Нямам нищо и никого и не знам как да продължа напред.

• 2 191
  • 67
  •   7
Отговори
# 60
  • София
Другите писания с груб тон са и ги зачистили.
Кауза пердута е, ако не се вгледа в себе си и не работи много за да се промени тя самата. Светът и другите хора няма как да промени.
П.С
Виждайки правописа и изказа на български....не залагам надежди да владее добре чужд език
Не исках да бъда груба, но и аз това си помислих. С този правопис на български не си представям нивото на владеене на чужд език.
Другите груби писания съм ги пропуснала, но вече си ги представям. Тонът е много неприятен.

# 61
Да бе, тя не владее на ниво С1 и български, да не говорим С2 на чужд език Simple Smile

Мечтае си още, това са някакви фантазии. Как в чужбина, като отиде, всичко ще е хубаво и различно. За човек, който толкова драматично приема тоя работи с общежитието, съквартирантите и приятелите в училище, с проблеми в комуникацията, с неприветливо за работодателите излъчване и държане, няма да е много лесно да си намери първата работа, а тя го представя като ндй-лесното нещо на света. Но нищо де. Ако евентуално се разработи, може да си намери приятелства на работата.

# 62
Simple Smile Ето затова казвам, че хората, които омаловажават липсата на социални умения при подобни лирически герои, го правят, за да гледат сеир. Те му говорят, че е много яко да си аутсайдер, то вярва, че мястото му е сред връстници от семейства пето поколение нотариуси в Западна Европа, и му гледат сеира.

# 63
  • София
Лично аз съм бабка вече, ще ставам на 50. Затова знам, че човек насила може само да вземе, не и да даде, както виждаме и тук.
Няма чужбина, в която агресията да е ок в общуването. Просто няма. И Ирис питаше дали пак виним самотните за самотата им. Не ги виним, но виждаш зад самосъжалението какво се крие обикновено. Затова от самото начало акцентирам върху отношението на авторката към другите. От първия пост се вижда, че презира всички. След ден писане вече презира и мрази и нас. Толкова.

# 64
Какво очакваш от темата? Съвет или да те ожалят? Пускаш я, защото твоят подход явно не работи и не си постигнала резултатите, които искаш. Но фокусът ти отново е върху негативното, чакаш повод да спориш и да се караш, да си на контра. Можеше за всичко друго да се хванеш и да коментираш, а не да умножаваш злобата българска Simple Smile  Разбирам да не възприемаш съветите, но даже историите видимо не четеш с разбиране. Ето това ти е една грешка в общуването, хората сигурно виждат, че за теб е важен само твоя наратив, а тях не ги отразяваш.

# 65
  • SF
Ясно е, че правопис се учи. Ясно е, че цялото ти поколение има дефицити, които се дължат на различни фактори. Повечето от вас в тази възраст се чувстват самотни, недооценени, заслужаващи повече. Дано да го постигнете всички това повече! Вие сте бъдещите ни лекари, управители и управници, бизнесмени.
Никой от нас не иска да е заобиколен с простаци. Всеки иска интелигентни хора да заемат постовете.
Само след година хормоните и младежкият бунт и неопитност няма да могат да служат за оправдание. Учи и трупай знания, но просто бъди по-мила.

# 66
Училището далеч не е единствената среда на едно дете. Обикновено контактите започват първо с деца на роднински или приятелски семейства или съседски деца, продължават през детската градина, едва после идва училището, но след това се добавят контактите от допълнителните занимания или клубовете по интереси... И най-най-затворените и интровертни деца все някъде по този път си намират едно или две приятелчета, с които изграждат връзка. Отделно допълнителните занимания (изкуство, спорт, интензивно учене на език и подобни) дават едно здравословно (но и реално) самочувствие, че в нещо си добър и те бива. А и повечето родители на свити и притеснителни деца взимат мерки доста преди да се стигне до гимназия.

Такава абсолютна самотност не е естествена, и говори повече за лични дефицити, отколкото за лоша среда.

# 67
  • Sofia
Обидите са премахнати.
Темата злополучно приключва.
Залючвам.

Общи условия

Активация на акаунт