Пазаруване от about you - тема 45

• 47 451
  • 689
  •   15
Отговори
# 660
Аз съм много доволна от качеството на Сhampion, мъжко.Вземам предимно долнища за сина ми и блузи, много хубави модели, плътен памук на тениските.

# 661
За худита и тениски много добри са Karl Kani. Но тук цените станаха много скъпи. Преди имаше добри цени и асортимент на марката. Те са плътни и дебели и здрави. Долнищата също. Huf и Element също,но нямат много избор.

Champion имат висок клас и нисък клас. REVERSE WEAVE са високия клас и юбилейните модели. Ниския клас бързо лсстика/деколтето се разхлабва и набръчква. Basic моделите не са добри. Но и цените са им ниски.

Последна редакция: ср, 11 фев 2026, 20:49 от vlbs

# 662
На Алфата поръчвахме едни бели, моят има няколко цвята от серията , за тях говоря.
Те не са безкрайно много все пак.

# 663
Забравих Кархарт и Gant Simple Smile Там вече няма грешка.
От бюджетните марки Selected бие много други именити и скъпи марки във всяка категория дрехи.

Последна редакция: ср, 11 фев 2026, 21:17 от vlbs

# 664
Тениските на Левис са плътни,много дебели за моя вкус. Нищо не им става. Аз харесвам тънки тениски. Имам вскякви ценови класове. Най-прости от Пепко и Нюйоркър . Нищо,нищичко им няма след много пранета....

# 665
Carhartt са едни от най-издръжливите дрехи. По-плътни са им тениските. Обаче има някои серии, които са уголемени. Имам не малко дрехи на тази марка и за мен и са едни от най-харесваните. Дънките им обаче са без еластан и за мен не са комфортни. По принцип са фирма за работни облекла,  но в последствие са започнали да правят и street мода. Доста известни в USA.

Gant също са харесвана марка вкъщи. Някои от сериите обаче са уголемени. ММ има и тениски, които са не толкова плътни. Аз харесвам обувките им. Много съм доволна от качеството.

North Face, Timberland и Alfa излязоха с ниски качество. Поне тези, които ММ си е поръчал. Бързо се раздърпаха и изникнаха дупки. На Томи качеството е по-добре според мен.

# 666
Teta,аз също връщах на 3-ти към аутлета.В понеделник са върнали парите и днес ги видях налични в банкирането.Обади им се определено.
Утре чакам пратки и ще дам отзиви.

Последна редакция: ср, 11 фев 2026, 21:32 от deyzi

# 667
Да,Кархарт е харесвана и уважавана марка навсякъде. WIP - Work in Progress Simple Smile

# 668
Други много качествени са мъжките на Том Тейлър- поне десетина от АЮ имаме в последните две години и не са мръднали.
На G star сините, за които някой беше пуснал тук линк, леко се усукаха страничните шевове след пране, иначе не са раздърпани , провиснали и  т.н. Пълна цена никога не бих платила.

# 669
А качествени дамски тениски? Имам няколко на Том Тейлър, но не ми харесват. Тънки, размера или е умален или уголемен. На Томи имам една, но е плътен, тежък памук. Levis не са лоши и те.

# 670
  • София
Ми аз и на мен си взех Левис и са си плътни. Харесват ми. Не са се смалили след пране. Виж в сушилня не съм ги пускала обаче.
teta75 Широки са си специално тия дето аз съм взела ама и мъжа ми е широк горе и в ръцете та пасват.

# 671
Karl Kani имат що годе добри цени в аутлета. В основния сайт са много високи,незнайно защо. Преди не беше така. Всичко е уголемено с номер два дори при тях.

# 672
  • Бургас
В последната ми поръчка пуснах тази двойка тениски на Том Тейлър за 10 евро. Харесаха се-нито тънки, нито пък дебели.
https://www.aboutyou.bg/p/tom-tailor/teniska-23338742

# 673
  • Пловдив
Почна намалението...

# 674
Deyzi, благодаря за линка! 🤗😘🤗
Цвета е разкош!
https://www.aboutyou.bg/p/adidas-originals/niski-maratonki-gazel … _campaign=product
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт