Изолирана съм социално. Не общувам с никого освен с родителите ми.
Като дете бях много общителна и екстровертна, но след години училищен тормоз и токсични приятелства, се превърнах в отшелник.
Опитвах се да започна да излизам пак на село, но хората агресивно ме игнорираха затова се отказах. А там както знаем, компаниите са малко и ограничени. Бях на общежитие, смених стаи 2 пъти, защото и в двата пъти момичетата се настроиха срещу мен, говориха зад гърба ми и ме тормозеха и накрая се махнах.
Бях се сприятелила с едно ново момиче в класа и още едно момиче, и бяхме много близки за 1-2 години, докато не започнаха да страничат от мен и станаха едно драми, не по моя вина и спряхме да си говорим и те настроиха целият клас срещу мен.
Това ново момиче ме беше запознало с момче от съседния клас с което също много се сближихме, но то си хвана приятелка, започна да се държи супер гадно с мен и сега се прави, че не ме познава.
Нямам си приятел, никога не са ме поглеждали. Девствена съм. Според хората (освен майка ми) съм средно хубава, смисъл не съм потресаващо грозна и ме съм дебела.
Силно се съмнявам, че имам аутизъм, но в България знаем как се третират такива проблеми.
Няма как да включа цялата история за да разберете положението ми напълно, затова питайте ако ви интересува нещо.
Наистина е същински ад да си толкова самотен. Не познавам някой, който е толкова изолиран и смотан колкото мен, дори и най-неприятните хора имат приятели и гаджета.
Не знам какво да правя. Единственият ми шанс е моят план да отида да уча в друга държава и да започна изцяло на ново.