Любители на кучета - 157

• 8 332
  • 327
  •   1
Отговори
# 315
Лошото е че кърви, щото диването не седи мирно...за малко излязох, тя си свалила чорапа и бинта и направила целия апартамент на лапички...Сега е под постоянно наблюдение, но като спре да цапа ще те послушам( ако не спре, ще я водим на доктор).

# 316
Гинче мама има едни кръвоспиращи пудри за животни може да пробваш с такава да спре кървенето.
И аз сутринта имах малко стрес. Слизам долу при котките, те обикалят около мене и гледам едната котка не стъпва на заден ляв крак и го държи във въздуха. Направо ми прилоша, качвам се и юркам домочадието да се оправя бързо да излизаме да ходим до ветеринаря. Мъж ми слиза долу и ми казва" на кой крак не стъпва, я гледай как седи на двата задни крака и танцува". Гледам я ходи си, тича си и няма проблем. Викам аз ли нещо вече не съм в ред или може да е стъпила нещо накриво като съм отишла и моментно да я боляло и после да й е минало.
С какъв шампоант е направено розовото сърце на Ева? Аз исках на Кристал малко връхчето на опашката да й оцветя, да си личи че си е моя. Аз доста си сменям цвета на косата, та и тя Stuck Out Tongue Winking Eye

# 317
Ето ви един нещастен Кастиел с физиномията "Аз  къде ще акам сега?". Хич не иска да стъпва по снега, едва го накарах да влезе за снимката.

Последна редакция: пн, 02 фев 2026, 22:16 от DreamingOfSummer

# 318
Ако има конкурс ,,Мразя зимата" ,сладурчо Кас- ще е на първо място!!!Милият как гледа... 
    Лори обожава сняг.Като малко дете му се радва.

# 319
  • София
Пухлата е в приповдигнато настроение. Simple Smile Вчера чак тича в галоп по една полянка.

# 320
  • Бургас
...ходи да търси боклуци за ядене , скрити под снега , които аз не виждам.
Защо ти е да ги виждаш, ти ли ще ги ядеш Joy
Да го дръпна преди да е налапал нещо,че ако не успея да му го извадя на секундата ,го е глътнал - като мисирка ,за да не му го извадя.

Ми така де - лапа първи, за да не го "изядеш" ти Simple Smile
И ние се забавляваме по този начин вече шест години и половина.

Пухлата е в приповдигнато настроение. Simple Smile Вчера чак тича в галоп по една полянка.

Не само тича в галоп, ами и се къпа в една голяма локва като патриот на Богоявление.
В едни руски сайтове четох, че приповдигнатото настроение било знак, че на кучето му е студено и трябва да се облече. Да пипаме уши и опашка съветват. Ако са студени - да се облича. И при температури около нулата пак, всички апартаментни кучета. То вярно, че там е студено, но не мога да си представя, че едно куче, на което му е студено, ще ходи да се къпе в ледени води...

# 321
  • София
Не знам какво пишат, но от кучета не разбират. Simple Smile Ксена е зимно куче, тя обожава сняг и не иска да се прибира. Въобще не й е студено, защото има косъм и подкосъм.

# 322
  • София
И аз да покажа едно снежно куче.

Нари много харесва снега. Снощи като я изведох преди лягане само да пишка в 22.30 ч. и като се разигра - тича, скача, ляга в снега. Едва я прибрах. На мен ми се спеше, та две не виждах, а тя подскачаше и развяваше щастливо ушаци...

Както виждате - обличам я. Не мога да се пречупя да я оставя да ходи гола, въпреки че надали й е студено.

# 323
  • Пловдив
Променена ми изглежда братовчедката, покафенява повече. Млада дама Heart
Ние вече цял месец сме на съкратени разходки, Саско е при баба, защото ми обърнаха нокътя на палеца на ръката и сега го чакам да падне...
Но за малкото време навън в снега и въпреки страха си личи, че на Арда и е интересно. Днес за първи път като отворих входната врата избяга навън.

# 324
  • София
При много ниски температури сигурно трябва да се обличат апартаментните кучета. Един познат с шиба беше ходил преди години във Финландия. И там на минус 27 градуса кученцето взело да пристъпва ситно и да вдига лапи. Тогава й беше обул ботушки, но не помня дали е обличал.

# 325
На Кас си му е студено и почва да трепери и да се дърпа да се прибира, ако не е облечен. Ама той е диванно куче Smile

# 326
Той и Макс е диванно куче, но му е много хубаво в снега. Размятва ушаците и бяга като изтърван.

# 327
  • тук-там
Много се радвам, че Арда показва знак на отпускане навън. Иланг, стискам палци тя лека полека да пребори страха от разходките! Може би носете и играчка на разходките, ако обича да играе.

Общи условия

Активация на акаунт