Усмивките ни греят вече, чакаме на Янче второто човече!

• 18 995
  • 285
  •   1
Отговори
# 255
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
ДОБРЕ ДОШЛИ НА ЦЕЦКА И ТОДОР  Hug

Габи е без памперс отдавна, но от време на време се изпуска в гащите. То е няколко капки и става когато е настинала, времето е студено или се е заиграла много. Памперс ползваме само докато спи, защото още пие мляко за заспиване - и на обед и вечер.
Сега за градината трябва да го махнем поне обедния.

# 256
Гери, взимам количката от Ивето, но на тази майк аще и намеря - знам кой предлага още една, сега се сетих. Пусни ми координати мля те на този център да се разберем как да им занеса количка

Вече съвсем не си у ред....Май сбърка темата. Ей, старост-нерадост  Mr. Green
а се чудя де ми е е постинга в другата тема леле малееееееееееееееееееееееееее

# 257
и ние сме така за неделя - там сме, ако не вали... хайде, кой друг?

за памперса - разказвала съм, че при нас имаше няколко дни, в които много лесно започна да ползва гърнето, но само ако е гол в този момент, та ходеше, тези няколко дни, без гащи вкъщи и си сядаше на гърнето чат-пат... за акането - и ние имахме един период на отказ да ака в гърне (а всъщност първо се беше научил именно да ака там), но за щастие премина, послендите 10-ина дни не е имало издънки... навън вече се опитва да пишка прав, като сам си държи пишлето, това е добре, че аз, а и баща му, ако го издържаме, все го опишкваме... малко се притеснявам, че още никак не се срамува - например в заведение съвсем спокойно си сваля гащите посред салона и така се запътваме към тоалетната  Wink освен това напоследък не дава да му слагаме памперс, докато спи (а тази седмица ги убедих и в градината да не му слагат, макар че пък той взе да отказва да ходи на градина, но това е друга тема де), през нощта обаче трябва веднъж да го будим поне, към 1 ч., за да пишка, ама той и без друго се буди сам...
Смайли, да ти пратя ли за таблото снимка на Савко на гърне, ако мислиш, че Дара ще се стимулира от това?  Laughing

за градините - а да сте чували за една, някъде около Плиска, нещо като Приятел на детето - май била 'полу-частна', разказваше ми един баща, ама не разбрах много-много... т.е. по принцип частна, ама по някаква м/унар програма?

за почивките - ами аз не мога толкова предварително да мисля, по-скоро ми се обикаля морето от север на юг (или обратно), ама без кола, но с таралеж не знам как точно ще стане... иначе аз ще ходя в Гърция в командировка, ама някъде в планината, в края на юни за 4-5 дни, ама пак не е зле, че нещо не ме свърта тук напоследък....

а защо само мкп знае къде ще ходи Ася, или аз нещо не съм в час?

Добре дошли на Цецка и Теодор, очакваме ги с подробности!

Последна редакция: чт, 17 май 2007, 19:03 от Маймунка

# 258
Въх почивка - какво е това, полицая ме осведоми, че тази година пропускаме морето, по село ще си ходим, но се замислям за една палатка с баце ви да направим - малко по - първобитно Mr. Green
последно в неделя съм в Заимов, който ще идва да каже Peace

# 259
Малее, пак ме заразихте, щом и на работа взех да злоупотребявам... Grinning
ДОБРЕ ДОШЛИ НА ЦВЛ И ТЕОДОР! bouquet Чакаме снимки и подробности! Знаеш ли, сега като ти написах ник-а, се усетих че моите момински инициали са точно такива, обърнати на обратно - ЛВЦ! Laughing
Асе, така кажи. Значи верна се оказва информацията. Ще накарам и моя мъжо да се поразтършува, сградата на бившия завод е съвсем близо до неговата работа. И ти ми напомняй де, защото се отвявам понякога Embarassed
За нашия памперс ви разказах скоро. Много се смях на вашите изпълнения, а Смайлито е перфектна в идеите, много ми хареса пак. Peace Дилята не я мъча, по-скоро тя проявавя желание и инициатива. Това стана още като тръгна на ясла, но се засили последните два месеца. Казваме й, че прави моренце и тя е особено щастлива да се изживява като Господ Laughing Като казах моренце се сетих и за почивките. Мислихме юни да ходим на Люляците по програмите на НОИ, обаче го отложих за юли, защото юни се оказва невъзможен за дълга отпуска. Иска ми се бебешока да подиша малко планиниски въздух и 10-тина дни почивка ще ни дойдат перфектно. А плаж щахме да караме още утре, ама на - гадно време. На море за повече време ще сме чак в края на август, на вилата, нямам други мераци. И това е плана на ваканцията. Шефката иска да организира едно семинарче междувременно, но ще видим - това ще ми е бонус Mr. Green Ей, сетих се, че планувам и идване до София в началото на юни, за един, два дни. Ще чукна ако стане. Praynig
Днес пак се почерпете - имаме празник на фирмата - една година от откриването на завода в Добрич!   party041 Wine Glass Довечера съм на парти Party

# 260
Както казах вече, ще дойдем в неделя. Ще нося каквото съм обещала. В колко часа и къде по-точно?

Янче са на вилата. Ще се върнат довечера.

Елексирче, кажи как извадихте кърлежа. Нали сега има някакви нови теории, май отрекоха метода с олиото, та ми е интересно най-малкото щото като ми се наложи трябва да действам адекватно.

До сега с гърнето - вчера от 4 до 9 вечерта смених 8 чифта панталони, гащи и чорапи. Питам аз от време на време, отговаря ми се с 'не' и оооп след малко локва. Тази сутрин с отварянето на очите каза "искам и аз пикам". Сложих я на гърнето, пуснахме детско, седя 40 минути и се изпика. Пляскахме, скачахме, куклите се радваха, залепихме първата звездичка на таблото. Купон  Crazy След закуска - пак филм и пак час на гърнето. Резултата - ако и пиш. Изхвърлихме акото в тоалетната, казахме му 'чао'. Пак куфяхме и сложихме втората звездичка на таблото. След час пак я подканих, отказа, напика се в гащите, след още час се повтори същото. Не иска да сяда на гърнето, още по-малко да си казва предварително. Сега пак е на гърнето - гледа пак филм - докато пиша се е изпишкала  Grinning
Това уж добре ... ама не ги разбирам аз така нещата. По колко филма на ден ще ми гледа? Друг начин да я накарам да седне и да я задържа на гърнето не знам  Confused Идеи???

# 261
  • София
Нищо аз не мога да те посъветвам, Ванеса сяда спорадично на гърнето. Обикновено я прикотквам с някакви играчки, или пък клеча до нея и й чета книжка. Аз за сега съм още в подготвителна фаза - използвам суетността й и страстта й към пазаруване, като всеки ден по 100 пъти повтарям как другата седмица ще отидам в магазина да си избере и да купим най-хубавите гащички с принцеси, и после ще махнем грозния памперс и тя ще трябва да пази принцесите сухи, като пишка на гърнето. За сега ми вика "да", ама да видим като почне процеса. Забила съм пръст на светлата дата 24 май за сваляне на памперса!

# 262
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Нели за кърлежа веднага при лекар.
За гърнето - опитай с нещо друго да я залъжеш. Приказка, книжка, играчка. Габи от доста време се занимава сама с пъзели /има малки и големи/.

В къщи сме в чакане на ако за проба за паразити. Вчера докато кажа, че трява да го пазим и майка го изхвърли. Сутринта я водих да и вземат кръв и преди това и слагах мушкато в дупето, но се дърпа и пищи. Трябва да го вземем днес, за да станат резултатите до сряда и да тръгва на градина от 28.05.
Хванала я е пак лигнята. Иска да я носим, че се е изморила. Казах и че Д-р ГА ще и вземе крачетата и ще ги даде на Гъбарко и той ще ходи в градината. Не иска да яде нищо освен бонбони и да пие чай и сок. Като иска да постигне нещо става мила и добре и само ми повтаря колко много ме обича. Но като ревне и след нея и Теди направо се побърквам

# 263
Пробвах с книгата, ама понеже си имаме други ритуали за четене, на които тя много държи, не стана. За пъзела - не се бях сетила. Тенкс. Иначе и Дара много обича. За успокоение - гледа 20-минутните серии на Бейби Айнщайн. Поне се образова  Wink

Миме, и нашите гащи са с мечо пух, прасчо, тигъра, йори, уж със същата идея, ама ... файда никва  Mr. Green
А от къде мислиш да намериш такива принцески гащи?
Деси, аз мога да ти услужа с много аки  Laughing Имаме в изобилие - 4 пъти от вчера насам е акала.

Много миризлива стана нашата тема  Crazy Сори!

# 264
Нели, замислих се и аз да те посьветвам нещо за гьрнето, ама той марто е на гьрне и  без памперс  от миналата година март. леле , направо от цяла вечност ми се струва. до колкото имам спомен и той в началото стоеше доста време докато свьрши нещо. слагах му играчки около гьрнето и той си играеше с тях. май и приказки сьм му разказвала. а един пьт докато му пеех той взе , че заспа в краката ми  Joy  http://www.bgphoto.net/photos/2273/o633150922555625000.JPG   .  доколкото си спомням  Embarassed доста бьрзо влезе в час обаче какво се иска от него и започна да си казва. много скоро след това му купих седалка за тоалетната чиния и от година близо ходи в тоалетната. даже онази нощ ме сьбуди , за да ми каже , че не иска да пишка в памперса ( през ноща е още с пампи , защото много пие) и ходихме посред нощ на тоалетната.  ooooh!
абе каквото и да измислиш да я занимаваш , само не се отказвай - постоянството му е майката. ще переш повечко - то сега бьрзо сьхне  Laughing

# 265
Ама Мони и ти как си го заклещила там горкото дете! Няма мърдане  Laughing Тая хватка ще я приложа  Laughing

Няма да се отказвам. Много им се радвам на такива дечица дето нямат нищо против да си поиграят седнали известно време. При Дара нямаше такива положения  Confused

# 266
Мони снимката ви е феноменалнаааааааааа, смях се от сърце и душа бе човек, още го гледам, мамин златен да му ядеш дупетоп дето си го приспала така Heart Eyes
Нели, я пробай - имате ли дъска за тоалетната - детска - да пика там, като голяма, като мама, некви такива неща.
Леле ако кажа че съм гледала дете ще съм ебати циничката - без колики, без безсънни нощи, махна леко бибата, сере си в гърнето юнашки - направо не знам, аз ви казвам, че на фона на всичката пумия около мен, съм най - щастливата майка на земята, тоз Виктор да ми е жив и здрав Heart Eyes
В неделя - 11 в парка заимов - по телефоните ще се намерим кой къде е, там има едно дървено заградено - като ....абе с парзалки, некви дървени катерушки - около него ще се кльопнем с баце ви

# 267
Дъска за тоалетната ми бяха дали преди време, но тогава Дара тотално отказа. Сега може да купим друга, чудя се, не е късно. Сама да я избере, некви принцеси или мечоци, ако има ще е добре Simple Smile

Предложение за утре - Младежки театър - бул. Дондуков 8 - 11 часа - Мечо пух. Ние сме там.

Идеи за ново заглавие имате ли? Шошката е наред  Heart Eyes

# 268
  • София
Брой ни и нас. Засега. Сега ли ще купуваш билети, или утре на място. Междувпрочем, (слято ли се пише  newsm78), дължи ти едни пари, моля те, напомни ми!

# 269
  • София
Нели, извадих го лично аз, мръсния гад. Ама така е, който е отгледал 5 кучета, знае как става номера. Олио никога не съм ползвала аз за кърлежи. Направо вадя и къпя дупката с йод.

Но, не ви съветвам да вадите сами ако нямате опит. В "Пирогов" има кабинет, вадят ги там. Защото ако остане главата, става по-лошо.

За гърнето - в къщи не ще и да чуе за памперс, мнооого рядко има издънки. Но тръгнем ли навън или за ясла - искам си папесааааа. Не ще по гащи. Хитра е тя, няма да губи време в пишкане по градинките, я.

Общи условия

Активация на акаунт