Любители на кучета - 157

• 4 191
  • 158
  •   1
Отговори
# 150
  • тук-там
Мокка днес щеше да навърши 6 години. Тази мъка ни държи за гърлото и не ни пуска. Чудя се как да отбележим този РД без моята сладка Мокка. Непрежалимото ми момиче Sad

# 151
  • София
mtz, много съжалявам. Въздържах се да питам какво става с делото.

# 152
  • тук-там
Няма още образувано такова. Но се опитваме. Поне изгонихме този от околията. Но все пак заради всички приятели четириноги, се надявам да успеем да създадем съдебен прецедент.

# 153
  • София
МТЗ, дано успеете. Животинките ни напускат, защото живеят по-кратко от нас, но случилото се с Мока е още по-тежка травма.

# 154
  • София
Не знам какво се е случило с Мокка, но ми е ужасно тъжно за всички загуби, особено за внезапни и неневременни.

# 155
Ах,милата ни, любима Моккичка...

# 156
  • София
Съжалявам, mtz...
Много ми е мъчно за всички кученца от темата, които си отидоха без време.
Искрено се надявам онзи тип да си получи заслуженото.

# 157
  • София
Аз имам голям проблем с едни идиоти. И не ме е срам да ги нарека така.
Съседи по вила от едно село. Нямат ограден двор, отглеждат над 15 котки и 4 кучета. Никой не си прави труда да кастрира, поне се надявам, че обезпаразитяват.
Котките са безконтролни, кучетата постоянно са вързани с верига. Едното е особено злобно и голямо. Пускат го да се разходи сутрин. И то ми лае и се опитва да ми се хвърли през нашата ограда. Първосигнално ми идва да го отстрелям. Казвам си, че то не е виновно. Но се опитва да се хвърля и по моето кученце. Направо не знам какво да правя. Вече не смея да изляза рано сутрин на разходка, защото може да ми скочи. А и да направи нещо и на малката.

# 158

Общи условия

Активация на акаунт