Пазаруване от about you - тема 45

• 17 632
  • 296
  •   9
Отговори
# 195
Онзи ден пуснах поръчка, изпратиха я, но днес гледам по-евтини са нещата. Ако въобще не я взема дали ще ме блокират или други някакви санкции да ми наложат? 😀

# 196
Молиш куриера да отбележи "Върнато след преглед" и си вземаш по-евтината и толкоС.

# 197
  • Sofia
Не мисля, че ще има наказания.
Бих поръчала пак , а  първата вземам, в случай, че дойде нещо дефектно втория път. Накрая връщам излишното с фактурата на по-скъпото.

# 198
Онзи ден пуснах поръчка, изпратиха я, но днес гледам по-евтини са нещата. Ако въобще не я взема дали ще ме блокират или други някакви санкции да ми наложат? 😀

Ако нямаш други невзети няма, при повече тогава заключват опцията с наложен и искат плащане. Поне от моя опит е това.

# 199
Не мисля, че ще има наказания.
Бих поръчала пак , а  първата вземам, в случай, че дойде нещо дефектно втория път. Накрая връщам излишното с фактурата на по-скъпото.

И месец и половина после се разправяш с тях, щото те хитро ще ти върнат парите за евтиното. Играх го лятото това с едни дънки. Не само аз, апропо.
Та не съветвам да се процедира така.

Ще ти кажа какво да им кажеш....каквото те ми казаха когато не ми пратиха две поръчки - съжаляваме за неудобството, разбираме ви ..и ти така на тях Joy

# 200
Благодаря, момичета!

# 201
И аз на обяд поръчах последно споменатите ботуши на Caprice. Днес дойдоха тези на TT Baggat, които пуснах по-рано. Стават ми, малко трудно вдигнах ципа, но на стелка ми идват  големи, та ще ги връщам. Имат лека подплата вътре и като цяло са хубави. Чакам и едни на Jana, които пак са изтрили.

# 202
Има ли активен код за аутлета? Благодаря

# 203
  • гр. София
Прави ми впечатление, че вече не няма информация за това колко е висок моделът и с кой размер дреха е облечен. Преди това много ми помагаше да се ориентирам за дължините, широчините и кройките. Да не са изместили другаде тази информация, пък аз да не виждам?

Последна редакция: чт, 22 яну 2026, 20:57 от Зимна роза

# 204
  • Пловдив
Вие за сегашното намаление,а аз да споделя от предното.
Тези 41 номер Тамарис за под 60 лв са толкова топли,меки,удобни,че и у дома (с анцуг Joy ) не ми се свалят. Нося 40, но пръстът си ми стига до където трябва,а и има ширина за кокалчето на левия. Не зная моя си 40 номер как щяха да са.
Е, правят ми дълго и мечешко стъпалото, но на кой му пука като са меки и топли!? Препоръчвам ги.

https://www.aboutyou.bg/p/tamaris/boti-27328468?utm_medium=refer … _campaign=product
Сега налични черните. И са по-скъпи.

# 205
Тази информация за ръст и размер излиза само като кликнеш и отвориш снимка, на която продуктът е облечен . Ако са няколко цвята - не излиза при всички.
Поръчах едно палто, отдавна не е било толкова евтино, даже го има в нов цвят, който и взех .
Детето получи елек на G star, сега е още по- намален, много е хубав.

Последна редакция: чт, 22 яну 2026, 20:05 от Mateah

# 206
Тези някой ги беше линкнал преди нова година /Рапунцел мисля/, но после не помня да съм чела отзив. Мнения? Малко ще кажеш малки изглеждат.
https://www.aboutyou.bg/p/swarovski/obetsi-matrix-19867872

# 207
JiD, кожени ли са? Търсих в Обувки описание, да видя за какъв крак са, но там пък пише, че са от текстилен материал. Ако са същите 🤔
https://obuvki.bg/p/apreski-tamaris-1-26478-45-kafiav-0000305412744

# 208
  • Пловдив
Мнеее.
Lemy, кожа са си. Всяка бота в противопрахова торбичка,вътре с твърдо уплътнение

# 209
  • гр. София
Тази информация за ръст и размер излиза само като кликнеш и отвориш снимка, на която продуктът е облечен . Ако са няколко цвята - не излиза при всички.

Много рядко, почти не ми излиза вече. А преди почти нямаше дреха, при която да не излиза. Пробвах дрехи от различни видове и марки.

Общи условия

Активация на акаунт