Пазаруване от about you - тема 45

• 23 041
  • 363
  •   7
Отговори
# 360
Аз днес получих якето Khujo, вместо в черен цвят, беше синьо. Като се загледах и друг модел, етикета беше закачен супер странно на страничните етикети, а не горе на врата където стои обикновено. Изглеждаше ми носено, имаше някакви петънца. Абе пълна греда, звънях им да отбележат всичко това. Как ги приемат тези върнати дрехи, очевидно носени не знам..
Дойдоха и ето тези UGG, имаше само 40 номер, аз съм 39, но се надявах да са умалени, еми не са и като ходя не са удобни, защото се вади петата. На топ цена бяха - 63 евро. Не мога да дам линк, защото не работи.
Скрит текст:

# 361
  • София
Преди 2 години купувах khujo -то ми, но етикетите  наистина бяха някъде  отстрани.  Сега ако има следи като от носено вече е друго. Ама сме чели тук за случаи на носени якета, със следи от ФДТ и т.н .

# 362
Рулетката май пак не е активна,утре намаление?

# 363
Някоя от вас има ли тази чанта? Линкът не е активен, затова давам такъв към друг сайт. Сива поръчах от аутлета за около 65Е. Интересува ме хубава и здрава ли е кожата, бързо ли омеква и се деформира или пък не и големината средна ли е? Не искам да е много малка, защото не ми е достатъчна.

https://www.hausfelder.de/harbour-2nd-shopper-anchor-love-bianca … y-flamingo-955256

Общи условия

Активация на акаунт