Любители на кучета - 157

• 3 944
  • 143
  •   2
Отговори
# 135
Дрийм е пудел. Нито косъм за 3 години. Само когато го реша се събират, но са си на топчица.
За сметка на това у дома сме три дългокоси жени - аз, дъщеря ми и майка ми. От нас има бая. Simple Smile

# 136
  • Пловдив
Аз кучешки легла и възглавници за под дори не съм взимала. Котката има навика да маркира всякакви такива случайно оставени неща по земята.
На дивана имам калъфи, който сменям редовно или поне се опитвам. Арда не пуска все още много косми, но очаквам на пролет да падне бебешката козина. Вечерта обаче спи при мен, тя си има одеало и го постилам на спалнята и тя ляга там.
Саско спи при синковеца - и когато сменя козина е страшно. Но както знаете Саске е владетелят на леглата - да лежи на пода не съм го виждала сигурно 1 година. Дори лятото не ляга на земята.
С три животни е кошмар, ама кой каквото си направи сам...

# 137
  • София
Бебето държи да е плътно с нас, за това и леглото в спалнята. Иначе на дивана му е най-удобно. Лятото спи на плочките.

# 138
  • sf
На мен Нейо ми е първо куче. Качва се където иска, спи при мен. С космите се справям като не им обръщам внимание 😆 Малко ми е кофти като идват гости, ама за това не каня вече хора, които имат нещо против космите. 🤣

# 139
  • София
И аз като Донсита.

# 140
Диваните са застлани и ги тупам всеки ден, спалнята също. Иска при нас, ако заключа спалнята цяла нощ скача да отваря и няма спане🙄 С коригиране не става, пък може и да нямам нерви цяла нощ да се разправям. Спи между нас , по гръб вирнал "крачолите"😃

# 141
  • Mediterraneo
Космите на моята не се набиват по тъкани, от завивките с един замах на ръката падат. И, честно казано, не ми пречат, аз и трудно виждам, може и затова да е. Гостите ми са само близки хора, така че и това изобщо не ме тревожи.

# 142
+1 като донсита, както и махам очилата като оправям леглото,за да не виждам космите Joy
В началото не давахме също да се качва ама с времето вече даже си я взимаме или я чакаме през нощта да дойде да се намести около нас.

# 143
Трето куче гледам, което спи и се качва където и както иска. Отдавна съм спряла да обръщам внимание на космите, ама и никога не съм била особен фен на непрекъснатото чистене тип Моника от Приятели. Гости рядко имам и честно казано не ми пука дали ще им пречат космите или не, ние сме си у дома, ако на някой не му е ок да не идва. Единствено в гардероба не пускам никой да влиза да спи. Много ми е комфотрно да се гушкаме сутрин и вечер с Кас и с Мегчето. Грейси е темерут и дори преди Мег и Кас много рядко идваше да спи при мен, а в тия редки случаи лягаше възможно най-далече от мен и се сърдеше ако я пипна.
За мен лично чистенето е много досадно нещо и каквото мога съм роботизирала, ако изобретят и робот, който бърше прах - веднага купувам.

Общи условия

Активация на акаунт