Усмивките ни греят вече, чакаме на Янче второто човече!

• 19 000
  • 285
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Здравейте,
За градините аз съм за държавните. Такава сме ползвали и съм безкрайно доволна. Все си мисля, че частните са смесени групи с деца от 3-6-7 години. Пък и парите не са без значение. Незнам също как са и педагозите, тези в държавните поне са изпитани и с дългогодишен опит, както беше при Калоян. Един съвет от мен - избирайте градина близо до вкъщи.

МКР, за Свети Влас знам, че е станал едно цяло със Слънчев бряг, всичко е бетон, и мъж ми го оприличи на голямо Ж.К. Плаж на Свети Влас почти няма, сигурно е 1-2 м.
Незнам и с какви финанси разполагате за почивка, но мога да ти препоръчам Слънчев ден до Варна. Като бях бременна с Виктор, приятели ни подариха 14-дневна почивка там. Вълшебно е.

# 241
  • Sofia
И аз имам добри впечатления от Слънчев ден,но беше доста скъпо.На Дюни също има хубав хотел Роял Палас и е 5-звезден

# 242
  • София
М, ние правим две морета откакто се роди Веси. Първото е началото/средата на юни, само майки с деца. Две години подред бяхме на Синеморец, тази избрахме Приморско. Но, да ви кажа, че водата по това време рядко става за къпане. Ние ходим, защото няма никой, досега винаги сме били сами в хотела (доколкото може да се каже сами 5-6 майки с по 1-2 деца, де Wink ). Но поне децата могат да си вдигат гюрюлтиите на спокойствие и няма кой да им прави забележки, че пречат. Та, мисълта ми е, който иска, да заповяда с нас. Сега сме в "Чар", на ММЦ. Цената за двойна стая е 30лв. със закуска. Заминаваме на 7.06 и до 17-ти сме там.
После сме си платили от 6 септември за Халкидики, ама на кой ръкав убийте ме не помня. Иначе добре изглеждаше мястото на снимки. Пак е с голям заграден двор, за нас това е задължително условие. И без басейн.
Междувременно някъде юли-август ще направим няколко планински дни.
Толкоз за почивките.
Да ви се оплача, в неделя извадих на Веси кърлеж от главата. Носих гадината в НЦЗПБ да го изследват, уж нямал нищо, ама аз ще треперя 30 дни.
Та така. Вече с нетърпение очаквам да дойде 7-ми и да изчезвам. Запасила съм се с всякакви противокърлежови истории. Да знаете, че е пълно с кърлежи.

# 243
  • София
Намерихме се с мамата, която ме издирваше Grinning.
С нея заедно си пъшкахме след операциите, поканих я тук, и я чакам да се включи Hug

# 244
  • София
Да, Асе, аз и обясних как да дойде Simple Smile

# 245
 LaughingТУК СЪМ! ИСКАМ ДА СЕ ВКЛЮЧА КЪМ ВАШАТА ГРУПА. ТЕОДОР НА ЦЕЦКА РОДЕН НА 10.12.2004 Г.

# 246
  • София
Добре дошла, ЦВЛ!

Елексир, къде го завъдихте тоя кърлеж? 

# 247
Здрасти на Цецка и Теодор от мен. Добре дошли и дано се чувствате добре в нашата компания. Прибавих ви в списъка.

И аз планувам няколко морета тази година. Най-голямото ще е някъде през август  Mr. Green Ама вие си говорете, аз само ще въздишам.
Скоро почваме поредния ремонт.
Много ми хареса предложението на Елексирчето ...

Дара днес е без памперс - за сега всичко е в гащите. Поне започна да си казва след като го е свършила  Laughing Вчера е седяла за пореден път не знам колко време насрана, гъза й е червен като на маймуна и даже рева от болка. Затова реших, че е крайно време.
Направихме сутринта с нея табло за награди, налепихме там снимки на дечица, седнали на гърнета. Там ще лепим звездички за награда, когато и ако благоволи да си използва гърнето. Ще ви държа в течение. А вие ми пожелайте успех  Crazy

# 248
  • София
Е, хайде, късмет! Важното е, щом си започнала, да удържиш фронта. Аз съм взела решение да се занимая с въпроса през почивните дни другата седмица. За четири дни в къщи се надявам поне да сложа началото на процеса. Само се чудя, като свикнат на гърне, има ли проблем после като трябва да пишкат навън? Търсят ли си пак гърнето или няма проблем?

# 249
Май си зависи от детето. Повечето нямат проблем с пишкането навън. Особено като видят, че някое друго дете го прави.
Дара няколко пъти ми е изграла сценки, че й се пишка навън, сваляме уж памперса ... ама пиш няма.

# 250
абе тва що не ми дава чеима отговори в темата, а аз се чудя що не пишете сума си време newsm78
Както и да е
за съжителството - няма начин да се изнесем на този етап, не мне много ми пречи някой да мие , чисти, пере и готви вместо мен, но сме 6 човека и от както свеки не работи - да съм пуснала има няма 3 перални Mr. Green, много съм гадна. Зорлем им правя нещо закусано, щото тя само манджи готви, пък аз обичам специалитетчета разни, абе гърча я до последно. Верно, гадно ми е, но ми омръзна да съм им малкото домашно негърче - да се оправят. Събота и неделя с Виктор не се свъртаме у нас, освен да спиме като пънчета по 4 часа следобед.
Каня ви у нас в неделя - имаме си вече чадър, бседка с масичка - всичко - сериозно, елате ми на гости, пясъчник, колела, мотори..........и змии де, но вас не ви е страх нали Mr. Green
Неделя в парка заимов остава ли и кой ще дойде
Нели Виктор обожава да пика и ака навън, като пика вика - вижте ме като пожарникарски маркуч съм (дедовците само на глупости учат да знаете от мен Crazy). Преди две седмици на Илиенци ми вика - Мамо, акам, акам, акам, - и аз кво да правя, няма да го вкарам в гнусните кенефи - акахме зад един магазин Mr. Green, ама сосно ви казвам а аз умрях от смях и срам Blush
Той на гърне знаете сам самичък се научи, комай нищо по - особенно не съм правила, но при всяко дете е различно, много ме накефи Таблото със звездите на Нели и искренно се надявам да доведе до успех Wink
ЦВЛ уелкъм Hug
Янчееееееееееееееееееее, Янчееееееееееееееееее, как сте калпазанчеееееееееееее

# 251
Гери, взимам количката от Ивето, но на тази майк аще и намеря - знам кой предлага още една, сега се сетих. Пусни ми координати мля те на този център да се разберем как да им занеса количка

# 252
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Ние ще дойдем сигурно стига да не вали.
Криска аок успея да събера малко дрешки ще донеса. Чакам едно момиче да ми донесе летни дрешки за бебоци.

# 253
  • София
Гери, взимам количката от Ивето, но на тази майк аще и намеря - знам кой предлага още една, сега се сетих. Пусни ми координати мля те на този център да се разберем как да им занеса количка

Вече съвсем не си у ред....Май сбърка темата. Ей, старост-нерадост  Mr. Green

# 254
  • София
Добре дошла ЦВЛ, надявам се да ти е уютно тук при нас.
Хайде да разкажеш сега за Теодор, той беше голям юнак като се роди, много бял и с розови бузи. Ако можеш качи малко снимки да ви видим.

Виктор не иска да ака без памперс на дупарата. Няма тоалетни, няма гърнета, няма издържане. Иска памперс и ака прав, като трябва да го държа за ръцете, а той да се пъне. Днес го излъгах, че няма повече памперси, сложих на тоалетната, държах го за ръцете, той рева сърцераздирателно и нищо не свърши. Твърда съм повече няма да му слагам пампер, ако иска да ака, ако иска да не ака, да видим колко време ще издържи. Иначе за пишкането няма проблем, казва си, дори от две вечери е по гащи, верно към 5 сутринта го преобличам, но се надявам в скоро време да приключи и това.

Е Криске, видя ли, по-лежерно  Hug

Люси, мерси за инфото, но като стане време за нови обувки, ще те ползвам, може ли? Завода се казва Делфи Прим, нямат магазин, купуват се от склад. Мъж ми е ходил но в този момент са товарили камион за Варна, а той не е имал време да чака.

Общи условия

Активация на акаунт