Любители на кучета - 157

• 693
  • 27
  •   1
Отговори
# 15
  • под тепетата
И аз това забелязах Stuck Out Tongue Winking Eye
Леле,колко бързо изписахме старата тема!
 Това става ли за запис Blush

Sivi, благодаря!

# 16
# 17
Ехееее Бергичка на корицата на списание "Любители на кучета". Благодаря Sivi! Благодаря и за новата тема!
Лека нощ Grinning

# 18
  • На морето!
Аз повдигнах въпроса за двете кучета, и двете са Чихуахуа, съответно и голямото, и малкото се страхуват от другия и плахо се заобикалят. Голямото беше голям ентусиаст в началото, малкото го изръмжа и голямото вече се страхува. Бавничко им върви адаптацията, или пък не, от неделя са заедно. Той е на 8г тя на 12 седмици.

Засега всеки от тях си има своята сейфти зона- той на дивана, където тя не се качва, тя в леглото си, където той не доближава.
Имаха няколко момента на относителна близост, няколко скандала и пред повечето време съжителстват като скарани съпрузи с 30г брак.

Благодаря на всички за споделеният опит и препоръки! Страхотни сте! 🤗

# 19
Tintina, по скоро се пази да не изцапа дУпарата😃 Пък може и двете.

# 20
  • гр.Варна
да се появим за малко и ние. Чета ви редовно, но отдавна не пиша в темата. Някой ни помнят със сигурност, други не ни познават. Това е Кара. Любовта и глезлата на семейството. а това е Ная - кралицата.

# 21
  • Варна
И аз това забелязах Stuck Out Tongue Winking Eye
Леле,колко бързо изписахме старата тема!
 Това става ли за запис Blush
Sivi, благодаря!
Става, става, bilqna, добре е, че Ози е в тази поза, можеше и да е разменена -неговият крак да се показва.... Stuck Out Tongue Closed Eyes

Данък от нас - довечера.

Новата членка в семейството на Rapariga е голяма мишка - толкова е крехка, тъжна някак, че ти идва само в горния джоб да си я държиш. Сладурка Heart

Всички "данъци" са много мили!!!
Благодарим ти , Sivi, за новия "приют" в това студено време! Flowers Hibiscus
Всъщност, ето малко миналогодишна пролет - за баланс, че ни се смързна трътката в тоя морски вятър:

# 22
  • София
Я, имало нова тема, благодаря!

Нара срамежливката Blush

# 23
Идем с Гинче, да благодарим за новата тема и да оплакнем окото с хубави снимки Heart Exl
Добре дошла на малката бебка- много е сладка и се надяваме, че ще постигнат мир и любов с баткото!
Данъка ще ни е една снимка от снощи, че сега пекна и ще е трудно да я хвана в кадър, че навън хич не седи мирна:
- гушнала е любимата ръкавица( оня ден, кат хвана големия студ мм мрънкяше, че му ги била направила на нищо, ама ги оставих да се разбират...Yum), а ако Ви се вижда малко по- пищна откъм ханша, да знаете, че е от едрия косъм и от уменията ми като фотограф, в никакъв случай- от преяждане Relaxed

# 24
Привет и от нас! Купих му бандана от Тему, едвам я издържа Grinning

# 25
Искам да купя на Кас кучешки гети, че ми писна да му мия препиканите лапи. Обаче искам да са само гети, без обувка и да не са плетени. Да сте виждали нещо такова? В Тему и Алкиеспрес ми излизат само плетени, или са като ботуш (с обувка отдолу).

# 26
# 27
Значи като написах dog sleeve в немския амазон, взеха да ми излизат предпазители за една специфична част на мъжкото куче... Rolling EyesFlushed Не искам и да знам за какво се ползват. Ама така като гледам, може и въобще да не е за кучета това...

Общи условия

Активация на акаунт