Пазаруване от about you - тема 45

• 6 884
  • 116
  •   2
Отговори
# 90
11.40ч днес са влезли и при мен. Добре че каза, да вляза да си проверя.

# 91
И аз имам два превода 🙂

# 92
  • Пловдив
И при мен са постъпили преди малко - точно на 14-тия ден след потвърждението на 05,01

# 93
Здравейте!
Много харесвам боти Chelsea , но проблема при мен са широките стъпала и то при пръстите. Преди години поръчах на Birkenstock, но са тежки и неудобни.Имам и на  Apple of Eden, но след 15-20 минути вървене вече искам да ги събуя (причиняват ми болка на пръстите). Тях ги имам в 39 номер, но или са ми малки или модела е за тесни стъпала.
Имате ли наблюдения към кои производители да търся?
И втори въпрос: номерацията при боти, ниски обувки и ботуши на един и същ производител съответстват ли си? Т.е. ниски обувки 40 и при сандалите, ботите ще са отново 40 и няма да е необходимо номер надолу/нагоре при избора?

# 94
  • Бургас
Свекърва ми е с широк крак, кокълче и трудно си намира удобни боти. От няколко години носи само Rieker, много е доволна.

# 95
Lasocki също са удобни. Аз съм с голямо копито.

# 96
  • София
Вариантът с тясно стъпало за боти челси също е невъзможен. Отписала съм ги като опция за мен, колкото и да ми харесват и да въздишам по тях.

Последна редакция: пн, 19 яну 2026, 15:36 от emeto®

# 97
  • Пловдив
Свекърва ми е с широк крак, кокълче и трудно си намира удобни боти. От няколко години носи само Rieker, много е доволна.
добавям и Caprice.

# 98
  • София
Получих Tamaris ботуши с връзки https://www.aboutyou.bg/p/tamaris/botushi-s-vrazki-18408763 . Бяха ги пуснали в аутлета за 54 евро. Удобни са.  38 номер са ми тамън без да ме стягат или да са малки. Имам 2 чифта ботуши на Тамарис и 1 боти, всички са 38 номер, че и ми хлопат на съпалото даже, мога да ги нося с вълнени чорапи. А на други производители нося 39 номер.
Получих от аутлета и ботуши CAPRICE Flori , бяха ги пуснали много намалени за 52,64 евро (редовната цена е 159,95 евро). Отговарят си на размера. Горещо ги препоръчвам - телешка кожа напа, СУПЕР УДОБНИ - с ортопедични стелки и ток и незнам си още какво (OnAir, Antishokk и CLIMOTION® технологии на Каприче).  
За нормално стъпало са, но са подходящи за дами с по-широк прасец, като горе има цип за още допълнително разширяване за прасеца. На дами със слаби крака горе ще са широки, няма да са по прасеца. Отвътре са с полар, а грайферите на подметката са много яки: сините овални са с друга височина са за по-добро сцепление през зимата.
В момента са изчерпани и няма линк за тях, но може пак да ги пуснат.
Скрит текст:

Сега съм в размисъл дали да ги задържа, понеже горе са ми 1 идея по-широки на прасеца отколкото бих искала да са. Но пък са тооолкова удобни и готини, че не ми се иска да ги връщам. Най-вероятно ще ги оставя и ще си ги нося. За тази цена няма и няма да има такова удобство и качество. Преди нова година ходих по магазините да си търся ботуши. Много малък избор на ботуши, които са изцяло от естествена кожа и още по-малко пък са тези, които са удобни. Даже ми направи впечатление, че напоследък масово ги правят отвън материала:  естествена + изкуствена кожа.

Последна редакция: пн, 19 яну 2026, 16:42 от Vesika

# 99
Я.как са прекопирали от моите от ССС...червен кант. Simple Smile
И да е широко горе..не е проблем..модно е! Grinning

# 100
Моите любими си стоят,ама цените им никак не намаляват,даже са нагоре сега.

# 101
  • burgas
И аз съм с превод днес.

# 102
И аз да се похваля. И моите пари са изпратени днес.

# 103
Явно са върнали на чакащите от списъка. 😉 И аз имам превод.

# 104

Общи условия

Активация на акаунт