🌊 ТОВА МОРЕ ЩЕ ПРЕЛЕЕ/Taşacak Bu Deniz 🌊Teмa 3

• 21 631
  • 577
  •   4
Отговори
# 570
Не знам кой ще пожертват, ама ми изглежда всичко това твърде нереалистично. Имаме убийство, имаме труп, в него има куршум, този куршум е изстрелян от оръжие. Винаги се разбира дали дадения куршум е от съответното оръжие или е от друго оръжие. Оръжието е регистрирано на Адил. Единственият начин е да е някой друг в ареста освен Адил е на този същия пистолет да има други отпечатъци. Исо не го е докосвал този пистолет, няма негови отпечатъци, за Шериф и за Гьокхан не ми се вярва та те играеха тая игра. За мен ареста си е на Адил, той е главният заподозрян. Освен, ако сценаристите не измислят някаква измислена щуротия и да изкарат прокуратурата на Трабзон малоумна и некадърна.

# 571
Цитат
Той (Шериф) кара Адил да зарови пистолета си до тялото и след това го докладва в полицията. Сега играта е краят за всички.
Края на резюмето направо ме озадачава. Като как Шериф ще накара Адил? Сигурно отпечатъци му трябват или снима процедурата, ама да накара Адил??? И играта станала край на всички? Thinking

# 572
На мен пък ми е интересно какво решение взима Есме, което да шокира всички 😁❤️

# 573
Ами, първото, което ми идва наум, е да напусне конака на Шериф и директно при Кочари. А второто - да каже тайната най-после.

# 574
Кате, автоматичният превод не го превежда логически. Един вид Шериф кара заедно с тялото да заровят и пистолета на Адил.

# 575
Замислих се, че на полицията ще им трябва и куршума и гилзата, за да свържат убийството с конкретния пистолет. Ако тях ги няма, то куршума може да кажат, че е изстрелян от друго  оръжие. А те пистолетите си ги използват постоянно, за закуска, обед и вечеря, за сватби и годежи...

# 576
Цвети, предполага се, че куршумът е в тялото на Балъ. Май в главата я застреля Шериф. Ще минат и без гилза. Предполагам и, че пръстови отпечатъци има по пистолета, затова Шериф все с кърпа го държеше.
Ако не сменят пистолета или не се окаже накрая, че тоя пистолет не е на Адил, номерът на Шериф ще мине.

# 577
Цвети, Катя е права. Куршумът е в тялото, пистолет е налице, там има пръстови отпечатъци. Единственият начин е да е подменен пистолета с друг и съответно да има тяло, ама да няма пистолет. Тогава доказателствата не са достатъчни, за да осъдят Адил.

Последна редакция: чт, 12 фев 2026, 09:10 от Mimya

Общи условия

Активация на акаунт