Усмивките ни греят вече, чакаме на Янче второто човече!

• 19 003
  • 285
  •   1
Отговори
# 90
не моем, обадих и се, тамън била стигнала до мен - по азбучен ни карала........свучеше добре, каза - другия път нормално Joy Joy Joy..........ох изпълни ме със страхотни емоции, утре ще им се изсипя - виждам я тина киркова от прозореца на офиса

# 91
  • София
Добре дошла на малката Бояна! Да расте здрава, умна и царствена като страхотното си име! Сега ще звънна и аз на Янче!

Деси, сноще не можах да ти пиша, ама това не ми прилича на обрив от АБКМ. Освен това, един от основните симптоми е диария със слуз, понякога дори кръв, а такова нещо нямате, нали? Не им се доверявай, Ванеса беше на диета повече от година, направих си детето злоядо покрай тия некъдърници. Нека да й направят кръвен тест! А не пречи да си пие хипоалегренно мляко, за всеки случай, даже вече е препоръчително. Но не соево, каквото е за АБКМ, а просто хипоалергенно!

Райка, първо, много се радвам, че си сред нас пак, определено ми липсваше, и второ, съжалявам за неприятностите ви. Замисляла ли си се да дойдете до София, просто за всеки случай да посетите поведенчески психолог, за да престанат да му лепят на детето всякакви диагнози?

# 92
Райка в този ред на мисли, приятелка ми е Ирина Драголова - много прочут детски психолог и много финна жена, бих могла да съдействам Peace
мкп сестро време ни е за второ, сериозно ти говоря бе, ревем все едно аз съм родила. Ревах Деси като роди, Райче като роди, и на Шош и Нела ша ривем - докато не ми направят второ - ша ривем ooooh!

# 93
мкп сестро време ни е за второ, сериозно ти говоря бе, ревем все едно аз съм родила. Ревах Деси като роди, Райче като роди, и на Шош и Нела ша ривем - докато не ми направят второ - ша ривем ooooh!
Joy Joy Joy Крис, Крис, умрях от смях!

# 94
Янче, Честитоооо!!!  Heart EyesИ аз много се развълнувах!!! Наистина тези моменти не могат с нищо да се сравнят!!! Да ти е живо и здраво бебчето!!! Много да ви радва всички!!! И кака Мая също!!!! Бързо възстановяване ти желая, в което съм сигурна, ти си герой!!!

# 95
ВЛИЗАМ ДА ВИДЯ КВО СТАВА!
ЧЕСТИТА ВТОРА ПРИНЦЕСКА БОЯНА!Много хубаво тегло,браво,дано да е здравичка и не я мъчат колики!

НЕЛКА,честито ти христианче!Попът не се ли почуди дали да не й изкара бесовете и после да я кръсти ? Joy Този поп бая я е уплашил,щом даже се е отказало момичето да стане пинцеска! Joy

# 96
  • София
Честито на Янче!!!

Пожелавам на малката Бояна здраве и безкрайно интересен живот!

# 97
Joy Joy Joy Крис, Крис, умрях от смях!

а ти имаш ли ни телефоните, да не мислиш да ни държиш в невидение, а? Naughty Flutter Laughing

# 98
  • София
Честито Янче!
Много хубаво име, много ми харесва  Heart Eyes
Бързо възстановяване, честито и на кака Мая и не на последно място на тати   bouquet

# 99
  • софия
ЧЕСТИТА РАДОСТ НА ЯНЧЕ И ЦЯЛОТО Й СЕМЕЙСТВО!!!!!!!!
Райка,ако искаш пиши ми ,аз имам сходен проблем с моя големия  и съм го минала този път /даже  2 пъти/,но в никакъв случай не отлагай.

# 100
  • Бургас
Днес не можех просто да пропусна да вляза! Много се радвам за Янче и бебе Бояна! Колко хубаво звучи - двете сестрички Мая и Бояна - много си отиват! Да са живи и здрави!  Hug

Нели, честито християне! Ей за такова кръщене винаги съм си мечтала - да се помни  Laughing

Шоши, честита годишнина! И живот и здраве да й добавите една нуличка!

Честито и на рожденици и именници и всички, които празнуваха тези дни!

Аз благодаря на всички за отзивите по моя проблем! Честно да ви кажа, предпочитам няколко месеца да оставя детето на спокойствие за да го наблюдавам и да не му втълпявам, че има проблем. Защото и за мен освен козметичния тик друго няма - леко е невротичен и сръдлив, ама това си е характер. Не ми се иска да започне да се самонавива, че нещо не му е в ред. Моля се само отсъствието на таткото да не влоши ситуацията!

Абе вашите декемврийчета много приказват! Сани (Нан'то) още говори много бебешки. Обаче пък пее много вярно - изпревари  батко си поне с три години в това отношение!

# 101
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
ЧЕСТИТА БОЯНА НА ЯНЧЕ
ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА, КАКТО И ВСИЧКИ В КЪЩИ

Теста ни е ОТРИЦАТЕЛЕН. Пъпките сигурно са от нещо друго.

# 102
Деси за мен това е добра новина, дано не е нищо сериозно Praynig Praynig, поне няма да са гадни диети и ограничения.
Виктор е на мама най доброто, умно, красив,моето си гардже, толкова съм горда, като се прибера ще го изям от целувки - нито е плакал, нито е мрънкял - нищо, папкал е, играл си е, говорил е, иска пак да ходи, утре имали куклен театър, много е впечатлен, просто днес ми е много готин ден мамка му. Бях се сдухала - сега ми е суперрррррррррррррррррррр.
много си обичам бацето да знаете. Crazy

# 103
Ehooo, az malko kysno, no bjah dosega na rabota bez komp i samo misleh za Yanche:

Честита ни Бояна, но най-вече честито на Янче, Мартин и Мая, разбира се! Името е страхотно, наистина! да е много здравичка и щастлива!!!!

# 104
  • София
Честита Бояна , Янче !
 Да ти е жива и здрава както и ти и  Мартин , за да отгледате красиво и умно момиче и да се радвате на нейните успехи и победи!!!
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт