Пазаруване от about you - тема 45

• 18 934
  • 315
  •   6
Отговори
# 285
Ба..и как се хили кат зелка тоя шушляк...на кО се радва само, не разбрах Joy..сигур на чантето Satisfied

# 286
  • Sofia
Може и да е някаква нова мода. Оня ден един в Прага носеше малка дамска чанта, нямаше жена с него..

# 287
Може да е от ония "модерните".......дет се припознават като всякакви...

Чакам само пари аз.
Няма да поръчвам скоро ...

# 288
Сега е модерно мъжете да ходят с несесери.

# 289
аз, от няколко дни пък на този се чудех, какво прави в женската секция с чанти   Simple Smile

# 290
Купих една тениска на моя син. Дойде тя, убеждавам го да я носи, беше светъл цвят. Той упорства, аз също. Накрая му показах в сайта, че е готина марка, скъпа, модерна, а на снимката едно момче-момиче, не е ясно кво е. Голяма грешка от моя страна Simple Smile.

Последна редакция: нд, 25 яну 2026, 15:59 от Реа

# 291
# 292
Здравейте, за пръв път поръчвам от аутлет магазина и попаднах на доста негативни коментари във ФБ, че били измамници, много бавели връщането на парите и т.н. Някой има ли скорошен опит с аутлет магазина? Чудя се, ако се наложи да върна дали ще ме мотаят.

# 293
Я покажи линк към аутлета..да видим кой имаш предвид...

# 294
Я покажи линк към аутлета..да видим кой имаш предвид...
https://aboutyou-outlet.bg/

# 295
Е той е, да. /мислех да не сте гледали нещо фалшиво подобно на истинското/...
Няма проблем с аутлета. Връщат пари.
Единствено че има доставка там и е малко бъгав сайта...всичко друго си е както в основния сайт на АЮ.

# 296
  • София
Спокойно, няма проблеми с аутлета и връщането.

# 297
Супер! Ако се наложи да върна пише, че доставката по връщане е за тяхна сметка. Това значи ли, че аз трябва да поема разходите по Еконт и после те ще ми възстановят разходите или направо го пращам за тяхна сметка?

# 298
  • Пловдив
Ся си признайте коя пусна сигнала до КЗП Grinning
https://trafficnews.bg/plovdiv/plovdivchanin-sas-signal-nap-i-kz … about-you-367643/

# 299
Това явно касае бъга с визуализирането на цените.
При мен също така изписваше сумата в лева, а всъщност беше евро вече стойността....но мисля при финализирането се оправяше, не помня точно...
Сега проверих..при мен в апа и сега си е така, но аз не съм го актуализирала, та може и на това да седължи, не знам...

Общи условия

Активация на акаунт