🌊 ТОВА МОРЕ ЩЕ ПРЕЛЕЕ/Taşacak Bu Deniz 🌊Teмa 3

• 3 641
  • 99
  •   3
Отговори
# 90
А у мен стои въпросът: Как може да се спаси син като Шериф.
Ширин влезе в етап на надхитряне със сина си. Тя иска мир, при който Есме се връща при Адил, Шериф е жив и здрав, внуците й са женени за момичетата Кочари и ... мир и спокойствие. Невъзможна работа... И няма как да не го съзнава. Confused
Този вариант е невъзможен. За това и си мислех, че една нова любов на Шериф, с прокурорката например можеше да го излекува от манията му по Есме и всички да имат щастлив край. Но това бе преди да стреля по Балла. Сега единствено затвора е изход и вярвам, че Шерин постепенно ще узрее за тази идея. Така както преди казваше на Есме "при нас разводи няма", сега казва "Есме ще се разведе"

Този епизод нямаше никакво движение около Гьокхан. Може би се чудят как да продължат историята му.

# 91
  • Благоевград
Здравейте, момичета.
И аз съм от феновете на Морето. Мен друг въпрос ми е много любопитен. Кога Зерифе ще стопли, че Шериф би пожертвал децата ѝ, без окото му да мигне? Грам привързаност няма в него към никой. Всичко е мания и обсесия.

# 92
  • Кърджали
Тя Зарифе осъзна това вече мисля. Осъзна и че за Шериф никой нищо не означава, особено когато става дума за пари и власт. Затова и в момента се опитва по всякакъв начин да го елиминира. Вече я няма онази привързаност между тях. Или и да я има, тя е само привидна, театър.

# 93
За мен краят на Шериф е ясен, смърт. Той тепърва ще прави още престъпления и по един или друг начин ще се случи това, дори и да умре в затвора. Но този край е далеч. Тепърва ще прави злодеяния още. Ще отвлича сигурно пак Есме, може и Елени, ще стреля по Оруч или Исо, възможно е и Фадиме да му е жертва. Тепърва ще става по-страшен. То това с пистолета ще има скоро развръзка, не могат да го протакат още. Както и истината за Елени. Иначе едно намаляващо положението действие щеше да е Адил да информира полицията, че пистолета му е откраднат. Ама на, не са го направили сценаристите, но едно е сигурно  близките два епизода ще се развие всичко около този пистолет. Както и за продадената щерка. Иначе ми е интересно друго. Бракът на Исо и Фадиме дали ще го запазят до края или ще има развод и пак брак, както обичат да правят турците или просто ще има преход от омраза и дразнене към любов. 😀
Представете си Исо заврян зет, да стои на масата между Адил, Фадиме, чичото и Гезеп. 😀

# 94
  • Благоевград
За мен краят на Шериф е ясен, смърт. Той тепърва ще прави още престъпления и по един или друг начин ще се случи това, дори и да умре в затвора. Но този край е далеч. Тепърва ще прави злодеяния още. Ще отвлича сигурно пак Есме, може и Елени, ще стреля по Оруч или Исо, възможно е и Фадиме да му е жертва. Тепърва ще става по-страшен. То това с пистолета ще има скоро развръзка, не могат да го протакат още. Както и истината за Елени. Иначе едно намаляващо положението действие щеше да е Адил да информира полицията, че пистолета му е откраднат. Ама на, не са го направили сценаристите, но едно е сигурно  близките два епизода ще се развие всичко около този пистолет. Както и за продадената щерка. Иначе ми е интересно друго. Бракът на Исо и Фадиме дали ще го запазят до края или ще има развод и пак брак, както обичат да правят турците или просто ще има преход от омраза и дразнене към любов. 😀
Представете си Исо заврян зет, да стои на масата между Адил, Фадиме, чичото и Гезеп. 😀
Той Исо отдавна натам върви 😃😃😃

# 95
За Шериф единственото спасение ще е ако Севджан да го халоса по главата и загуби паметта си безвъзвратно.
Гьокхан ще се появи, когато Исо успее да го измести и стане дясната ръка на чичо си, което едва ли ще стане лесно.
А иначе и на Гьокхан може би тепърва ще ни покажат историята му. Коя е майка му(дали е от Кочари  или от Фуртуна, или някоя съвсем друга), защо го е оставила на сметището, кога, къде и как го е намерил Шериф,  кой е баща му.

ПП. Той и Оруч върви по стъпките  на Исо. И двамата ще са завряни  зетьове.

# 96
За актьорът,който изпълнява ролята на Гьокхан прочетох,че се оттегля от сериала.
Не казвам,че са истина клюкшти,че те двамата със Зейнеп/Фадиме/ са годеници,но в момента той бил разтрогвал годежа
Въртят се различни предположения,разбира се,непотвърдени,но спрягат Зейнеп с актьора,който играе Исо.
Ако го приключат бързо,бързо,значи слуховете са истина

# 97
Такааа, след като изгледах серията с бг буквички, мога да кажа, че най-вълнуващият момент за мен беше трите майки в лечебницата и Елени сред тях. И борбата на Мелина с Есме. Просто ми напомни  Соломоновата притча за двете майки...

# 98
Ех, предизвикахте ми любопитството, но както се е видяло, през деня ще гледам серията.
С VAL се посмях, но си е истина- никой нищо не работи в това село. Освен хората във фабриката. Останалите са заети само със семейните вендети.
Зарифе отдавна се отказа от Шериф, само той още не го знае.
Пред и зад камера Grinning

# 99
  • Кърджали
Зарифе се отказа от Шериф в момента в който Шериф махна нейното име от кабинета във фабриката и ѝ каза че вече може да "се пенсионира и да си гледа къщата. Той, мъжа, се е върнал вече" Тогава Зарифе разбра, че Шериф иска всичко за себе си и вече няма полза от нея.
Дали Шериф знае че Зарифе се е отказала от него? Според мен знае. Той дори и като изглежда, че вярва на някого, всъщност предсмята миналите, сегашните и бъдещите му ходове. Не вярва на никого. Та е напълно възможно само да се прави, че не го е разбрал...

Общи условия

Активация на акаунт