Пазаруване от about you - тема 45

• 45 660
  • 648
  •   9
Отговори
# 630
Утре в 11 - намаление.

# 631
Тези Coins могат да се ползват наведнъж само,така ли?
Примерно половината в една поръчка не става,нали?
Просто продукта е евтин и ако ползвам всички слизам под безплатната доставка.

# 632
Да, точно така, само наведнъж могат да се ползват, няма възможност да се разделят.

# 633

Койнс трябва да се ползват за големи поръчки, където има шанс да няма връщане.
Моите изгоряха с поръчката едно яке, което върнах, но не предполагах, че няма да ги възстановяват.

# 634

Моите изгоряха с поръчката едно яке, което върнах, но не предполагах, че няма да ги възстановяват.
В случая няма да се връща,6 чифта чорапи Адидас,имам друг цвят,няма какво да се обърка,но тези 2.5 евро доставка ме дразнят в случая.
Ще ги палолзвам друг път.
Макар,че няколко изтичат.

# 635
На мен ми изтекоха 200 точки. То като има намаление не могат да се ползват,с код не може..,та няма кога. 2евро.все тая..

# 636
  • София
И на мен ми изтекоха едни 100 точки. Имаха още няколко дни до изтичане, появи се намалението, заради което не можеха да се използват и след него вече ги нямаше. Би трябвало в такива случаи да им удължават валидността. Ние няма как да знаем в кой момент ще пуснат намаление. В случая беше само 1 евро, но  можеше и да са доста повече.

# 637
Има ли активен код в момента?

# 638

В случая няма да се връща,6 чифта чорапи Адидас,имам друг цвят,няма какво да се обърка,но тези 2.5 евро доставка ме дразнят в случая.
Ще ги палолзвам друг път.
Макар,че няколко изтичат.
Ся, трябва ли да те учим, сложи още нещо и го върни после😉
И проследи, какво ще се случи с койнс след връщането, т. е., колко пари ще върнат.

# 639
има

VIKT20 - 20% за суми над 50euro валиден от днес за 72 часа

От утре трябва да е валиден и Denitsa20, 20Denitsa

# 640
  • Пазарджик
20Denitsa,20VIKT

# 641
Дойдоха за младежа худито и долнището на Алфата..довечера ще му ги презентирВам Stuck Out Tongue Winking Eye
МеждувременКо премерих и аз худито...мммммм...ми то много ми тича бе ...Grinning
И две тениски на Томито....

Вчера пък дойдоха едни белички сникърси на Ню Баланс.../и те много ми тичат Joy/...ама и аз като Дейзито..уж US 7, UK 6.5..пък палецът ми леекинко пак опира..ще ги мисля тях, че 29 евро сал бяха, кожа..

# 642
Това ще го връщам, размер Л, 30 Е в София се намира, ако някой го пожелае, насреща съм.
Много дебело ватирано, толкова топлещо  нещо няма кой да носи.
Виж този продукт в ABOUT YOU:

https://www.aboutyou.bg/p/tommy-hilfiger/suichar-28293994?utm_me … _campaign=product

Смъкни приложението сега:

https://app.adjust.com/hdfs9w4?deep_link=appaboutyou://p/tommy-h … /suichar-28293994

# 643
Не е добра идея да се използват монети, когато се поръчва с артикул тип "пълнеж", който 99.99% има вероятност да се върне. При поръчка на повече от един артикул монетите се разпределят пропорционално на броя на артикулите и при връщане на единия артикул съответно 50% от тях се губят. Лично мнение.

# 644
  • виртуално
Чакам да видя какво ще стане с моята поръчка с coins , но според мен би трябвало да ги връщат

Общи условия

Активация на акаунт