Пазаруване от about you - тема 45

• 18 889
  • 315
  •   6
Отговори
# 225
При ватата проблемът е че като се намокри, тя се степва и става на буци. Тези буци нямат разпръсване както е при пуха - той като изсъхне, и си бухва. Ватата вече сплъстена, за да се направи на малки буци, трябва да се къса буквално, дърпа с пръсти. Друг начин няма . Бях разпорила една възглавница с вата преди време, прана, пълнежът го видях на какво е станал. Дърпах, късах, дърпах, късах...че да напълня една деко калъфчица с него....та и при якетата с вата в 90 процента от случаите е така.
Моите куджо и фрида и фредито си стоят криви както и да ги пера, както и да им раздърпвам буците ръчно....

# 226
  • Варна
Ако видите хубави мъжки пуловери, тънки, моля споделяйте.

# 227
Цената е много добра, може и заради колана да са намалили кой знае…Наистина ако имаш добра шивачка и може да го направи. Сега видях една девойка палтото го е допъпнила с кожен колан . Не седеше лошо. Аз го взех към 380 лв. моето преди година и половина.

# 228
Аз имам късо яке  на  SUPERDRY, което е с вата. Това ми е първата покупка от сайта. На четири години е и ватата си е на място. Не е станала на буци като на други якета. Много съм доволна от якето, а и е супер топло.

# 229
Ако видите хубави мъжки пуловери, тънки, моля споделяйте.

С мъка в сърцето пускам тази невероятна находка, вълна и коприна, някакъв разкош е тази комбинация, а и код го лови за евро-две надолу!

Прекалих с мъжките пуловери тази зима, основно от Беста пазарувах и малко ФД.
Истински материи, вълна, коприна, памук под 30-32 Е не можах да докарам обаче,  за Бос и Ла Мартина и по 50+ Е дадох.

Виж този продукт в ABOUT YOU:

https://www.aboutyou.bg/p/mos-mosh/pulover-mmgadam-26864156?utm_ … _campaign=product

Смъкни приложението сега:

https://app.adjust.com/hdfs9w4?deep_link=appaboutyou://p/mos-mos … -mmgadam-26864156

# 230
Някой поръчвал ли е Swarovski от aboutyou ? Идват ли със съответния документ/ сертификат ?
Да, редовно поръчвам. Идват си със сертификат и кутия оригинална

# 231
  • София
Аз палтото го взех октомври, и всичко си беше на място за 269,90 лв.

# 232
Има ли активен код към момента?
Намерих Simple Smile

# 233
AIA20 Валиден  за 72 часа над 50 евро. Маха допълнителното намаление от текущата кампания Deal.

Оказа се, че кода в валиден от понеделник 26.01.

Последна редакция: пт, 23 яну 2026, 13:58 от Пълнолуние

# 234
  • 1st floor
Аз имам късо яке  на  SUPERDRY, което е с вата. Това ми е първата покупка от сайта. На четири години е и ватата си е на място. Не е станала на буци като на други якета. Много съм доволна от якето, а и е супер топло.
Мерси! Ще си го оставя. И тук на работа колегите ми похвалиха марката. Дано не стане на буци.

# 235
Покажи го якето. Нейното може през 5 см. да е капитонирано, твоето през 15.
Аз водя пехливански борби с разчепкване с едно яке на сина ми тази зима! Да не говоря, че става на петна от капки вода, и това Колумбия.
Много съм възмутена от качеството, но ще го носи, че миналата година е сефтосано и две седмици  е носено.

# 236
  • Бургас
evhen, не е ли добре качеството на Колумбия? Аз съм останала с положително мнение за тях от коментарите из форума. Чакам едно тяхно яке от Беста, ама с гъши, пух не вата. Първото ще ми е на тази марка. Бая се чудих между него и друго на Норт фейс, че и по-евтино беше. Сега вече ме е яд малко май. Не, че не мога да го върна, ама..

# 237
Не мога да обобщавам, но това, което аз взех хич не е добро.
Може да имат различни класове качество, не знам. Това, което съм купила е с оригинална цена около 150-160 Е, но в магазин съм пипала якета, чиято оригинална цена беше 300 и много си личеше, че са върховно качество. Те може би няма да се държат така.

# 238
  • Бургас
Ще го видим, в понеделник пристига.

# 239
До първото изпиране са трепач почти всички.
После...хващаш мекия, както казва синко Joy

Общи условия

Активация на акаунт