Усмивките ни греят вече, чакаме на Янче второто човече!

• 19 012
  • 285
  •   1
Отговори
# 120
Раичка мила моя приятлеко, зло да те забрави - да си жива и здрава, най - добрата мама, с най здравите деца, вечно обичащ те прекрасен съпруг, все такава приятелка - обичам те Heart Eyes

# 121
И тук да честитя на Раичка! ... ама след пожеланията на Криси не ми идват думи  Sunglasses Присъединявам се към нейните пожелания!

Аз пък бях при Янче и малкия монголец /както вече я наричат  Grinning/. Мноого е сладка, има много правилни черти детенцето и хич не е смешна  Laughing Голяма ламя е, постоянно иска да суче, дриска нон стоп, мрънка, скимти и реееевеее  Crazy
Янче изглежда много добре, вълнуват я естествените неща и е за пример на всички - не дава добавка, не дава бебето нощем при акушерките. Ще ги изпишат евентуално във вторник.

Снимков материал:
http://tinypic.com/view.php?pic=4ul0x37

http://tinypic.com/view.php?pic=66kwyo8

http://tinypic.com/view.php?pic=53sn91d

ВИДЕО:
http://video.tinypic.com/player.php?v=4r2q07d

Айде кефете се.

# 122
Раичка, да си жива и здрава, мила! Да те гледат мъжете и ти тях  Hug
Ама верно се накефих на Бояна! Heart EyesВидеото не можах да гледам, но снимките са сууууупер!Истински бонбон, а за Янче не се съмнявам, че е пример за всички  Hug

# 123
ЧРД, скъпа Раичка, с пожелания за прекрасни - и по-специални, и по-ежедневни - моменти!

Честит имен ден на всички именици днес, да им носи само радост и успех името!

даааа, снимните с Бояна са страхотно сладки и вдъхновяващи!

аз за съжаление съм малко болнава тези дни и не смея да ходя да ги видя, макар и да са ми наблизо.

а Савко е сякаш вече здрав, но на градина няма да ходи поне и тази седмица... малко сложно се получи ситуацията в този аспект.

хайде хубав ден!

# 124
  • 42.016399,23.101179
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ КОТО ПРАЗНУВАТ ДНЕС!!!
Много се изкефих на снимкита на бебе Бояна, голяма сладурана. А и какво гласче само. И на мен Виктория ми я дадоха с паднало пъпче и нямам никакъв опит в поравенето с него. Поздравления на Янче истински пример е иизглежда срахотно. Laughing

# 125
Аз пък ходих да се кефя на бебе Бояна на живо - ми изкефих и се максимално. Янче е пич от класа, нема мрън нема хрън - пич, само за кака Мая и е мъчно Heart Eyes Туй - много са добре, само Янче кърми от ВИП стаите без да дохранва, малкия мишок наддвава, почиват си, живи и здрави - вторник - ще ги изпишат.
Баце ви успя за 2 дни в детската да си донесе сополи и утре си е у нас  Rolling Eyes

# 126
Днес моето ЛС има РД. Хайде, да го поздравя и тук, да ми е жив и здрав и да слушка повече.  Mr. Green

# 127
Днес моето ЛС има РД. Хайде, да го поздравя и тук, да ми е жив и здрав и да слушка повече.  Mr. Green
хммммммммм, И ДА ГО СЛУШКАШ ПОВЕЧЕ маймунко такава, да не ти пратим моя да видиш истинското значение на думата - не слушам Hug Heart Eyes

# 128
  • София
Днес да наваксам със закъснелите поздравления:

Честит рожден ден, Райчка!!! Присъединявам се към пожеланията на групата на Шаро  Wink

Честит имен ден и на всички Гергини в групата  Wink

Честито и на непослушното ЛС на Алекс  Wink

# 129
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЛИ ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ ДНИ     bouquet  bouquet  bouquet

# 130
  • София
Много ме е яд, че не успях да видя Бояна. Нещо домашните пак са се вдигнали на бунт срещу мен и ми правят всякакви номера и мизерии. Просто вече ми писна, угода няма....Ама нейсе, важното е, че двете са добре, а Бояна е абсолютен сладур. Като ги изпишат ще ги посетя лично, поне са ми на крачка от офиса (да не се каня де, че последно с Янче се уговаряхме 3 месеца преди да пием кафе).

# 131
Аз успях да видя малката буболечка  Heart Eyes голяма сладурка е малката Боянка  Wink Hug

# 132
Сега се връщам от Тина Киркова, сега изписват Янче, не можах да я видя, щото ги туткат жестоко и требеше да се връщам на бач, но видях татко ви Мартин, който като му сеоблещих насреща едване подскочи горкия.
Та очкавам я в найс коро време да се включи Heart Eyes

# 133
здравейте,
много новини сьм пропуснала.
пьрво , ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Райка.    nbirthday   
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН на всички празнували на Гергьовден.

Бебе Бояна е супер готина   lovekiss.  янче и тя изглежда страхотно и добре се справя с преобуването   Laughing
Чакаме още пресни снимки от изписването днес.

момичета , кажете как да се свьржа с "Господарите..." . министьрьт на образованието издал заповед в детските градини да се приемат само деца родени до 15.09. на сьответната година. при този наплив в градините децата родени след тази дата ще духат супата.  #Cussing out направо сьм бясна. директорката на градината днес ми каза , че просто е с вьрзани рьце. колкото и да иска да ми помогне не може....ей , тва на какво прилича вече незнам. дано  " Господарите .." раздухат случая , че да се светне онзи  , че и родените след 15.09. са хора....

Яно ми купи нова кола - джип , с автоматични скорости....ама мене нещо този автоматик не ме кефи   Embarassed като няма скоростен лост да го рьчкам  Mr. Green . та сега още си карам пежото...пьк той кара джипа и ми вика , че сьм будала.... ooooh!

Последна редакция: вт, 08 май 2007, 18:26 от minimo

# 134
Monka
В чехия набора за градина е за родени до 31.8.2004, по изключително уважителни причини, ако  майката тръгва на работа например, може да кандидатсваш и но си имаш едно на ум, така е и за първи клас се записват само родените до 31.8.
Искам да кажа че това може да е нещо ново / от Европата дошло  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт