🌊 ТОВА МОРЕ ЩЕ ПРЕЛЕЕ/Taşacak Bu Deniz 🌊Teмa 3

• 5 735
  • 125
  •   3
Отговори
# 120
Тя и Елени иначе не изглежда да е научила. Няма да е сега, ще арестуват Адил, нали Шериф подава сигнал. Възможно е да е нещо като заплаха към Есме, да не се доближава до Адил. Иначе ще чакам превода на откъса, защото повече ще ми стане ясно. Но ми стана тъжно за Фадиме как плачеше като слагаха червената панделка. Тоя Исо много трябва да я заобича и да се грижи за нея. Хареса ми хорото им, Фадиме между брат и съпруг.

# 121
# 122
Алекс, благодаря за превода.
Не знам  дали, защото ми се  иска вече всичко да  се разкрие, ми се струва, че в следващите 1-2 епизода  Адил ще  разбере, че Елени му е родна дъщеря.

# 123
Благодаря за трея и превода. Flowers Four Leaf Clover
Дават ни надежда , че ще намерят пистолета и надежда, че Адил и Елени ще научат истината...   Blush

# 124
Алекс, благодаря за превода.
Не знам  дали, защото ми се  иска вече всичко да  се разкрие, ми се струва, че в следващите 1-2 епизода  Адил ще  разбере, че Елени му е родна дъщеря.
И аз очаквам някакво развитие следващите два епизода. Но все си мисля, че Адил ще разбере последен и има още време до това. Но този пистолет вече му изтече екранното време на заплахи и трябва да се включи в играта. Не мисля, обаче, че сигналът е свързан с пистолета. Възможно е този сигнал да е за самото убийство, но без улики да го пуснат Адил на свобода. По-другия епизод ще е появата на този пистолет и тялото на Балъ. Не знам, но ще са доста тегави тези епизоди. С изключение на джавкащите се Исо и Фадиме, те внасят лекота във всеки епизод. Иначе, ако се разбере истината за Елени, ще настане истински Ад. Елени пак ще прокълне Оруч, Адил няма да погледне Есме. И така още 5 епизода на омраза. Иначе някой, ако знае кога би трябвало да приключи този първи сезон да каже.

# 125
Mimya, сезоните приключват края на април/май. Затова си  мисля, че няма да  чакат чак до края.
Иначе ми се струва, че този път Адил няма да  реагира,  като  онзи път, когато разбра, че дъщеря му е умряла. На Есме няма да й се размине с прегръдка

Общи условия

Активация на акаунт