🌊 ТОВА МОРЕ ЩЕ ПРЕЛЕЕ/Taşacak Bu Deniz 🌊Teмa 3

• 21 942
  • 583
  •   5
Отговори
# 540
  • Кърджали
Абсолютно е възможно да са го забравили. Няма да е първия сериал в който това което е предоставяно като информация в началото да бъде забравено и променено в развитие

# 541
Сега аз ще вляза в обувките на разследващ. 😀
Онази част дето Адил казва, че е спасил себе си и Есме, е с дрехите, с които тя му казва, че е Шериф го е предал. И Есме е със същия пуловер от вечерта с вечерята. Явно твоя са първите кадри от епизода, след това когато са във фирмата Есме и Адил са с различни дрехи, което може да означава, че това са следващите кадри. Сега тук е възможно този кадър от събранието във фирмата да е края на епизода. Което може да означава, че задържат Адил по подозрение за убийство. Защото Шериф държеше телефон и го показваше на всички, а Гьокхан снимаше като намираха Балъ. Възможно е да не дал още оръжието и пак да продължи с изнудването. Там като полицаят говореше на Фериде не разбрах какво казва, че го няма оръжието или че са намерили и оръжието. Но не мисля, че Адил е изиграл Шериф.

Последна редакция: вт, 10 фев 2026, 16:49 от Mimya

# 542
И аз много се надявам, че са изиграли Шериф. Не ме оставя намира моментът, в който Гезеп влезе в имението на Фуртуна и след това пък на вечерята в Кочари, чичото взима пистолета на Шериф... Гьокхан е много съмнителен напоследък, а и не показаха как точно го освобождават 😁

# 543
Аз обаче не виждам как да са го изиграли. Освен да го запишат как си признава за убийство друг вариант няма. Или както предполагах те да го изнудват, ама досега да са го направили. То аз не разбирам едно като намерят Кочари оръжието какво? Нищо, това оръжие е регистрирано на Адил, с него е извършено убийство. Куршумът е от него. Сравнява се, прави се балистична експертиза и готово. Май просто го търсят, за да го изхвърлят. Ама сега, като видях и превъртях фрага полицаят дава оръжие на Фериде, сега дали е същото оръжие не се знае. Може да е подменено, но като направят балистична експертиза ще видят, че не е същото оръжие. Накратко Адил ще си бъде арестуван. Все пак той е основният заподозрян.

# 544
Адил е изиграл Шериф, сигурна съм, ще видим как.
Една мисъл ме загложди- значи Елени иска да се махне от конака Кочари първо защото Адил ще се жени и второ-  за да заживее с "майка" си Rage Това за Адил е голям удар, той отдавна я приема като своя дъщеря. Липсата първо на Есме и второ на Ели ще го съсипе съвсем.
Та ми мина супер гадната мисъл- дали Адил няма да направи някоя шантава стъпка, за да я задържи? Така и така ще се жени за човек, когото не обича, може да реши да се ожени за Хиджран и така хем да я свърши тази работа с женитбата, хем да задържи Елени при себе се. Fearful
И сигурно истината някой ще я каже на сватбата- драматично, като при истински турски сериал. Залагам на Оруч или Есме.

# 545
Oncee, моля те, недей така 😁 Това ще е много гадно, дано да не се стигне до там, но според мен и Елени няма да го позволи...

# 546
Онче, много хард тоз сценарий, дай нещо по-лежерно

# 547
Нали знаете, че аз съм най-големият душманин на Хиджран.Satisfied Хард сценарий, ама не ми изглежда невъзможен, да се изразя с двойно отрицание. Smiley  И представете си колко драматично ще е научаването на истината- точно в стила на доброто турско дизи. Smiley На сватбата, малко преди подписването. Sunglasses
А по-лежерният начин Blush- ще е почти безболезнено и съм съгласна за всяка друга от трите кандидатки, може и повече да са, три видяхме досега. Даже да го оженят, няма нищо, ще се разведе без много последици. Satisfied
Шегата настрани, много очаквам и аз вече разкриването  на тайната за Елени. Може би след този епизод на освобождаване /спясяване- служа си с думите на Адил, Есме най-после ще каже. Да видим как ще стане.

Последна редакция: вт, 10 фев 2026, 17:59 от oncee

# 548
Цитат
Адил е изиграл Шериф, сигурна съм, ще видим как.
Мдам, накрая на фрага казва на Есме: "Аз спасих себе си и теб". От Шериф, де. Blush
Онче, и аз мисля, че ще натягат напрежението с истината до край и залагам на Есме. Ама си представям и че Шериф няма да стои със скръстени ръце в тая картинка. Wink
И с едно изречение по текста на Младия вълк - Адил въобще не изглежда на имплодирал човек, диша си нашият и мисли.

Последна редакция: вт, 10 фев 2026, 20:41 от Katya_I

# 549
Вземам идея от поста на Катя.
За дишането ми е думата. Забелязали сте и вие колко пъти Есме се държи за гърдите, за гърлото, не може да диша. Особено в 16 серия, изглеждаше като че има астматичен пристъп. То може да е паническа атака, но че трудно дишаше- факт. Четох в Х предположения дали няма да и измислят някоя болест- не много тежка, но нещо, което ще накара Елени да се грижи за нея.
Имаше  една фраза от последната серия на Ели към възрастната жена, която дойде на преглед при нея- че не трябва всичко да задържа в себе си, че трябва да споделя. И друга реплика- Есме беше попитала Ели ако се разболее, тя ще се грижи ли за нея.
Някакви такива мисли покрай темата за дишането. При Есме е по-изразен като че този проблем- засега на психическа основа.
Днес съм малко като гарван- грача грозно, зловещо. Satisfied

# 550
И на мен момичета ми се иска Шериф да си получи заслуженото, но за съжаление май е още далеч. Не ми изглежда като някакво изиграване, даже напротив Адил си върви към ареста. Това спасяване е метафорично. Един вид да е започнал открита война с Шериф, в която ме ми пука за оръжието. Като го даде оръжието Адил ще иде в затвора, Есме ще се разведе и така тя ще бъде свободна, както и Адил ще бъде свободен от чувството, че Есме е омъжена за тоя плъх. Сигурна съм, че това имаше предвид. Това става точно след вечерята. Дрехите са същите.
И сега и аз един хард сценарий.
Адил се жени за Хиджран, Гезеп се жени за прокурорката, като го прави с цел да не влезе в затвора Адил. Есме пречуква Шериф и го вкарва в кома. Зарифе разбира, че е загубила трайно конака и фирмата. А Исо открива оръжието, ама сега той го крие, защото иначе ще се разведе с Фадиме, а той не иска. Както и да се  разбере истината за Елени, защото Фадиме пак ще го остави.
Този сценарий е наистина брутален.
😂

# 551
Онче, твоята версия и на мен ми мина през ума. С разликата, че смятам, че Илве ще се намеси с истината. Аз така и гласувах в анкетата. А ако нищо от това не се случи, в последствие, когато се разбере истината, Адил ще обвини Есме, че заради нея е загубил дъщеря си и живее с Хиджран някъде отделно. Определено драмата ще стане много голяма, ако Елени се изнесе.
И друго, което ми минава през ума. Ако тайната не се разкрие и Елени все пак се премести  с Хиджран, дали пък Зарифе няма да я накара да се премести  с "майка" си в имението Фуртуна с довода, че все пак Хиджран е Фуртуна и дълги години е живяла в имението.
А за убийството, нищо чудно да натопят Дживан, този, който криеше пистолета. Много се съмнявам, че ще е  Шериф.

# 552
Цвети, Илве и на мен ми е вариант- третият.😊

# 553
Замислих се,че желанието на Зарифе да живее снахата в конака на Фортуна може да доведе до разкриването на тайната.Пребивавайки там,няма как Фадиме да не чуе  че Есме е майка на Елени

# 554
За да има натопяване, трябва да има или признание, или показания. Но тук оръжието е на Адил, с него е стреляно. Няма измъкване, единственият вариант е наистина някой да дойде да каже, че е бил той, а не Адил.
Адил ще си полежи първо в ареста, после в затвора. Единственият вариант е наистина да се унищожи оръжието. Но пак Адил е на топа. Има заплаха, тя е живяла в дома му, горе-долу ще се установи от колко време е мъртва Балъ. Така че главен заподозрян си отива той.
А за Елени и Хиджран, това ми се струва абсурдно да живеят заедно. Есме ще получи така инфаркт, но все пак нищо не се знае. 
Истината ще излезе наяве, първо Елени ще я научи, после Адил. Преди това може да са Фадиме и Гезеп.

Общи условия

Активация на акаунт