🌊 ТОВА МОРЕ ЩЕ ПРЕЛЕЕ/Taşacak Bu Deniz 🌊Teмa 3

• 16 426
  • 406
  •   6
Отговори
# 360
А и да не забравяме, че Елени бе казала на Адил, че би намразила  човека,  който го нарани. Есме в този момент наранява жестоко Адил. А като се замисля, връзката Есме-Елени е основана на това, че Адил обича Есме. Елени иска Адил да е добре и да е щастлив и се дистанцира от хората, които го нараняват. В този момент и Есме е в тази графа.  Ох, как да го кажа връзката Адил-Елени е много по-силна и по-дълбока, а връзката  Есме-Елени  е основана по-скоро  от връзката  Адил-Есме.  А Елени  и  друг път ни  е показвала, че  може да  бъде жестока с думите и действията си. Визирам сцената с Мелина, Есме, Адил  и  Елени. Тогава Елени  каза много тежки думи на Мелина(не че  не ги заслужаваше),но все пак Мелина й е майката, която  я  е отгледала.

# 361
Нез, ами не знам, Фадиме каза, че чупи, хвърля, всичко е в стъкла, цитирам по памет. Това си е сериозен нервен срив. Можеше поне да попита как е.
Просто на мен ми звучи нелогично спрямо показвания досега образ, затова го пиша.

# 362
На мен ми хареса сцената с чупенето, хвърлянето, викането. Някак целебно беше, просто да си изкара емоциите, да се нареве едно хубаво и да разбере, че тая шайка там заслужава само това. Да, не ми хареса и на мен каменните лица в Кочари, ама те са наранени.
На мен ми е най-тъжно за Адил. Такава болка носи, не че другите не носят, ама неговата мен ме докосва най-много.
Ето пропусхнахме класацията най-счупен.
Ще ги подредя така:
1. Адил
2. Елени
3. Фадиме
4. Есме
5. Исо
6. Оруч.
7. Гезеп

# 363
Цвети, аз имам към теб една молба. Става дума за следващата тема, разбира се. Молбата ми е да събереш статиите на Младия вълк и да ги поставиш в заглавната страница, ако е възможно.

# 364
Катя, ще пробвам и  дано  не пропусна някоя.

# 365
  • Кърджали
Елени отдавна каза, че да, досега не е познавала омразата, но ако някой нарани Адил, то ще го намрази. И друг път е питала "сега мразим ли Есме". Между Адил и Елени се зароди много силна връзка, и не я виня че се държа по-сурово с Есме. Да, Елени обича Есме, но в момента Есме крие тайната и така наранява Адил. Наранява и нея самата, защото знае/усеща че тайната е свързана с нея. Наранява и себе си, защото криейки тайната, тя затваря всички свои пътища към Адил. А Елито отдавна е като купидонче покрай тях и желае да се съберат.

Да, не реагираха на думите на Фадиме за това че Есме е изтощена психически и в нервна криза, но си има някакви свои причини Адил - все пак той постави един вид своя ултиматум - или ела при мен или всеки по пътя си ...

# 366
Ох,  най-накрая  фраг 2

# 367
Нищо не разбрах,  но поне Исо няма да има вземане даване пак с козите.

# 368
На края на фрагмента Есме май застъпи  Адил на  среща с  друга жена.

# 369
Интрига, не показаха с кого е.

# 370
Може да е прокурорката или пак стигаме до Хиджран. Може и да е Елени. Аз залагам на тез трите.
Ааа, може и да е Севджан. Значи тези 4 са моите предположения.

# 371
Погледа й не  беше много одобрителен, така че аз изключвам Елени.
Моите  предположения са Хиджран, прокурорката или някоя  нова "звезда"

# 372
Имаше разни твърдения из Х, че щял да се среща с някаква дама. Чичо Амирум се заел да му търси жена. Satisfied Ама то всякакви неща се пишат. Ще разберем чак в петък, ако не е последната сцена и свърши където свършва фрага. Grinning

# 373
Ще видим, но в този фрагман пак Исо блесна, Зарифе как хвърляше камъни по колата след тях. 😀 Нищо не разбирам какво казва, ама ми звучи смешно.

# 374

Общи условия

Активация на акаунт