Любители на кучета - 157

• 3 607
  • 127
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
galenaa, при мен този линк не се отваря.

vmarinska, брей, къв е строен тоз Вачи!
Сега прочетох, извинявай! Снимах нашите:

# 91
Tintina имат, ама точно каква е малко като в индийски сериал. Майката на Вивата и Макс са от един татко. А пък кой е таткото на Вивата е малко неизвестен въпрос, защото е пак някой от родата май, че там на село всички са си някаква рода 😁
vmarinska вярно, че на Вачи устата е съвсем малка и зурла няма как да захапе. Ушите поне са тънки,ю и тези, които взимам аз все подбирам да са най-големите, ама се сещам, че.малките са си големи за толкова малко куче. Иначе Макс и Вивата ги хрупат като солети и не съм видяла да имат нужда от пеодължително дъвкане за да успеят да откъснат парче.

# 92
  • NICE,FRANCE
Нашите шошони като им дадем по едно голямо ухо и си хрупат. Може два часа да дъвчат без да мърдат. Голямо удоволствие за тях.

# 93
  • Варна
А какви са тези уши и откъде ги купувате? Имат ли някаква полезност, освен занимавката? Ние досега не сме им давали никаква човешка храна, освен плодове, зеленчуци и два пъти варен ориз - по необходимост Smirk

# 94
galenaa водят се сушени свински уши и се продават в зоомагазините. По скоро са от типа на пресованите кожи, но са тънки и хрупкави, поне за моите

# 95
  • Враца
Занимавка и почистване на зъбите. Ама как хрупкави, те са жилави. Simple Smile

https://e-dogshop.eu/products/pig-ears-10?variant=41585522245811

# 96
Аз такива изсушени неща не съм давала ама на Съни като й почнахме зеленото шкембе така го гълташе цялото парче около 209-300гр. Но то е меко и нямаше проблем. Сега си го хапва полека като деликатес.
Моя мъж е купил рагу от сьомга. Сега го сварих за да го обезкостя ама се чудя дали само него да й давам или да сваря и някакви зеленчуци да го омешам и така да го давам?

# 97
  • Враца
Вачо, от както е при нас, всеки ден кожена солетка. Зъбите му са белички и дъхът му е като на бебенце. Аз го отдавам на солетките.

https://medivet.bg/%D0%BA%D0%BE%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%B8-%D1%81%D … 100-%D0%B1%D1%80/

# 98
Аз взимам от тези:

Те са идея по тънки и хрупкави. Иначе съм виждала по магазините и по дебели и някакви пушени дето се водят, също са по дебели.

# 99
  • Варна
Благодаря за отговорите! Ще им купя за проба. Аз помислих, че им давате от тия разни пушени, варени, печени, от веригите човешки магазини и не ми хареса идеята. Дъхът на моите го отдавам за кокосовото масло, с което им мия зъбите вечер преди лягане.
Хора, няма такива смешки, ще трябва да ги снимаме. Като стане 6 ч. идват от двете ми страни, сядат и ме гледат много настоятелно, като от време на време Рая поглежда към часовника на колоната над главата ми. Аз по това време съм седнала на верандата и пия кафе, и по инерция поглеждам колко е часът. Явно тя е запомнила този ми жест. Изтърпявам този втренчен поглед минута - две,  и питам примерно Рая: "Райче, какво има, гладна ли си?". Тя "отговаря" като отваря една голяяяма уста, уж се прозява, поглежда часовника, а  мъжът ми се хили, че "сега ако ти каже, че часът е станал точно за вечеря и ще я призная" Satisfied
Изяждат си гранулите и следва другият ритуал: застават пак от двете ми страни и ме гледат втренчено. Вадя четките, вадя маслото и се почва едно "ухажване" с въртеливи дупета, при което всяка е с полуотворена уста. Почваме винаги с Буря, за да си отиде първа в къщата, че е голямо л@йно, ако някой легне преди нея, и ръмжи поне 3 минути. Втора е Рая, която е по-търпелива и старателна - тя си намества зъбите, отваря широко, въобще цирк е голям. После взимам кутиите, отивам до мазата да ги напълня за сутринта, Рая върви с мен и си отива да си легне.
Имам клип, не мога да го кача тук, но ще им направим снимка как чакат за "зъбомивка"Smiley

# 100
Galena страхотни тез двете Kissing Heart
Много са умни животинките. Кристал като й кажа "гладна ли си?" и е време за ядене пощурява, то са целувки, въртене, ходене на 2 крака докато не й дам за ядене. И реагира само на моето питане. Мъж ми я пита, а тя не му обръща внимание, но аз кажа ли го ....
На Съни зъбите откакто й даваме зеленото шкембе са блестящо бели, а преди това имаха зъбен камък. Сега мисля и на Кристал да почна да й давам,че тя почна да си има зъбен камък.

# 101
  • Бургас
Пробвах туй шкембе, Елза не го ще. А всякакви гадости да яде от земята може.
Подарих го на кучешкия приют.

# 102
  • Варна
Да, точно така е - само на мен отговарят по този начин. Мъжът ми пита, пита и отговор няма. Той затова ме бъзика, че ще ми отговори Рая някой път и тогава "ще я втасаме" Satisfied
Сега открих една снимка от миналата есен, точно в този час и "отговорът" на Рая, в случая:

Ето я и Буря:

Чиниите са подготвени на кладенеца, обаче аз още се мотам след разходката и си допивам кафето. да видите на какъв невербален "тормоз" съм подложена като се разсейвам Stuck Out Tongue "Голяма уста гладен" - така пък им казва синът ми Smiley

# 103
На Кас като му кажа "Хайде да ходим да папкате", както е полу заспал в скута ми, изведнъж скача долу и започва да върти опашка и да прави кръгчета на едно място.
Днеска е ужасно времето - дъжд и кал, вече два тоалета имаме за пране от сутринта. Баба им ще им прави компания от днес, да видим. Грейси е сърдита, че вече не е собственичка на стаята си, легнала е на леглото с гръб към стаята и не ми обръща внимание. Мег се кри известно време, ама вече се показа.

# 104
  • Mediterraneo
Нашият ритуал е сутрин. Излиза, когато е на зор, от стаята на голямата. Прави си обиколката в градината, връща се и директно застава пред хладилника. Тя си разполага с гранулите постоянно, ни пастет все сутрин. И започва да мрънка. Аз се правя на разсеяна, тя само дето за ръка не ме хваща да ме води да вадя храната. Много е смешна как ме убеждава, че точно сега трябва да извадя нещо за нея.
Настанена на моето място на спалнята

Общи условия

Активация на акаунт