🌊 ТОВА МОРЕ ЩЕ ПРЕЛЕЕ/Taşacak Bu Deniz 🌊Teмa 3

• 3 392
  • 92
  •   6
Отговори
# 75
Mimya, добре дошла! Blush
Хубаво предположение за пистолета, дано стане така. Че едни спойлери ходят из мрежата- че ще намерят пистолета на Адил в складовете му. Кой ще го намери- естествено прокурорката. Има логика- Адил предизвика Шериф в края на серията и злодеят може би ще реши да сложи край. Но може пък нарочно да го е предизвикал Адил. Ще гледаме шахмат между двамата, дано Адил направи мат.

# 76
Да, дано да стане така. Но Адил няма просто да чака да намерят пистолета. Иначе за тази сцена, тя беше все едно съшита с бели конци, от нищото. Но разбира се това е само за аудиторията. Ще има едно надцакване. Може с този пистолет да изнудват Шериф да върне откраднатия пистолет. Но със сигурност ще го включат това, няма как, толкова шум не е за нищо. Освен това идва време първо Елени да разбере истината. Все пак е вече 15 епизод. Мисля, че ако не следващия, то по-следващия ще се случи това.

# 77
Здравейте, радвам се, че съм тук, в темата на любимия ни сериал. Снощи серията за мен беше една прелюдия към буря. Има един важен момент в нея, нахлуването на Гезеп във Фуртунския конак. Мисля, че беше цялото това нещо, за да му вземе на Шериф пистолета, който падна на пода. Възможно е това да е планът на Адил за неговата свобода, тази на Есме и на Фадиме.
Много хубаво предположение, но какво ще доказва с пистолета на Шериф. Оръжието на престъплението е друго. Но дано наистина има някакъв смисъл, защото иначе е излишно театралничене.

# 78
  • Кърджали
Аз отдавна се оплаквам че сцените със Шериф са повече "за социалните мрежи", някак си пресилени и не на място. И от тях олеква сериала...
Този път не бяха чак циркаджийски пресилени май, но пак не ми се върза със случващото се това шоу от страна на Гезеп.

# 79
Mimya, много хубаво предположение. Но наистина какво ще докажат с него. Освен може би, че е стрелял с него по Илве, за друго не се сещам.
Между другото един от най- неприятните герои ми е Бехчет, но сега като прокурорката има куршума дано разбере, че именно той стреля по Оруч и го арестуват. Ако го притиснат той може и да признае, че Шериф уби Бали с пистолета на Адил.

# 80
Ще видим какво ще стане. Но със сигурност тази сцена беше за нещо. То имат ли на Шериф пистолета, винаги могат да измислят нещо. Не да стават убийци и те разбира се. Иначе и мен ме дразни тази прокурорка. В началото като стана ясно, че ще влиза ми беше интересно. Представях си как се появява една жена с висок морал, чест и чувство на справедливост. Да се залюби с някой от героите, като Гезеп например. Но тя се държи абсурдно. Не знам защо така сценарийно провалиха хубавата идея.

# 81
Привет,привет....
Настанила съм се удобно,заредила съм се с всичко необходимо за гледане на нашия сериал
Но,преди да го направя,да помрънкам малко.....знаете,че си мрънкам от време на време
За първи път прочетох "Вълка" и всичко му разбрах:yum:
Е,имаше тук-таме нещичко,за което попитах ИИ какво е,та сега съм просветена що-годе
И съм съгласна с него,всъщност,как да не съм съгласна,като помрънках за прокурорката преди него...
Сега да помрънкам за Хаджиран и Есме
Бе тия жени нямат ли работа?В туй село нямат ли нужда от кметицата,от мед.сестрата?
Прибраха ги като балтони в гардероб,едната в единия конак,другата ту тук-ту там и не им дават да си вършат работата
Аз ако съм,ще искам избори за нов кмет:laughing:
И друга мед.сестра трябва да дойде,че тази постоянно липсва
То не,че месните ходят в мед.пункта-той като,че ли е предназначен за лечение на Кочари и Фортуна-все те са на кушетката.
За прокурорката искам да кажа,че не ме дразни толкова самия персонаж,колкото безмислената причина да е вътре в сериала
Може би и тя самата не знае за какво е там
Тази работа с убийството на Бали,може да се разследва и от местен полицейски инспектор
Така....помрънках,сега да премина към гледане
После,като го изгледам,може да има още нещо,за което да си помрънкам

# 82
Гледах много внимателно сцената с нахлуването на Гезеп, но като че ли не взе пистолета на Шериф, преди да си тръгне.
Обаче чичото го взе когато Шериф го насочи към Есме и Адил- на сцената с официалното искане на Фадиме. Това желание да поискат официално Фадиме също не беше случайно, Адил бе замислил нещо. Може би е предполагал, че ще ядосат Шериф с настояването Исо да остане в техния конак, той ще си изпусне нервите и ще направи нещо. Обаче го ядосаха с друго, при това много качествено. Satisfied Веднага се хвана за пистолета и чичото му го взе. Ще видим дали ще го върне. Сега, ако се задълбочим- взе го без салфетка, та не знам. Ама все са останали отпечатъци на Шериф.
Всичко обаче отпада, ако наистина прокурорката намери оръжието на Адил в собствения му склад

# 83
Върнах се към сцената на Гезеп и Шериф. Основната цел на посещението беше Началникът да предаде съобщението на Ширин за Исо и Фадиме. Изпълнението на Гезеп си беше негово и напълно се вписва в характера му, той си е импулсивен, единствения, когото слуша, е Адил. А и много им се събра на Кочари от Шериф, така че мен никак не ме учуди поведението на Гезеп. Самият той си излезе от стаята на болния без всякакви движения към земята, където беше пистолета. Освен това, този пистолет може да го вземе и Исо, ако е част от някакъв замисъл на Адил. Ама такива планове са повече в главата на Шериф. Не на Адил.

# 84
Ако пистолетът на Адил се появи и той бъде арестуван, Есме ще остане ли при Шириф. Ето този въпрос мен ме тормози 🙂

# 85
Благодаря на всички за всичко сроделено  
Имаме си зет. Зет като мед Grinning
Карат се, стрелят се, шамаросват се, дори се убиват... и сядат да си пият кафето заедно и да искат мома Confused
Народопсихология, но аз не я разбирам и не я приемам.
А Ширин- уж е по- сговорчива и разбрана, ама и от сина си злодей не се отрича! След като не може да го озапти, да беше се постарала да научи тайните и престъпленията му и да го изнудва с тях- той от друго не разбира!
Елени, милата, само тя не знае, кои са родителите ѝ. Всички знаят, без Адил.
След време, когато разбере, че всички са крили най- важната информация в нейния живот, има вероятност да не им прости... зависи от кого и как ще разбере, има толкова злонамерени врагове...
Освен това има я и Мелани. Тя затова ли е толкова смела, да върти интриги около Елени?! Ако Елени знаеше кои са родителите ѝ, Мелани нямаше да е толкова смела, все пак Елени не е изоставена,тя е открадната!
За прокурорката- освен, че не знаем и ние и сценаристите защо е тук,  външния вид и излъчване не всяват респект, няма рутина...все пак прокуратурата е сериозна институция.
Трея ми дава надежда, че нещата ще започнат да се оправят . Адил е хукнал по чехли да спасява Елени и това ги развесели, ако положението беше отчайващо, те щяха да са тъжни. И друго си мисля. Адил провокира Шериф, хващайки за ръка Есме- може би цели Шериф да тръгне към скрития пистолет и да го хванат, или вече има някаква информация...
Ще чакаме втори трей и най- вече серията. Време е завесата да започне да се повдига. Знам, има ли голям рейтинг, това значи нов сезон. И започва едно разтягане на историята...

# 86
А другото, което ми направи впечатление е как съселяните се отнасят вече към Севджан. След онзи запис, който видяха по време на къната я наричат убийца, въпреки, че Зарифе се постара да ги подкупи. Дори къщата им бяха "изрисували". Разбра се, че и Емине има важна задача, да следи Бехчет и Севджан. Всички са се втурнали да търсят този пистолет и дано скоро го открият, че на зрителите ще им дотегне това търсене.
В този сериал ми харесва това, че всички герои са добре развити с история свързана с главната и нищо не усещам като пълнеж, с изключение на прокурорката и то дано да е само за сега. Дано да успеят да я впишат в цялостната картина, че в момента ми е като кръпка.

# 87
А у мен стои въпросът: Как може да се спаси син като Шериф.
Ширин влезе в етап на надхитряне със сина си. Тя иска мир, при който Есме се връща при Адил, Шериф е жив и здрав, внуците й са женени за момичетата Кочари и ... мир и спокойствие. Невъзможна работа... И няма как да не го съзнава. Confused

# 88
Не може, Кате.
Аз затова хем харесвам Ширин, хем съм с резерви към нея. Тя не приема затвора, което според мен е единственият реален и разумен изход.

# 89
Другия изход Шериф да остане жив, който виждам, е насила да го прати в психиатрична болница за лечение. Той има нужда. Ама там пък честта на фамилията и т.н. Неспасяем е... Въпросът е да не повлече и други жертви със себе си.

Общи условия

Активация на акаунт