с червения Дракон има по-голям ефект. Всяка друга не лови декиш, няма минало.

Благодаря,  Novalove, за откъса!

ПП. Откъса е  страхотен. Адил и Оруч се гледат с такива предизвикателни погледи.

Ами, сетих се, че Севджан нали си препрати май песента на Елени от тел. на Оруч. Още не са  дали какво ще  стане  с това й действие.

Последна редакция: чт, 29 яну 2026, 18:13 от cvetansk

# 256
И аз благодаря!
На мен друго впечатление ми направи Севджан. Първоначално, като започна сериала преди да ни стане ясна любовната история на Гезеп с Хиджран, си представях него и Севджан. Вече ми е ясно, че няма как да се случат нещата там, но пък в трейлъра се видя заигравка между тях. Може би по този начин Гезеп ще се помъчи да открие тайната. Само накрая Севджан да не хлътне, че ще има война 😁

# 257
Ама все такива ни се падат, защо така, бре! Satisfied
Момичета, благодаря за откъса! Хем хубав, хем и меастро Балтаджъ участва, хем реално не ни дадоха никаква подсказка.
Сега се мъча да си спомня коя девойка от вас предположи, че тази песен е изпята и от Берен Саат в предишен проект. Аз тогава не видях песента и изтървах момента. И сериала не съм гледала.

# 258
Не, беше заигравка. А по-скоро като "удоволствие е да се прави бизнес с теб". Няма как да сватосат Гезеп с Севджан, тя си остава убийцата на неговата племенница. Севджан с Еюпхан по-бива.
Браво на Ердем, той играе блестящо Исо, браво и на Морето, заслужа си го.
Севджан ще си плаща, ще има наказание и за нея. Все пак търгува с детето на Адил и Есме.
Хубав откъс, ама пак можеше да изберат друг. Някакъв диалог да има.
Хиджран е бита карта за Адил, там няма шанс. Хиджран ще бъде още толкова намразена след като се разбере. Все си мисля, ще ще разберат в този ред героите: Фадиме, Гезеп, Елени и Адил последен.

# 259
Mimya, и аз предполагам, че Фадиме и Гезеп ще разберат първи. Дано са те.

# 260
Дано, наистина, така и Фадиме ще има шанс да се сближи с Есме, да първо ще беснее, ама после ще я разбере и ще ѝ е подкрепа. Така стават официално роднини, Фадиме е леля на нейното дете все пак. За мен най-силно присъствие като двойка имат Есме и Адил и Исо и Фадиме. Елени и Оруч са като в детската градина.

# 261
Стана ми смешно ...  първият коментар под откъса - Ние чакаме двойката Исо/Фадиме, а получаваме Адил/Оруч Joy

# 262
Есме и Адил са ми любимци на мен ❤️ И като знам още колко ще ни измъчат с тях, направо не ми се мисли 🥺

Оруч и Елени са ми леко странни, харесват ми, но съм със смесени чувства.

На това попаднах в Инстаграм с помощта на AI за другите любимци – Исо и Фадиме ✨

https://www.instagram.com/reel/DT9uz_-DfJ2/?igsh=bXVvcXJ0Y3JmY2Nm

Mimya, явно пак нещо не съм разбрала 😁

За Еюпхан не се бях сетила, защо пък не 🤔

# 263
  • Кърджали
Цвети,
Няма чак да се ожени Адил за Хиджран, но глупости ще направи. Няма какво да се крие повече, защото информацията я има в Х и Инстаграм- ще изведе Елени и Хиджран на вечеря. Rage Вероятно в тази, може и следващата серия. Още по-гадното е, че е въможно да е за рождения ден на Елени.
E, Адил нали "изведе" вече Елени и Хиджран на вечеря. Не че някой яде нещо.

# 264
Онче, аз предположих че е същата песен, която пее Берен, но сега като чух цялата ми стана ясно , че съм в грешка. Просто се повтаря една фраза „плачейки на възглавницата” и от там се обърках.

Само се чудя Фадиме като разбере истината как ще я озаптят да не каже на Адил. Вярно, че се омъжи за да пази него и себе си, но може ли такава липса на доверие и омаловажаване на разума му - кога, какво е редно.

# 265
Спомням си как Адил ни изненада с реакцията си на летището, след като  Елени му каза  за Алейна. Всички  очаквахме, че ще тръгне с рогата напред, а той реагира толкова  състрадателно и човешки.
Затова ме  е  яд и не мога да простя на Есме, че сега не му казва за Елени. Дори и на самата Елени не казва, за да не му каже тя. Пак ще кажа, че само заради това Есме заслужава да чуе как Елени казва на Хиджран "мамо".

# 266
Аз, доколкото разбрах от резюмето, пистолета на Адил ще бъде намерен с помощта на Хиджран. От тук нататък не виждам никаква читава причина Есме и Оруч да крият истината за Елени.

# 267
Само се чудя Фадиме като разбере истината как ще я озаптят да не каже на Адил.
Аз се надявам да не я озаптят и Адил да научи от нея. Или от Гезеп. Изобщо от свой човек и то човек, кото разбира Есме. Защото Фадиме вече я разбира.
Благодаря за обяснението за песента, ExKely! Hug

Алекс, вярно, че Адил вече изведе Елени и Хиджран на вечеря. Сега може би има ъпгрейд. Satisfied Предположенията са, че вечерята е за рождения ден на Елени, може и тя да е инициаторът. А като знаем кой я отне от родителите и... Изобщо- гадничко.
Но ще видим де, това са версии на фенове заради снимките на това място.

# 268
Не смятам, че Хиджран ще помогне да се намери този, пистолет. Все пак си помислете, ако всичко е добре, то може и да е късно, но Есме и Адил ще се съберат. А ако стои още скрит този пистолет, то Есме мълчи, женена е за Шериф и Адил е свободен за набезите на Хиджран. Тя няма никаква изгода от това, даже напротив, за нея е по-добре да си стои пистолета скрит.

# 269
Не смятам, че Хиджран ще помогне да се намери този, пистолет. Все пак си помислете, ако всичко е добре, то може и да е късно, но Есме и Адил ще се съберат. А ако стои още скрит този пистолет, то Есме мълчи, женена е за Шериф и Адил е свободен за набезите на Хиджран. Тя няма никаква изгода от това, даже напротив, за нея е по-добре да си стои пистолета скрит.
Тцъ! Тази стратегия не е проработила 20 години, няма как да проработи сега. Хиджран се опитва напоследък да го играе майка на Елени, т.е. чрез Елени, която Адил обича като собствено дете (а тя знае, че е истинското му дете) да се доближи до него. Но във 2-ия фраг виждаме неговото предупреждение, че ако види и една сълза върху лицето на Елени, нищо добро не я чака. Само вършейки му добро, може да постигне някакво благоразположение от него - временно. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт