🌊 ТОВА МОРЕ ЩЕ ПРЕЛЕЕ/Taşacak Bu Deniz 🌊Teмa 3

• 12 659
  • 294
  •   3
Отговори
# 285
Ей, аз на майтап предположих, че  Адил ще се ожени за Хиджран. Но Адил  във  фрага говори да му търсят  мома да се жени. Значи може и да не е Хиджран, но все пак на инат да се ожени.

# 286
Мдаам, съгласна съм, слабичка серия, утре ще има стрелки надолу.
И... въпреки че се опитвам да разбера героите, най-вече Есме, въобще не я разбирам. Хеле това накрая - "Аз не съм слаба, аз съм майка!"

# 287
  • Дубай
Честно казано, го разбирам Адил... На човека му писна....
Майтапа настрана, но и на мен от няколко серии ми върви мудно сериала - това еднообразие и пасивност от страна на сц. ми лази по нервите... Не може двадесет серии  Адил и Елени да не разбират истината  впредвид факта, че всички почти знаят.За Илве! Започна вече досадно да става.

# 288
Явно всички сме на една вълна. Разочарована съм от серията и от фрага. Подозирам, че планират разкриването на тайната да е в края на сезона, което ще им доведе загуба на високия рейтинг.

Есме, че не е права, не е, но и Адил е твърде краен. Както казват по модерно му, липсват му "soft skills". Цяло чудо е, че е толкова успешен бизнесмен при такава липса на умения за водене на преговори.
Оруч, колкото и да не ми харесват неговите действия, смятам че е следващият най-неоправдан след Есме. Пази майка си от синовен дълг - нали е мъжът в къщата, след смъртта на баща си. Това пък му коства любовта и личното щастие. Съчувствам му, не мога да кажа заслужи си го.
Дълъг ще е пътят на Исо и Фадиме.
Както каза Онче, забравихме вече защо крият тайната. Може би това е и целта, после да не се чудим защо така се развиват нещата.

# 289
  • Кърджали
Поне засега да, потенциалната булка не е Хиджран. Аз и не вярвам Адил да тръгне наистина да се жени. В гнева си и болката си казва големи думи, които после му се налага да преглътне.
Разбирам и Адил и Есме, но не знам Есме как очаква от него че ще знае че пазят някаква тайна от него и ще седи тихо и кротко. Човека 20 години е живял с една болка, сега всеки ден му сервират нови болки и "аман, ако разбере тайната, ще се ядоса." Той така или иначе е кълбо нерви. Кажете му, та да се свършва.
Не мгат да въртят тая плоча с тайната до края на сезона. На хората им писва тотално. Накрая рейтинга от 15 ще стане 1.5... Че няма да стане чак толкова, няма, но ще има срив ако не се вземат в ръце сценаристките и не мръднат малко тази история.

# 290
Нека има стрелкички надолу, да се отрезвят малко сценаристките. Че с тези високи цифри на рейтинга се главозамаяха и ето, започнаха да разтягат и да нервират и най-големите фенове.
Алекс, нали "Ти разкажи, Черно море" е на същите сценаристки. Там героят на Улаш стига ли до женитба с някоя друга?
Питам, защото сценаристите си имат някакви техни подходи, рамки, теми, не знам точно как да го нарека.

# 291
Онче, не. Ама той и тук ги плаши само, та белким мръднат малко, щото са се закотвили и не мръдват.

# 292
  • Кърджали
Само първия сезон на "Ти разкажи, Черно море" е на същите сценаристки. /Втория и третия са писани от друг, то тези сценаристки май са известни с това че почват проект, но не го довършват/.
Сгодяват го в началото героя на Улаш /но съвсем в началото, малко като Оруч/, но не се стига до женитба, даже сравнително бързо развалят годежа - за три епизода. Там нещата се развиваха бързо, нямаше такова влачене и в момента наистина много ме изнервя.

# 293
Благодаря за отговорите, Кате и Алекс! Hug
Че си бях помислила- тъкмо Есме ще се разведе, а Адил ще се ожени или сгоди и хайде отиде още един сезон. Satisfied Чак смешно ми стана.Grinning
Да, тук започнаха да влачат нещата. А какви динамични бяха първите епизоди!

# 294
Ами, като нищо прокурорката да разбере тайната първа и тя да каже на Адил. И дано да е по-скоро, че търпение не ни остана.
Гледам във фрага, Исо май пак ще го хвърлят под стадото.
А Есме хич не мога да я разбера. Как смята да смекчи сърцето  на Адил  като постоянно пази тайните на Фуртуна. Те го побъркаха този човек.
А, и за Оруч ми е жално и милно. То с такива роднини врагове не ти трябват. Те сами ще го закопаят.

Последна редакция: сб, 31 яну 2026, 01:09 от cvetansk

Общи условия

Активация на акаунт