Любители на кучета - 157

• 4 100
  • 154
  •   1
Отговори
# 75
Хо-хо-хо!
DreamingOfSummer и ако е все така разбрана ще е навсякъде с нас. Можело и да не тича по цял ден на двора като в галоп и да си е спокойна и добричка! Според нас си мисли, ще е човек напоследък Grinning, но може би много от тукашните любимци тъй мислят Grinning

# 76
  • София
Хора, как беше онзи сайт, от който поръчвахме обезпаразтивящи на добри цени? Някой сеща ли се за какво говоря и как беше адресът?
Баба ви Буба е добре, днес за пръв път сама заигра малкия и никой от двамата 1) не се стресна от другия, 2) не се отказа преждевременно от играта  и 3) не плака Simple Smile Голяма гоненица падна, но баба ви е хитра и опази опашката и ушите много успешно Grinning Ще гледам да кача и снимка тези дни, но то на снимки не си личи как я подмладява келешът Laughing

# 77
Zoovet pharma е сайта, днес тъкмо ми дойде поръчка оттам, поръчвам за половин година напред. Имаше и подарък - сгъваема купичка на Симпарика (такива обезпаразитяващи бях поръчала).

Тони, ще станат големи дружки.

# 78
  • Враца
Абе, моето куче Вачко е ненормално! Понеже погръща всякакви лакомства цели, говоря за доста големи размери от рода на тези:

https://zoomag.bg/produkt/magnum-pileshki-butcheta/

Това го поглъща без проблем, като пеликан и естествено не му даваме.
Но за да си почиства зъбите трябваше нещо да измислим и му купуваме от тези, защото са големи:

https://zoomag.bg/produkt/magnum-pileshki-butcheta/

Е да, ама днес след като изяде патешкото, размекна с дъвчене вътрешната част, която е дълга около 10 см и я погълна, цялата!!!
Направо сме в шок! Даже малко се позадави, но си я глътна.
И сега, какво да му даваме ? Умрях от страх. Мъжът ми вика, той и другите пъти си ги е гълтал, но се е крил. Ама, как спокойно да му давам , сега ?

# 79
Ох, тоя Вачи! Само тихи щуротии върши! Освен да го наблюдавате докато го яде за друго не се сещам.

Бергичка беше днес на лов за патки Simple Smile Скокнала в канала, не след патките, а тъй, развалила лова на ММ. Днес дивана ще е мит за нея! Довечера като се прибера от работа ще има баня във вана хъхъ, ко ще е един господ знае!

# 80
  • Варна
Хиля се тук в офиса сама, дано не влезе някой, че ще изглеждам като....Smiley Реа, пусни във ваната една гумена патка - за примамка Smile Или ловецът да се потопи първо, та и тя да се излъже SatisfiedSatisfiedSatisfied

На Вачето как му влияе този цял кокал и как ... излиза? Ако няма проблем, май опасното е, че може да си надере гърлото, или да се задави. А да му вземете по-големи размери? Ние взимахме големички /10 см/, но Рая много трудно ги започваше и често ги изоставяше. Сега съм намерила едни 5 см и няма проблем и при двете, а много добре почистват - Буря вече почти няма зъбен камък, преди на всеки 6 месеца натрупваше. Обаче и зъби мия всяка вечер с кокосово масло. Всичко оттук научих, благодаря на всеки помогнал със съвети и споделяне! Flowers Hibiscus
https://cdn.ariakennel.com/storage/images/product/43343/conversi … large.jpg?class=l

ПП. Показвам снимка на нашите - трудно се размекват, голямо дъвкане пада, изключено е да ги глътнат наведнъж

# 81
  • sf
Ох, обърках темата.
Ама нищо, де 😃

# 82
  • под тепетата
Значи, за лова пращам Озю, ама за ваната зор ще видите, Реа! Пред банята треперушка като войник на пост Joy

# 83
  • Враца
Ама, той Вачо не може да си отвори устата за по-големи, то и тези са големи, вие представяте ли си 10 см кожа да погълнеш и тя е и дебела, като я размекне, става колкото каишка за врата му!  А онези бутчета ги поглъща така, твърди ...

# 84
galenaa, при мен този линк не се отваря.

vmarinska, брей, къв е строен тоз Вачи!

# 85
  • Варна

Ето го късметлията Роки, в ръцете на племенника ми ❤️

Ето ги и моите душички, умират от студ в тая София и бързо си вършат работата навън. Скоро ги водих на педикюр, че тук основно градинки и тревички, във Варна по асфалта нямаше грижи. Сега чакам от Тему-то дебелите дрешки, те си имат де, ама само за гръбчето, но заради температурите тук им поръчах такива, дето са до лапите чак. 😅

# 86
  • Пловдив
Оригинала:

Hachiko Monogatari (1987) ENG SUBS [HD]

https://m.ok.ru/video/6830146521766

# 87
vmarinska аз въобще не давам такива кокали от пресована кожа, точно защото се гълтат едни големи парчета, даже съм бъркала и на двамата в гърлото да им вадя заседнали парчета. Но пък на изхода са се разграждали и си излиза нормално 💩 Но пък ма редовно им взимам сушени свински уши или зурли 😆 С тях няма такава драма, защото са тънки и хрупкави.

И съвсем пресни, пресни данъци

# 88
  • Бургас
Sivi, не помня дали си споделяла - Макс и Вива имат ли роднинска връзка?

# 89
  • Враца
Sivi, ние зурла имаме, но не може да си отвори толкова устичката. А уши има , но големите пак не може , а малките заешките също ги гълта , като останат на половина, а това също е голямо за него, но той май има свойството да си разкачва чейнето, като питон.

Общи условия

Активация на акаунт