Пазаруване от about you - тема 45

• 46 300
  • 668
  •   10
Отговори
# 645
Дано да е така.
Иначе си ги коригират койнсовете пропорционално на върнатите неща от поръчка, сега погледнах.

# 646
Получих си червената чанта Валентино - чисто нова е, с калъф за съхранение и два типа дръжки дойде. Има я, мисля, още на сайта:

Надписът е само на едната страна, единствено той ме смущава, но май ще я задържа...

Скрит текст:

# 647
Не връщат монети ако върнете нещо закупено с тях. Така,че ползвайте ги умно и избягвайте последни бройки или появили се отново след  изчерпване. Така,че аз якето ще го мисля или ще чакам са се появи ново. Казаха че щели да ми дадат код да го поръчам отново. Но дали ще се появи е късмет.

Еее, много нечестно така.
От къде е информацията?

Пратиха ми имейл. Получих яке,което е носено като използвах монетите си за него.

Хубаво, че ги връщат, ама преди 3 страници друго се пишеше ...

# 648
Да,отново ми казаха на имейл че няма да ми ги възтановят.

# 649
Много тънко трико на тениските Томи Джинс! Ей, няма качество вече, няма. Ще се усучи и размъкне на първото пране.

Иначе Алфата - и долнището, и худито - тлъсти и дебели по мой вкус Stuck Out Tongue Winking Eye
Ей такава дебелина търсих за зимата, намерих ги когато тя си отива Joy...ма съдба..кво да правиш.
Синко им се куми, задвратник за малко да спечели Grinning
Долното му го пробутах. Ма що синьо било, ма не било кат найка. Ми не е като найкито, трикото му сто пъти по-хубаво и на вид и на допир /на алфата/....абеее...младежииии..
Худито ще го мислим Simple Smile

Дайте тениски мъжки с плътно дебело трико, не като тензух...?

Последна редакция: ср, 11 фев 2026, 20:14 от teta75

# 650
Тете, на мъжо тениските на Алфа заприличаха на нищо след няколко пранета. Щампите много бързо заминаха и текстила се развлачи. Но може да сме уцелили кофти артикули.

Утре идват 3 пратки … кой ще ги плаща не знам 😃

# 651
  • София
Тета75 виж на Бенетон. Последно взех на синковеца тази (няма я вече)
Уголемена за съжаление, но много плътен и хубав памук. Погледни други на марката, може да намериш нещо.

# 652
  • София
Много тънко трико на тениските Томи Джинс! Ей, няма качество вече, няма. Ще се осучи и размъкне на първото пране.

Иначе Алфата - и долнището, и худито - тлъсти и дебели по мой вкус Stuck Out Tongue Winking Eye
Ей такава дебелина търсих за зимата, намерих ги когато тя си отива Joy...ма съдба..кво да правиш.
Синко им се куми, задвратник за малко да спечели Grinning
Долното му го пробутах. Ма що синьо било, ма не било кат найка. Ми не е като найкито, трикото му сто пъти по-хубаво и на вид и на допир /на алфата/....абеее...младежииии..
Худито ще го мислим Simple Smile

Дайте тениски мъжки с плътно дебело трико, не като тензух...?
Тениските на Левис са си доста плътни и хубави

# 653
Levis тениски,не всички но имат плътни. И Mister Tee тези с артистите,по скъпи са,но са плътни. И Jack Jones със щампите на гърба.

Последна редакция: ср, 11 фев 2026, 19:30 от vlbs

# 654
Блатодаря Ви Hug

Разгледах ги, ръкавите им не са ли свръх широки? Моят е тънък..да не стоят смешно..

# 655
Mister Tee тук са скъпи. Но във Фешън Дейс лятото имаше масово по 6/7/8лв различните модели. Суичърите също са им дебели ватирани. И на Superdry моделите с Real Superdry  или Retro Superdry  бяха плътни и много здрави преди,сега не знам как е качеството им от както ги продадоха.

Последна редакция: ср, 11 фев 2026, 19:42 от vlbs

# 656
Тета75 виж на Бенетон. Последно взех на синковеца тази (няма я вече)
Уголемена за съжаление, но много плътен и хубав памук. Погледни други на марката, може да намериш нещо.

Тази я купувах в бяло, страхотна е!

Силно се надявах се, че и тази Бенетон е от същата серия, но уви, тензухче, но я оставих, че се хареса, а и беше 10 Евро
Виж този продукт в ABOUT YOU:

https://www.aboutyou.bg/p/united-colors-of-benetton/teniska-3037 … _campaign=product

Смъкни приложението сега:

https://app.adjust.com/hdfs9w4?deep_link=appaboutyou://p/united- … /teniska-30374750

# 657
Алфата не са чудо невиждано като качество.
Синко преди да премине на Напапирджи или както там се пише, имаше доста на Алфа и не са чудо невиждано.
А Бенетон съм купувала от Милано, тия тениски за малко да ме надживеят .😀
Такова качество рядко съм стещала, ама това пазаруване беше в едно далечно лето Господне…
Оф, моите боти трети ден ме чакат и не успявам да ги взема.

# 658
Худидата на Напапири  са  ниско качество за моя вкус /показвала съм кои съм поръчвала/..особено сравнени с това на алфата /и него съм показвала/. Поне тези които са вкъщи. За другите не знам.
Конкретно винаги говоря аз. Не общо бла бла...

Едно връщане към аутлета не ми е отразено, върнато на 3.02. Май са го запиляли. Писах..но май утре ще звъня направо..много се бавят имейлите.

# 659
Аз съм много доволна от трикото на анцунг JJ Rebel. Няма раздърпване въпреки многото пранета. Някаква измислена марка е, но предполагам и дрогите дрехи ще са хубав памук.

Общи условия

Активация на акаунт